IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
    А така, а проектите за зелената енергия кой я е подписал????
    Знаеш ли от коя година е проекта АЕЦ Белене и защо спрягате Бойко??????
    Да бяха подписали АДто , ама май частните го намират за губещ!!!!!!!!!
    Политически риск, преди обяд ми се яде печена кокошка, след обяд не?

Трябва да мине много малко време и ще се смееме на себе си, като се сещаме за управлението на Воко

Коментар

• Никога не трябва да се надценява българския избирател - ако човек си мисли че той не може да вземе по-тъпо решение, да помисли пак - със сигурност действителността ще го опровергае.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
        Първи стъпки, дипломата ми е от Симеоново, пожарникарски факултет.
        Това достатъчно ли е?
        Очебийно не - министър председател ли си? Колко съветника имаш? Колко от тях са преподаватели в Харвард примерно? Колко хора ти вярват, та участваш в анонимен форум? Можеш ли да се обосновеш с хонорар от милиони евро от тесни специалисти?

Но, както и да е, вие сте номер 1 и желаете реферндум. Просто "си фантазирам", че аз на вески 200лв. мога да имам 200-300 гласа, които да определят дали "гениите" от инвестора са прави или не - по моя преценка!!!! И после да взема по..............
        Мечтая си.................

Коментар

• Та внимавай какво си пожелаваш - може и да се сбъдне

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            Айде, това защо. По каква логика. Това няма как да бъде вярно.
            Вярно е. Виж резултатите от мажоритарния вот - все пак имаше и такъв миналите избори. Мажоритарно влязоха само две партии ГЕРБ и ДПС. От 31 депутата избрани мажоритарно 5 са на ДПС всичко друго е на ГЕРБ

http://pi2009.cik.bg/elected/

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
              Т.е. при предходните избори ГЕРБ щеше да има 90% от гласовете в парламента
              Айде, това защо. По каква логика. Това няма как да бъде вярно.

Явно саботираш или се подиграваш. Нещата са много по прости.

1. При мажоритарни избори, вероятността да попаднат магарета в парламента е МНОГО ПО МАЛКА.
              2. Следователно никоя партия не би имала интерес да поставя на избираеми места МАГАРЕТА.
              3. Следователно би имало борба за стойностните хора.
              4. След като с МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ се избират основно стойностни хора, има ли значение кой от коя партия е !!!
              5. Няма значение, тъй като всеки от избраните ще има сам заслуга за това, че е избран именно той !!!
              6. Нали целта е да изметем СВИНСКИЯ ПОЛИТИЧЕСКИ ЕЛИТ, който ни управлява от 1944 година до ден днешен. (Или според теб не е това целта ???)
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

Коментар

• Първи стъпки, дипломата ми е от Симеоново, пожарникарски факултет.
                Това достатъчно ли е
                Last edited by съни(тя); 30.07.2012, 00:58.

Коментар

съвсем правилно нямаше условия да се стигне до референдум, а и няма как дискриминационни текстове да бъдат допускани за гласуване
                  Но и двата се спрягаха също от политици в парламента, които при някои други условия можеха да го прокарат като решение - е, политическата власт или народа е прост
                  Всички са прости. Но политиците носят отговорност - колкото и малка да е тя. народа отговорност не носи. А при избор между човек минимално отговорен при взимане на решение касаещо мен самия и сбор от хора, които са тотално безотговорни, винаги ще предпочета първия вариант.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                    Предложени до сега рефендуми - може и да пропускам някой
                    - рефендум за ограничаване на правата на турците в българия - тотално недемократично, защото предполага ограничаване на права на малцинство от мнозинство
                    - рефендум против влизането на турция в ЕС - маскирано използване на омраза

- рефендум за АЕЦ Белене - предложение бай пешо от долно уйно, дето основния му проблем е карбуратора на 40 г. Уазка и кой ще копа царевичака да взима сложно финансово решение, потенциално водещо до огромни финансови рискове за България, съчетано с потенциално огромни екологични рискове. Е сори, бай Пешо може да е много готин човек, но не бих му дал и един мой лев да управлява.
                    съвсем правилно нямаше условия да се стигне до референдум, а и няма как дискриминационни текстове да бъдат допускани за гласуване
                    Но и двата се спрягаха също от политици в парламента, които при някои други условия можеха да го прокарат като решение - е, политическата власт или народа е прост

Коментар

Съжалявам, че ти имаш толкова ниско мнение за теб, приятели, колеги и познати, че приемаш избора на Б.Борисов за по-стойностен и верен от твоя личен!
                      Съни, дай да те видим! Пусни снимки, мисли, дипломи! Нали се сещаш, че в този форум аз мога да кажа че съм най-умния!!!! Давай с факти - професор ли си, преподаваш ли в Харвард на следващия САЩ президент, шеф ли на световната банка? Имаш ли Нобелова награда?
                      Та, на какво се гради твоето самочувствие?

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                        Айде още един скаран с логиката. Манков видя ли бре !!!

