IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
    Нали знаеш народната мъдрост за баницата ?Ще ни дават квото си искат,ние сме на пангара и се бутаме да влизаме.
    Вече спряхме да се бутаме за влизане в Еврозоната (ако забелязваш и Слава Богу!) и ако не бяха платените драскачи на БСП, които чакат всеки доклад от Брюксел - вече да се бяхме отказали и от Шенген.

Лично за мен Шенген не носи никаква облага, най-много някое административно улеснение.

Шенген ще е добре за хората, които не съумяват да спечелят парите си в България.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      Напротив, аз гледам нещата от много страни.

Дразнят ме холандските курвенски номера.

Да излязат в Европарламента и да кажат болката си: България и Румъния няма да влязат в Шенген заради циганите им.

А не да ни карат да изпълняваме изискване след изискване и да харчим пари.
      Нали знаеш народната мъдрост за баницата ?Ще ни дават квото си искат,ние сме на пангара и се бутаме да влизаме.

Коментар

Едностранчиво не се гледа на нещата.
        Напротив, аз гледам нещата от много страни.

Дразнят ме холандските курвенски номера.

Да излязат в Европарламента и да кажат болката си: България и Румъния няма да влязат в Шенген заради циганите им.

А не да ни карат да изпълняваме изискване след изискване и да харчим пари.

Коментар

Ти сигурно добре я разбираш тази графика, но предишният ти пост не ме наведе на такава мисъл.

А с горния си въпрос пък съвсем ме отказваш да ти отговарям....

Помисли. Не е много труден отговорът на въпроса ти.
          Колега,разбирам тезата ти.Донякъде я одобрявам,ама недей така.Едностранчиво не се гледа на нещата.

пс а карането на велосипеди е полезно за здравето и намалява шума,прахоляка и газовете в градовете,което да ти кажа е ок

Коментар

Вероятно по-добре от теб знам кво значи тая графиа,е и ?Я ми обясни тогава,що така маса народ се изсели там ?
            Ти сигурно добре я разбираш тази графика, но предишният ти пост не ме наведе на такава мисъл.

А с горния си въпрос пък съвсем ме отказваш да ти отговарям....

Помисли. Не е много труден отговорът на въпроса ти.

Коментар

Долната графика, ако забелязваш, е в проценти. Дълг спрямо доход.

Дали получаваш 1000 или 100 000 евро годишно, то е все едно. Дори е по-зле при по-висок доход.

Щото едно е на 1000 евро семеен доход да дължиш 2800 евро, но на 100 000 евро ще дължиш 280 000 евро.

Идеята ми е, че е много лесно да правиш жизнен "стандарт" на кредит и да даваш акъл на нация, която е изнасилвана по всякакъв начин последните 20+ години, че и повече.

Нека първо си оправят собствения двор.
              Вероятно по-добре от теб знам кво значи тая графиа,е и ?Я ми обясни тогава,що така маса народ се изсели там ?

Коментар

Колега,така погледнато,би било обективно да дадеш и доходите,а така също и заетостта в тия страни.Че що не и степента им на развитие,те такива рабути.Дан са окажи,че и там са в челото....
                Долната графика, ако забелязваш, е в проценти. Дълг спрямо доход.

Дали получаваш 1000 или 100 000 евро годишно, то е все едно. Дори е по-зле при по-висок доход.

Щото едно е на 1000 евро семеен доход да дължиш 2800 евро, но на 100 000 евро ще дължиш 280 000 евро.

Идеята ми е, че е много лесно да правиш жизнен "стандарт" на кредит и да даваш акъл на нация, която е изнасилвана по всякакъв начин последните 20+ години, че и повече.

Нека първо си оправят собствения двор.
                Last edited by anon6706; 14.09.2012, 21:52.

Коментар

• Колега,така погледнато,би било обективно да дадеш и доходите,а така също и заетостта в тия страни.Че що не и степента им на развитие,те такива рабути.Дан са окажи,че и там са в челото....

