IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
    Всичките "проекти" до момента са точно за спечелване на десния избирател- той е този, който прави информиран избор. Доста пари се харчат за мюрета не само на парламентарни, а и на местни избори.
    Атакуват се избиратели без твърдо изградени предпочитания. БСП и ДПС няма как да ги атакуваш. Никой не разчита на избиратели правещи информиран избор. Това са едни не повече от 5-10% от населението, които масово не гласуват или изискват прекалено много за да подкрепят някой. Целта на всяка една партия са хората които се водят от стереотипи, водят се от моди в общественото мнение. Които реагират емоционално на несправедливост, които се чувстват откъснати, слаби, зависими от държавата. Които търсят реванш, отмъщение или имат надежда за лична печалба покрай един или друг избран.

така че пропагандата винаги е към най-слабото звено.

Която и партия да се надява да влезе в парламента единствения и шанс е да се обяви за Дясна или за Националистическа. Лявото пространство са отдавна промити идеологически дървени глави, които не могат да си променят мнението.

Коментар

• Повторението е майка на знанието!В Абсурдистан всичко е игра която добре се изпълнява от артистите 23 години. .Няма десни и леви партии.Пак казам всички една майка ги е сътворила..

Jay Gould
      ☭ Честит празник - 9 септември на; БСП, СДС, ГЕРБ, ДСБ, БКП, Атака, ДПС, Евророма, ВМРО, НДСВ, Движение България на гражданите, БЗНС, Движение Гергьовден, Национален фронт за спасение на България, Новото време, Партия на Зелените, Екогласност, Рома, ГОРД, РЗС и още много други. Ако съм пропуснал някой извинявайте.
      ☭ На всеки километър http://www.youtube.com/watch?v=EC58ZjzejL0
      Вече е време да се вземат някакви мерки за спиране на тоя Octopod.mechobikov стягай се у кръста .Викай дружината и да ги подкарваме.Ел пуебло унидо хамас сера венсидо'
      Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Социалистите със задача да спрат ГЕРБ заради страшната бедност

Социалистите трябва да спрат ГЕРБ - заради България и българите. Днес най-страшното от всичко е бедността. Това заяви лидерът на БСП Сергей Станишев на събора на левицата в местността Копривките край Пловдив в неделя, на която бе отбелязана 68-та година от деветосептемврийското въстание и 120 години организирано социалистическо движение в Пловдив. Близо 5000 социалисти от цялата страна почетоха паметта на загиналите в антифашистката борба.

Станишев предупреди, че битката с ГЕРБ няма да е лека, защото срещу БСП ще се излеят лъжи и черна пропаганда, ще се подготвя купуване и фалшифициране на вота. "Ние обаче няма да мълчим, няма да се уплашим”, нахъса симпатизантите си Станишев. Той отново коментира като предизборно залъгване и изсипване на обещания изявленията на различни представители на кабинета на ГЕРБ за повишаване на догодите пред следващата изборна година. Според него в момента България се управлява чрез натиск, монополизъм и олигархични кръгове.

На фона на тези идавления соцлидерът обясни целите на БСП, които са "икономиката да се развива, за да се откриват работни места, а хората да имат добри доходи, за да отглеждат спокойно децата си, да лекуват близките си, а възрастните да живеят достойно”.

В словото си по повод честването на 9 септември 1944 г. Станишев нарече тази дата историческа, защото с нея България престава да бъде сателит на фашистка Германия и запазва честта и територията си „благодарение на антифашистите, партизаните, ятаците и войниците, които участват във военните действия от септември 1944-а до май 1945-а. Той защити постиженията на Българската комунистическа партия след това като индустриализацията, модернизирането на селското стопанство, безплатното здравеопазване и образование, гарантираната социална защита на българските граждани.

По думите му порочната реализация на прехода след 1989-та година е разрушила тези неща.http://www.mediapool.bg/%news197073.html

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          И още нещо - цялата пропагандна машина на ГЕРБ не е насочена срещу БСП, а срещу десните. Как би реагирал един средностатически, честен, изкарващ си с труд хляба привърженик на БСП, когато Бойко и Цецо му казват че е мафиот и крадец. Ами ще им акаже бе я си =%+:/="_ :="_+=?="_ и така нататък споменавания на всичките им роднини от женски пол. Пропагандата, посланията на ГЕРБ не са насочени към избирателите на БСП. Те не искат техните избиратели.

Не, посланията им са насочени към десните. Те искат хората възмущаващи се от БСП да не гласяват така както им диктува личния им интерес и пристрастия, а да гласуват за ГЕРБ.
          Идеята за безалтернативност - насочена към десните избиратели и СРЕЩУ десните партии
          Идеята че това да си срещу БСП е напълно достатъчно - насочено срещу десните партии

ГЕРБ са просто едни хиени, които първо убиват дясното и след това се борят да му вземат и трупа. И всичко това под лозунга че са срещу лявото. Пълен абсурд. Всички десни са срещу лявото.Че нямали алетрнатива - пълен абсурд - всяка дясна партия им е алтернатива.
          Всичките "проекти" до момента са точно за спечелване на десния избирател- той е този, който прави информиран избор. Доста пари се харчат за мюрета не само на парламентарни, а и на местни избори.