1. Ти въобще мислиш ли ???
                        2. Ние (народа) сме суверена независимо от това дали разбираме и колко разбираме !!!
                        3. Откъде ти дойде в главата, че е по добре да делегираме правата си на Боко Тиквата след като той не е по компетентен от нас !!! Ос
                        вен това може да бъде много по лесно купен или изнудван, отколкото всички нас !!!
                        4. Знаеш ли как обичам някой да ми определя какво самочувствие трябва да имам
                        5. Никой няма право да пита някой имащ право на глас за какво ще гласува, и след това на тази база да му държи сметка !!!
                        6. Защо мислиш, че БАНДИТА от СИК ще вземе по добро решение за инвестиране на сребърния фонд ???
                        Биков, според мен си на доста ниско ниво и няма да отговарям повече на твои постове. Обосновка:
                        1. Ако си мислиш, че разбираш повече от Бойко, просто стани министър председател, знаеш ли колко бакшиши, хамали, мангали имат твоето самочувствие?? Ама никой нищо не е направил!
                        2. Имаш ли на представа колко съветника има Бойко и колко милиона пъти повече разберат от теб, мен и т.н.???? Плащат им милиони Евра, чудно ти като разбираш толкова защо не си там?
                        3. А ако не признаваш легитимно признат председател, явно трябва да се върнеш няколко века назад и да го убиеш с копие примерно.
                        4. Като си по-умен го дакожи на 7 000 000 млн. българи и взимай решенията ти!

Коментар

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
                          Е нали Устава на АД-то и отношенията между държавата и РВЕ за следващите 20-30г. ги подписва Воко... Иска ми се да мога да ти отговоря на този въпрос...
                          А така, а проектите за зелената енергия кой я е подписал????
                          Знаеш ли от коя година е проекта АЕЦ Белене и защо спрягате Бойко??????
                          Да бяха подписали АДто , ама май частните го намират за губещ!!!!!!!!!

Коментар

Какво разбираш Ти, аз и другите от това, та да провеждаме рефендум??!!!!!
                            Как е възможно да имате такова самочувствие?????
                            За АЕЦ Белене знаят реално какво би и случило няколко десетки човека в света!
                            Кажи твоя глас за какво е? Знаеш след 20г. какво ще се случи, колко % е възвращаемостта, знаеш дали ще има войни, природни бедтвия...............?????????????

Еми дайте да проведем референдум и за това колко ще е съотношението долар/евро и да инвестираме сребърния фонд!!!!!!! Ако познаем ти гарантирам пенсии по мин. 5000 евра за всички! НЕка Гошо, Пешо и всички да вземат това решение
                            Айде още един скаран с логиката. Манков видя ли бре !!!

1. Ти въобще мислиш ли ???
                            2. Ние (народа) сме суверена независимо от това дали разбираме и колко разбираме !!!
                            3. Откъде ти дойде в главата, че е по добре да делегираме правата си на Боко Тиквата след като той не е по компетентен от нас !!! Ос
                            вен това може да бъде много по лесно купен или изнудван, отколкото всички нас !!!
                            4. Знаеш ли как обичам някой да ми определя какво самочувствие трябва да имам
                            5. Никой няма право да пита някой имащ право на глас за какво ще гласува, и след това на тази база да му държи сметка !!!
                            6. Защо мислиш, че БАНДИТА от СИК ще вземе по добро решение за инвестиране на сребърния фонд ???
                            Баба ме научи на много неща.
                            tnm

Коментар

Какво разбираш Ти, аз и другите от това, та да провеждаме рефендум??!!!!!
                              Как е възможно да имате такова самочувствие?????
                              За АЕЦ Белене знаят реално какво би и случило няколко десетки човека в света!
                              Кажи твоя глас за какво е? Знаеш след 20г. какво ще се случи, колко % е възвращаемостта, знаеш дали ще има войни, природни бедтвия...............?????????????

Еми дайте да проведем референдум и за това колко ще е съотношението долар/евро и да инвестираме сребърния фонд!!!!!!! Ако познаем ти гарантирам пенсии по мин. 5000 евра за всички! НЕка Гошо, Пешо и всички да вземат това решение
                              Съжалявам, че ти имаш толкова ниско мнение за теб, приятели, колеги и познати, че приемаш избора на Б.Борисов за по-стойностен и верен от твоя личен!

Коментар

това, което беше публично известно е , че им извиваха ръцете с %-но участие с руснаците и после дойде и ликвиден проблем при тях
                                Чакай малко, първо руснаците казват, че биха поели всичко, после пък се оказва, че и РВЕ трябва да участва???? Кой на кого е извивал ръце?
                                Липса на ликвидност??????
                                Знаиш ли за компании като РВЕ колко мнооооооого ликвидност има в момента?????
                                Лихвата на ЕЦБ знаеш ли преди 10г. колко е била и днес колко е?????
                                Колко наливане на ликвидност имаше и ще продължава да има!!!!
                                Вярвате в дядо Мраз

Коментар

Working...
                                X