IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Датикажа..сигорно подобре штесе справим.....забрави Foreks M....той штее говорител....подобре от пирински и цветанов го овърта...А тиси в комитета по посрештането и испраштането.И нашиат девиз штее Едно за теб едно за мен или Заедно можем повече да крадем....а не тези са техни
    Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
      Е ко праим тогава....духаме супата.....ами май по добре дасме руска република...поне бензина тока и гастъ штеса ефтини.Или дасе вържем под гръцко или турско и теса по добре.Значи вече сам Серйожа.
      Личи си, че не си българин

1. Няма да се даваме на никого
      2. Ще турим РЕДА за цар
      3. Пенчев - министър председател
      4. Котара - министър по чуждестранните работи
      5. Анди - министър на вътрешните работи
      6. Анон - министър на търговията
      7. Форекс Мастър - министър по руските работи
      8. Анадънму
      Last edited by mechobikov; 20.07.2012, 22:44.
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Е ко праим тогава....духаме супата.....ами май по добре дасме руска република...поне бензина тока и гастъ штеса ефтини.Или дасе вържем под гръцко или турско и теса по добре.Значи вече сам Серйожа.

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
          Много ми е интересно ако Борисов падне....кой може да Оправлява опозицията в лицето на Костов Орешарски Доган Станишев Пирински...или оня от всеки киломерар......Всичките тези одавна трябваше даса в Затвора .
          Чужденците сте скарани с логиката щото господ е българин

1. Да за затвора са
          2. Ама кой трябваше да ги вкара там
          3. Този който е на власт в момента
          4. Ми що не ги вкара
          5. Щото и той е за затвора
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Много ми е интересно ако Борисов падне....кой може да Оправлява опозицията в лицето на Костов Орешарски Доган Станишев Пирински...или оня от всеки киломерар......Всичките тези одавна трябваше даса в Затвора .

Коментар

• цирк

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                Гледам парламентарен контрол. Бойко отсФири фсички

да, да, слушам го....чакайки Цветанов
                та, верно отсфири и този въпрос:
                "Тройната коалиция ви държеше химикалката като наподписахте толкова договори за зелена енергия( та, сега цената на тока хвърчи)?"

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                  И к'во му е обидното на MANGALI?! Не виждаш ли, че файлът е с наименование на английски?

Mangali

Mangali is term used in state of Andhra Pradesh for the Nai caste/community found throughout India.

http://en.wikipedia.org/wiki/Mangali

Циганите са си от Индия.
                  Мангал идва от турски и означава печка, което си е обидно. Едва ли в българския език е дошло от някакво индийско племе.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                    Честито на червените агитатори kat123, коки, gigow,4i40, Монти и др. (извинявам се ако съм пропуснал някого)
                    Борисов към Станишев и Орешарски: Няма да ви отговарям, във вторник може да има друго правителство

http://www.cross.bg/1316369

Коментар

• Гледам парламентарен контрол. Бойко отсФири фсички

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                        ...No one has neat solutions to offer. But if you're Bulgarian, you know one thing: Non-austerity didn't work for you.

--------------------------

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                          БСП, ДПС и независими народни представители внесоха вот на недоверие към правителството на Бойко Борисов

19 юли 2012 | 16:57 | Агенция "Фокус"
                          Парламентът ще гласува вота на недоверие към правителството на Бойко Борисов на 24 юли

20 юли 2012 | 11:00 | Агенция "Фокус"

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                            БСП, ДПС и независими народни представители внесоха вот на недоверие към правителството на Бойко Борисов

19 юли 2012 | 16:57 | Агенция "Фокус"
                            Честито на червените агитатори kat123, коки, gigow,4i40, Монти и др. (извинявам се ако съм пропуснал някого)

Коментар

• Не знам къде да го турна. За това - тук
                              http://www.bloomberg.com/news/2012-0...ulgarians.html

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                                И к'во му е обидното на MANGALI?! Не виждаш ли, че файлът е с наименование на английски?

Mangali

Mangali is term used in state of Andhra Pradesh for the Nai caste/community found throughout India.

http://en.wikipedia.org/wiki/Mangali

Циганите са си от Индия.
                                Гълъбче прав си .Явно на някой хора не им е светнала лампичката за да пишат ей това тук http://offnews.offroad-bulgaria.com/...tegratemangali

пп ром=циганин но в никакъв случай и мангал
                                Last edited by коки; 19.07.2012, 21:44.
                                Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Working...
                                X