Коментар

И какъв ще е крайния резултат ако достатъчно дясно мислещи хора гласуват за ГЕРБ. Ами 90% от парламента ще са бивши и настоящи ченгета.

мечтата на ченгета от ДС от зората на демокрацията в България. Всичко само наши хора, така да се каже.
            За ДС е абсолютно вярно. Аз също обаче съм много притеснен от това че в ръководствата на всички партии са основно деца, внуци, зетьове и снахи на политбюро на ЦК на БКП. Фактически ние нямаме алтернатива. За когото и да гласуваме все е политбюро. Няма ли начин да се регистрират партии без ченгета и наследници на политбюро, за да гласуваме за тях ???
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• Сега Яне като обърна пак резбата какъв става - хомо или хетеро?

http://www.youtube.com/watch?v=9R6RG...eature=related

Коментар

• И какъв ще е крайния резултат ако достатъчно дясно мислещи хора гласуват за ГЕРБ. Ами 90% от парламента ще са бивши и настоящи ченгета.

мечтата на ченгета от ДС от зората на демокрацията в България. Всичко само наши хора, така да се каже.

Коментар

• И още нещо - цялата пропагандна машина на ГЕРБ не е насочена срещу БСП, а срещу десните. Как би реагирал един средностатически, честен, изкарващ си с труд хляба привърженик на БСП, когато Бойко и Цецо му казват че е мафиот и крадец. Ами ще им акаже бе я си =%+:/="_ :="_+=?="_ и така нататък споменавания на всичките им роднини от женски пол. Пропагандата, посланията на ГЕРБ не са насочени към избирателите на БСП. Те не искат техните избиратели.

Не, посланията им са насочени към десните. Те искат хората възмущаващи се от БСП да не гласяват така както им диктува личния им интерес и пристрастия, а да гласуват за ГЕРБ.
                  Идеята за безалтернативност - насочена към десните избиратели и СРЕЩУ десните партии
                  Идеята че това да си срещу БСП е напълно достатъчно - насочено срещу десните партии

ГЕРБ са просто едни хиени, които първо убиват дясното и след това се борят да му вземат и трупа. И всичко това под лозунга че са срещу лявото. Пълен абсурд. Всички десни са срещу лявото.Че нямали алетрнатива - пълен абсурд - всяка дясна партия им е алтернатива.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                    Вертер обаче днес се усети. Оплю и Бибитко от кумова срама. За да не изглежда чак толкова явно, че ГЕРБ и БСП са от един червен дол дренки
                    Ми редно е те по телевизията само се плюят, стига са го играли мача чак толкова режисирано.

БСП знае че това че ГЕРБ ги плюе не им влияе на електората. ГЕРБ знае че единствения шанс да влезат в следващия парламент е като излъжат десните избиратели че са срещу БСП.

Така с една брутална манипулация ГЕРБ се опитва едновременно да вземе електората на десните и в същото време да направи трудно нападение от дясно срещу тях. Защото веднага заявават вие искате БСП да се върне.

Е да ама вече и на част от десните им писна от простотиите на ГЕРБ и почнаха да им отвръщат на глупостите без да се съобразяват с лъжата че ГЕРБ била срещу БСП.

Изобщо позицията на ГЕРБ в момента е все едно са си допрели пистолет в главата и изндуват десните че ако не гласуват за тях ще се самоубият и така ще остане само БСП, което очевидно е брутална лъжа. Така че аз викам - дърпайте спусъка - освободете България от присъствието си

Коментар

Ченгетата сержанти плюят ченгетата полковници че били по-ченгета Ми най-вероятно са прави, ама това не ги прави и първите никак свестни
                      Вертер обаче днес се усети. Оплю и Бибитко от кумова срама. За да не изглежда чак толкова явно, че ГЕРБ и БСП са от един червен дол дренки
                      tnm

Коментар

• Вертер, Вежди го е казал това, което цитирах. Така, че въпроса кои са се облагодетелствали от подмазването си на Борисов си стои. Самият министър на културата го каза. А той не може да не знаеее.
                        tnm

Коментар

• Ченгетата сержанти плюят ченгетата полковници че били по-ченгета Ми най-вероятно са прави, ама това не ги прави и първите никак свестни

Коментар

• Първоначално изпратено от Werter Разгледай мнение
                            Mечо, цитирайки избирателно и тиражирайки измислиците на Станишко, ти си един достоен рупор на столетницата.
                            Не съм бре аз ги плюя. Дал съм много доказателства за това. Чети назад в темата.

Ти си прав, че СерГей облагодетелства приятелката си.
                            Но и аз съм прав, че Бойко даде винетките на Цветелина.