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                    Хайде без оправдание и хвърляне вина на другиму От Холандският кабинет ясно са казали какво искат, а именно необходими по-конкретни резултати, за да бъде гарантирано, че реформите ще бъдат устойчиви и необратими.
                    Аре моля стига с тези ненормалници - холандците.

Те имат съвсем други проблеми, но по стар комунистически начин изместват фокуса отвътре навън.

Когато Холандия изчезне от долната графика, тогава ще слушам брътвежите им.

Аз съм редови български гражданин и съотношението ми дълг-доход е НУЛА.

Нека да ме стигнат холандците и тогава да ми обясняват.

От долната графика се вижда, че карането на велосипеди не намалява задлъжнялостта на домакинствата.

Last edited by anon6706; 14.09.2012, 21:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                      Защото има много такива задници като тебе- руски подлоги, Затова не ни иска Холандия!
                      Хайде без оправдание и хвърляне вина на другиму От Холандският кабинет ясно са казали какво искат, а именно необходими по-конкретни резултати, за да бъде гарантирано, че реформите ще бъдат устойчиви и необратими.
                      Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                        А бре 4un4o какво ни занимаваш с тия които вече не са на власт .Кажи защо новината ,че кабинетът официално призна провала си в реформите,бе приета с безразличие и медийно мълчание? http://www.segabg.com/article.php?id...3N0mMw.twitter Кажи и защо Холандия категорична не ни иска в Шенген???
                        Защото има много такива задници като тебе- руски подлоги, Затова не ни иска Холандия!

Коментар

• Според Бойко Борисов отдръпването на руския президент се дължало на заплахата му от вчера, че срещата с Путин няма да е никак приятна за него, ако се окаже, че знае за поисканото от „Атомстройекспорт“обезщетение от 1 милиард евро за отказа от АЕЦ „Белене“.....
                          Според премиера реакцията на Путин е първосигнална. „Не може така! Какви са тези трънски сметки? Хем сме приятели, хем зад гърба ни действат“, възмущава се министър-председателят.
                          ........................

Свети Науме къде си ела да си прибереш вересиите..

Според Бойко Борисов отдръпването на руския президент се дължало на заплахата му от вчера, че срещата с Путин няма да е никак приятна за него, ако се окаже, че знае за поисканото от „Атомстройекспорт“обезщетение от 1 милиард евро за отказа от АЕЦ „Белене“. Освен това „това е реакция на решението ми да дам сделката по „Белене“ за разследване по ОЛАФ. Проверката на ОЛАФ ще установи много нарушения. „Белене“ е голяма далавера. Няма да им е приятно на руснаците да се разследва“, подчерта Борисов.http://offnews.bg/index.php/101650/b...ova-se-otmyata

Ами сега кво ли ще се изцепи бащицата ?ОЛАФ отряза премиера за разследване за АЕЦ "Белене" > http://www.segabg.com/article.php?id=616252
                          Last edited by коки; 14.09.2012, 21:23.

Коментар

• Румен Овчаров е роден на 5 юли 1953 г. в Бургас[1]. В периода 1979–1984 завършва висше образование в Московския институт по енергетика,
                            Още един руски шпионн!

Коментар

• А бре 4un4o какво ни занимаваш с тия които вече не са на власт .Кажи защо новината ,че кабинетът официално призна провала си в реформите,бе приета с безразличие и медийно мълчание? http://www.segabg.com/article.php?id...3N0mMw.twitter Кажи и защо Холандия категорична не ни иска в Шенген???
                              Last edited by коки; 14.09.2012, 21:09.

Коментар

• Ето затова са големи специалисти:
                                Жан Виденов е роден на 22 март 1959 г. в гр. Пловдив. Завършва "Международни икономически отношения" в МГИМО, Москва през 1985

Коментар

Working...
                                X