IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Гъди гъди, кого ще оскубем. Я да видим какво каза министъра на културата и главен мултак на България Вежди Рашидов оня ден

"Премиерът е мой началник, аз съм длъжен да му се подчиня, тъй че нямам никакви поводи да му се подмазвам. Аз трябва просто да му казвам: "Да, слушам!", ако мога да върша работа и за това съм се цанил, той е мой работодател, въпреки че някои хора си уредиха живота, докато му се подмазваха”.

Вежди Рашидов

Ха сега защитниците на статуквото на политбюро на ЦК на БКП да обяснят кои хора си уредиха живота като се подмазваха на Бойко Борисов.
    Last edited by mechobikov; 09.09.2012, 17:11.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Werter Разгледай мнение
      Аха, ти си бил от Задграничното Бюро!
      И как е по стъпките на Георги Димитров?
      Наследници на Георги Димитров са тези за които ти агитираш.

1.Бойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР.
      2.Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов.
      3.Цецка Цачева - партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен.
      4.Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво.
      5.Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.
      6.Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС.
      7.Симеон Дянков - стипендиант на фондация Людмила... още Живкова.
      8.Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП.
      9.Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП,
      10.Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ,
      11.Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп.
      12.Веднага след президентските избори Бойко Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите сина на генерал от ДС Николай Барбалов, а за нов правосъден министър Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. А като капак на всичко същата госпожа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП...

Сергей Станишев - син на политбюро на ЦК на БКП

Меглена Кунева - дъщеря на политбюро на ЦК на БКП

Заради горното заплатите и пенсиите в България са 10 пъти по ниски от тези в Европа.
      Но ще дойде Видовден
      tnm

Коментар

Не е бре! Обикновен сезонен маслинен работник с леви убеждения и революционен плам.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          Батка, аз работя в чужбина, нямам тия нерви да гледам ГЕРБЕР как бесней, батка.
          Ама вие задето обнагляхте толкоз, ще ви изметат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
            Въпрос към Чапетка. Вярно ли е това което се говори - червените фирми са инкасирали големи загуби и още по-големи пропуснати печалби последните три години? И щели да минават на друго ниво в борбата - изтеглят форумните писачи и ще ги прекфалифицират в партизани... Ако това е така ще трябва да копаеш землянка тия дни
            Ааааааааааа, затова той отрича лопатите да са просто лопати, те били шанцов инструмент!

Коментар

Толкова си си изработил батка.
              Батка, аз работя в чужбина, нямам тия нерви да гледам ГЕРБЕР как бесней, батка.
              Ама вие задето обнагляхте толкоз, ще ви изметат.
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                Чапетка?
                Въпрос към Чапетка. Вярно ли е това което се говори - червените фирми са инкасирали големи загуби и още по-големи пропуснати печалби последните три години? И щели да минават на друго ниво в борбата - изтеглят форумните писачи и ще ги прекфалифицират в партизани... Ако това е така ще трябва да копаеш землянка тия дни
                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• http://youtu.be/S_U43MuMkYU
                  http://youtu.be/JMEGUMfXmyc
                  tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                    Чапетка?
                    Чапетка с лопатка, която не е всъщност лопатка а е.............

Коментар

Ама вие защо давате заплати и пенсии 10 пъти по ниски от средните за Европа ???
                      Толкова си си изработил батка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                        Чапай, не се ли умори да пишеш ? Или беше Петка ?
                        Чапетка?

Коментар

• Националният омбудсман Константин Пенчев препоръчва на Общинския съвет в Бургас да осигури запазени паркоместа за живеещите в района на Синята зона. Във връзка с жалби на бургазлии омбудсманът е изпратил писмо до Общинския съвет, в което твърди, че съветниците значително са превишили правомощията си.

От една страна, наредбата изисква живеещите в центъра да платят преференциална цена, за да могат да оставят колите пред домовете си. От друга – срещу тази такса те нямат осигурени паркоместа и не могат да намерят свободно място нито денем, нито вечер. Обстановката се усложнява допълнително от платените служебни абонаменти, които още повече ограничават свободните места за паркиране. Омбудсманът твърди, че след като срещу такса няма гарантирана услуга, таксата се превръща в данък, а данъци може да въвежда само Народното събрание.Константин Пенчев препоръчва на съветниците да променят наредбата си така, че да осигурят на живеещите в района на Синята зона запазени места на паркиране, при условие, че са си платили таксите.

http://www.burgasinfo.com/news/view/5/36120/

Коментар

Да не фалира пак. Говоря за преки наследници (синове, внуци, зетьове и снахи) на политбюро на ЦК на БКП. Я имат 1000 човека я не, но ни разказват играта на всички !!!
                            Чапай, не се ли умори да пишеш ? Или беше Петка ?
                            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                              Фактът се доказва с цифри и графики, а не с празни приказки. И преди това да установиш с колко са се увеличили броя на пенсионерите...
                              Колега, имам графика и за отношението на броя на пенсионерите и сумата за пенсии, но графиката не излиза тук. Мога да ти изпратя на личен, ако ми дадеш.

Графиката показва, че в периода 1995-2010 г. броят на пенсионерите намалява значително – с 8,9%. Ако се гледат годишните изменения, изключение правят само две години за целия 16 годишен период , когато броят на пенсионерите нараства спрямо предходната година – 1996 г. и 2010 г. Същевременно разходите като дял от БВП растат сериозно за 16-те години – с 31,6%, като се открояват два периода на рязък скок. В годините между 1997-2001 г. разходите за пенсии като дял от БВП нарастват с 45%, докато пенсионерите намаляват с 0,6%. В периода 2007-2010 г. разходите се увеличават с 26,6%, докато пенсионерите намаляват с 1,8%.
                              Видно е, че все по-голяма част от произведения продукт се отделя за изплащането на пенсиите на все по-малък брой пенсионери.
                              Ето че данните доказват моите твърдения и опровергават твоята теза за обедняването и че инфлацията изяла пенсиите.
                              Както казах, аз лично не бих искал да се плаща толкова голям % от БВП за пенсии. Необходимае пълна реформа, катосе премахнат всякакви категорийни, инвалидни и други пенсии плащани от нашия джоб. Пенсиите да зависят не от управляващите, а от личните вноски, стажа и съответни коефициенти и всяка година да получаваме съответна справка. Всеки да има право да се пенсионира на каквато възраст иска, като му се плаща пенсия според актюерските разчети и вноските му.
                              Last edited by Werter; 09.09.2012, 15:55.

Коментар

Да не говорим, че ръководството на управляващата партия освен от преки наследници на политбюро на ЦК на БКП се състои и от един човек с меко казано странни връзки. Този човек е ръководител на партията и премиер на България. Виж снимковия материал по долу

Какво странно има?! Снимал си един премиер на дясноцентристка партия с трима видни бизнесмени. Ми то всеки ден и Берлускони се снимаше с такива и Саркози и Ердоган. Нищо черезвичайно, даже прекалено обичайно...

Коментар

Working...
                                X