Горните два неоспорими факта доказват недвусмислено тезата ми, че комунистическия елит, който почна да ни граби с идването на власт на Георги Димитров Тарабата, не е спирал да ни ограбва и до днес и продължава да ни граби чрез правителството на Бойко Борисов Тиквата. Самия Станишев е син на политбюро на ЦК на БКП, а ръководството на управляващата в момента партия ГЕРБ са деца и внуци, зетьове и снахи на същото това политбюро на ЦК на БКП

Аз затова казвам, че без мажоритарни избори и възможности за отзоваване. Или ако вотовете на доверие и недоверие не се гласуват от народа пряко, рискуваме този грабителски комунистически елит който ни управлява и в момента да се бетонира вовеки веков.
                            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Werter Разгледай мнение
                              Mечо, цитирайки избирателно и тиражирайки измислиците на Станишко, ти си един достоен рупор на столетницата.
                              Че той дрът комунист бре От Шерба, до Гроздьово

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                                Гъди гъди, кого ще оскубем. Я да видим какво каза министъра на културата и главен мултак на България Вежди Рашидов оня ден

"Премиерът е мой началник, аз съм длъжен да му се подчиня, тъй че нямам никакви поводи да му се подмазвам. Аз трябва просто да му казвам: "Да, слушам!", ако мога да върша работа и за това съм се цанил, той е мой работодател, въпреки че някои хора си уредиха живота, докато му се подмазваха”.

Вежди Рашидов

Ха сега защитниците на статуквото на политбюро на ЦК на БКП да обяснят кои хора си уредиха живота като се подмазваха на Бойко Борисов.

Вежди отговори на Сергей: От подмазване се облагодетелства жена ти

09.09.2012 14:14; 24 часа онлайн; 897; 0;

Станишев да не се упражнява върху думи, извадени от контекста на мое емоционално изказване, защото от подмазване и сервилничене се облагодетелстваха кръгове около Станишев, дори и собствената му жена, чрез широко известния случай Хохегер. Това заяви министърът на културата Вежди Рашидов в изявление, разпространено от пресцентъра на Министерството на културата. Писмото е по повод думи на лидера на БСП Сергей Станишев вчера - Рашидов да посочи кои са хората, които са се облагодетелствали от подмазване покрай премиера Бойко Борисов.

В изявлението на Вежди Рашидов се казва:

В една прочувствена и емоционална реч по повод откриването на обновения с близо 800 000 лева европейски пари Сатиричен театър казах, че благодаря на премиера Борисов за това, че в тежките години на криза винаги съм чувствал неговото рамо в подкрепа на културата. Казах, че аз не съм от тези, които се подмазват и блюдолизничат, за да си уредят живота, но въпреки това бюджетът на културата се увеличава всяка година, а усвоявайки по най-прецизен и бърз начин европейските пари, ние осигураваме още един бюджет за българската култура. Исках да кажа, че не съм от тези, които чрез подмазване си уреждат живота, а именно обратното - по време на тригодишния си мандат досега във финансов план аз съм понесъл само лични загуби, поради факта че не мога да работя и продавам своите скулптури и че усилията ми в Министерството на културата отнемат цялата ми жизнена енергия.

За съжаление, извадени от контекста и употребени в политически спекулации, думите ми бяха използвани от лидера на българските социалисти по нечестен и непочтен начин. Но понеже той ме попита и иска от мен да продължа и да кажа кои са тези, които чрез подмазване и блюдолизничене са си уредили живота, аз бих го направил и списъкът на облагодетелстваните по времето на Тройната коалиция би бил такъв, че той няма да изпита удоволствие да го прочете. И бих го направил отново по моя артистичен начин, защото освен министър, аз съм и артист.

Появяването на сервилни хора е синдром на всяка власт. Но тези, които се опитаха чрез подмазване и нечестно да си уредят живота при правителството на ГЕРБ, бяха освободени още при най-малкото съмнение за лично облагодетелстване. Така си отидоха заместник-министри, много чиновници от висшия и среден ешалон и за съжаление - и някои колеги министри. На всеки в кабинета, а и в общественото мнение на страната, е известно, че настоящият премиер проявява нулева търпимост към всеки, решил или опитал се да се облагодетелства от властта. Дори и най-малкото съмнение в лоялността ми към ГЕРБ и към министър-председателя са халюцинации на някой болен мозък, а този, който би могъл да си помисли такова нещо, не е в час. Аз съм министър на ГЕРБ.

Иначе с огромно удоволствие и с гордост приемам „похвалите" на г-н Станишев за това, че за разлика от времето на неговото управление, в Министерството на културата вече има дирекция за европейски проекти, и че досега се усвояват 120 милиона лева, като са ремонтирани голям брой училища, театри, музеи, работи успешно вече година и половина театралната реформа, разкриват се нови археологически находки. Ако това беше направено по времето на Станишев, то състоянието на материалната база на българската кутура шеше да е в пъти по-добро, но очевидно правителството на Станишев не се е интересувало от европейски пари, освен ако не може семейно да ги усвои или присвои.

Коментар

Working...
                                X