IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Защо мислиш че сега не ни управлява ДПС......Пеевски и Корпоративна банка да не ги сънувам заедно с медиините и банкови игри ....Оманският фонд и т.н.
    А за Кунева и Станишев съм съгласен.....
    Станишев след като го изберат щеФ на ПЕС ще е фактор в международната политика особенно като видят сметката на Меркел.....
    Не мисля, че Доган и ДПС имат роля в сегашното управление.
    Допреди 2 години може и да са имали, но вече не. Те са употребени и отхвърлени както Слави. Бойко прецака всички и в момента е едноличен.
    Може да е преял с власт, но мисля, че не е кукла на конци.

Както писах преди време - взе да ми става скучно с ГЕРБ. Ако наистина има "хора зад завесата", добре дошли са догодина да ни управляват.

Коментар

Защо мислиш че сега не ни управлява ДПС......Пеевски и Корпоративна банка да не ги сънувам заедно с медиините и банкови игри ....Оманският фонд и т.н.
      Станишев след като го изберат щеФ на ПЕС ще е фактор в международната политика особенно като видят сметката на Меркел.....
      Какъв шеф ще е този рокер с това Симсонче! ШеФ е бат Каубойко, дето подкара цяла пожарна кола като трабантче!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        Много се бъркаш, но няма как да те убедя в обратното на този етап.

Стискам палци догодина да ни управлява Тройна ламя - БСП, Кунева и ДПС и пак ще си говорим...... стига да има Интернет.

Коментар

Не ,но става все по нагла и по гладна......колкото по обеднява страната....
          Много се бъркаш, но няма как да те убедя в обратното на този етап.

Стискам палци догодина да ни управлява Тройна ламя - БСП, Кунева и ДПС и пак ще си говорим...... стига да има Интернет.

Коментар

И тази върхушка от 2009-та година ли е?
            Не ,но става все по нагла и по гладна......колкото по обеднява страната....

Коментар

Ето виждаш ли ....
              Състоянието на държавата е такова или да сложим кльоновете или да пуснем децата си живеят навън....
              Даже надутите холанци и румънските цигани предлагат по добър стандарт на живот от полицеиско мафиотската върхушка у нас .....
              И тази върхушка от 2009-та година ли е?

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
                Всъщност борда е едно от малкото положителни неща в България.
                Иначе си прав,за излизането де...
                Бордът е негативен от много години за България и все такъв ще бъде, но винаги е стоял въпросът дали едно излизане от него няма да е още по-негативно. И най-вече поради това, че от 20+ години в България няма държавници, а само крадци от ден до пладне.

Коментар

Това, че не сме в Шенген по никакъв начин не спира младите в България да учат в Европа.

Кажи ми какво ще е положителното от влизането ни в Шенген?

България съвсем да се обезлюди ли?
                  Ето виждаш ли ....
                  Състоянието на държавата е такова или да сложим кльоновете или да пуснем децата си живеят навън....
                  Даже надутите холанци и румънските цигани предлагат по добър стандарт на живот от полицеиско мафиотската върхушка у нас .....

Коментар

И какво ще ти е добре за Еврозоната?!

Рано или късно тоя борд ще се махне, защото ни скапва като туристическа дестинация и страна-износителка/производителка на селскостопанска продукция. Затова ядем македонски и турски домати.

А поярвай ми - по-лесно се маха валутен борд, отколкото излизане от Еврозоната.
                    Всъщност борда е едно от малкото положителни неща в България.
                    Иначе си прав,за излизането де...

Коментар

Браво Аноне,
                      Все едно слушам Причкапов ....
                      Само некадърниците и вредителите искат да работят и да учат на запад ,по този начин те създават блага на западняците ,вместо да ръботят за България....
                      Ако прочетеш пак внимателно написаното ще поискаш да те приемат на Позитано като враг на всичко западно и упадъчно.....
                      Нали знаеш ,че не е лично....
                      Това, че не сме в Шенген по никакъв начин не спира младите в България да учат в Европа.

Кажи ми какво ще е положителното от влизането ни в Шенген?

България съвсем да се обезлюди ли?

Коментар

Вече спряхме да се бутаме за влизане в Еврозоната (ако забелязваш и Слава Богу!) и ако не бяха платените драскачи на БСП, които чакат всеки доклад от Брюксел - вече да се бяхме отказали и от Шенген.

Лично за мен Шенген не носи никаква облага, най-много някое административно улеснение.

Шенген ще е добре за хората, които не съумяват да спечелят парите си в България.
                        Браво Аноне,
                        Все едно слушам Причкапов ....
                        Само некадърниците и вредителите искат да работят и да учат на запад ,по този начин те създават блага на западняците ,вместо да ръботят за България....
                        Ако прочетеш пак внимателно написаното ще поискаш да те приемат на Позитано като враг на всичко западно и упадъчно.....
                        Нали знаеш ,че не е лично....

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
                          Всъщност за Еврозоната...не съм съгласен,че не ни трябва.
                          И какво ще ти е добре за Еврозоната?!

Рано или късно тоя борд ще се махне, защото ни скапва като туристическа дестинация и страна-износителка/производителка на селскостопанска продукция. Затова ядем македонски и турски домати.

А поярвай ми - по-лесно се маха валутен борд, отколкото излизане от Еврозоната.

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                            БЪЛГАРИЯ НАПРАВИ МОЩЕН СКОК В КОНКУРЕНТОСПОСОБНОСТТА. ИНСТИТУТЪТ, КОЙТО Я ОЦЕНИ ПРИБРА ПОЛОВИН МИЛИОН
                            На 11.05.2012 г. фирмата "Естат" е получила 440 724 лева без ДДС за „Социологически проучвания за изпълнение, мониторинг и оценка на Комуникационния план на Оперативна програма „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика” 2007 – 2013”

Хе! Масларова прибра 11 милиона както си седя ,ти си седнал да се кахъриш за някакъв си половин милион!
                            Според прокуратурата точната сума е 11 038 405,55 лв. [7]
                            Last edited by 4un4o; 14.09.2012, 22:18.

Коментар

Вече спряхме да се бутаме за влизане в Еврозоната (ако забелязваш и Слава Богу!) и ако не бяха платените драскачи на БСП, които чакат всеки доклад от Брюксел - вече да се бяхме отказали и от Шенген.

Лично за мен Шенген не носи никаква облага, най-много някое административно улеснение.

Шенген ще е добре за хората, които не съумяват да спечелят парите си в България.

Всъщност за Еврозоната...не съм съгласен,че не ни трябва.За Шенген,ти си знаеш що ти е такава позицията,на мен за него ми е се тая.

Коментар

• БЪЛГАРИЯ НАПРАВИ МОЩЕН СКОК В КОНКУРЕНТОСПОСОБНОСТТА. ИНСТИТУТЪТ, КОЙТО Я ОЦЕНИ ПРИБРА ПОЛОВИН МИЛИОН
                                На 11.05.2012 г. фирмата "Естат" е получила 440 724 лева без ДДС за „Социологически проучвания за изпълнение, мониторинг и оценка на Комуникационния план на Оперативна програма „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика” 2007 – 2013”

Коментар

Working...
                                X