IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Казвам че не ми е професия, никой не ми плаща за това, никой не ме е наемал, никой не ми казва какво да пиша и като цяло не печеля нищо от това, освен радостта да провалям този начин на водене политическа битка, който намирам за недостоен, неморален и нечестен.
    е ти как тогава реши , че ние "лошите" сме платени ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      За протокола ....
      Темата Политика беше много пъти предлагана за спиране ,поради неколегиалните отношения между форумци. Бях един от малкото който я подкрепиха заради това ,че икономиката и политиката е свързана. Тогава мислех че ще има данни за вътрешни политически сливания ,конгломерати , продажби на наши хора а то се превърна в пускане на статии от вестника и излагане на бъдещи партиини платформи и обругаване на конкурента....След тава първо обругавахме БСП и турците ,после ГЕРБ направи така че да настрои всички срещу него и да се чуди защо няма потдръжници....
      Ако влезна в други теми сигурно ще се хвана с някой от колегите за компании ,валути , злато за гушите но тук се прегръщаме....
      мече-цвети.... педофилска му работа.

Коментар

• докато пиша и пчелата си написа поредната "пропаганда"... какво ще кажеш Равновеско...неуморим е Пчелата 123.

Коментар

Вия я започнахте тази работа. За политика почти не се говореше в този форум преди ГЕРБ да вземе властта. И съвсем нормално предизвикахте дсилен отговор от всички които различават глупавите ви манипулации и се дразнят от тях е предполагам и от някой друг играч от противниковите отбори, които усетиха че губят войната и почнаха да следват и те вашия пример и да пълнят интернет с боклук.

Защото наистина манипулациите ви са идиотски. Дори не се стараете. Никакво предизвикателство, нищо финно. Просто супер селска пропаганда подходяща за неграмотните селяци нейде в сибир.
          За протокола ....
          Темата Политика беше много пъти предлагана за спиране ,поради неколегиалните отношения между форумци. Бях един от малкото който я подкрепиха заради това ,че икономиката и политиката е свързана. Тогава мислех че ще има данни за вътрешни политически сливания ,конгломерати , продажби на наши хора а то се превърна в пускане на статии от вестника и излагане на бъдещи партиини платформи и обругаване на конкурента....След тава първо обругавахме БСП и турците ,после ГЕРБ направи така че да настрои всички срещу него и да се чуди защо няма потдръжници....
          Ако влезна в други теми сигурно ще се хвана с някой от колегите за компании ,валути , злато за гушите но тук се прегръщаме....

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            Що се сърдиш. Това е самата истина. Моряците не са виновни. И капитана не е виновен !!!

Държавата е длъжна да осигури компетентна защита на гражданите си в чужбина !!!

Асфалт Паша и Цецо Апартаментите нямат право да правят изказвания с които предопределят вина, преди да е издадена присъда от съда
            Днес ти съумя да избиеш рибата. Моите поздравления...

Защита на наркотрафика от Николай Цонев. Само това не бях виждал във форума...

Е, след това изпълнение няма начин Бойко Борисов да не получи втори мандат. Оставям те теб логически да си обясниш защо...

Коментар

• Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнение
              Куде си ве мрежо, я не се излагаи, те по малко ли те дразнят с анти-герб глупостите си и то супер не логични и тъпи.
              Както вече казах ГЕРБ започнахте тази практика - ГЕРБ унищожават и малкото свобода на словото което има в България. Герб се опитват да правят медиен монопол. И всичко това само с цел насаждане на тотална пропаганда. Никой друг не си позволява такова нещо.

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                Само да попитам делото Цонев, Сантиров и Попов на какъв етап е? - МВР- то ваше, прокуратурата ваша, СГС - ваш и накрая делото на трупчета.
                А ВАC тогава на кои е на Първанов и БСП,ДПС ли?
                Олигофренска логика.Отново.

Коментар

• Режим на дървата за огрев, дават ги по списък

http://www.svobodnoslovo.eu/politika/51853

Айде, ГЕРб ни връщат към купонната система.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                    Що се сърдиш. Това е самата истина. Моряците не са виновни. И капитана не е виновен !!!

Държавата е длъжна да осигури компетентна защита на гражданите си в чужбина !!!

Асфалт Паша и Цецо Апартаментите нямат право да правят изказвания с които предопределят вина, преди да е издадена присъда от съда
                    Да така е! Невинни до доказване на противното! Но това го казваш Ти, Аз, други твои и мои познати Капитани. А този изтръскания от нафталина няма кво да ми го пускаш тук

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                      Ужас, mechobikov, ужас. И ти ли , Бруте

За корумпирания министър Николай Цонев съм говорил многократно. Само да припомня делото Цонев, Сантиров и Попов.

И този индивид защитава наркотрафика - нищо чудно. Но че ти пускаш това нещо напълно сериозно съм потресен.

В ЕС няма място за публична защита на наркотрафика. Мафията разсипа България и на нейните видни членове като Цонев е неприлично да се дава трибуна
                      Така ли ???

Не го познавам този човек. Ако е мафиот що не е в затвора. Моряците, включително и капитана не са виновни и това ще бъде постановено от съда !!!
                      Баба ме научи на много неща.
                      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                        Сергей Станишев избран за вицепрезидент на Социалистическия интернационал

http://www.mediapool.bg/%D1-news196809.html

А другаря Бойко Борисов за какво е избран?
                        Мрежо ето ти поредното доказателство.
                        Ама тъп и елементарен кат 123 С.Станишев е политически труп, за какво да го избират, освен за административни постове.Тъпа работа.

Коментар

Вия я започнахте тази работа. За политика почти не се говореше в този форум преди ГЕРБ да вземе властта. И съвсем нормално предизвикахте дсилен отговор от всички които различават глупавите ви манипулации и се дразнят от тях е предполагам и от някой друг играч от противниковите отбори, които усетиха че губят войната и почнаха да следват и те вашия пример и да пълнят интернет с боклук.

Защото наистина манипулациите ви са идиотски. Дори не се стараете. Никакво предизвикателство, нищо финно. Просто супер селска пропаганда подходяща за неграмотните селяци нейде в сибир.
                          Куде си ве мрежо, я не се излагаи, те по малко ли те дразнят с анти-герб глупостите си и то супер не логични и тъпи.
                          А ти къде видя манипулации,че и глупави.
                          Манипулации са тъпотиите на двуутробното,кат123, гигов/шапкаря пълен гьон/, коки.
                          Та те са резултат на нещо си, не мислиш ли въобще и ти.

Едно правителство да започне да работи за страната си и то не с малко, и веднага бившите социалистически и комунистически тъпанари се появиха.

Ама то не беше бил мутра, после ама то било полицейщина, аа ама сега пък е един дол дренки с БСП. и какви ли не знайни и не знайни тъпотии от пълни мишки.
                          Къде бяхте до преди да доиде ГЕРБ, много дълго сте мълчали явно.И то хубаво че е ГЕРБ,че ако бяха някои други можеше въобще да не пишете с толкова злоба и отчаяние което е само вашият израз за слабост и тъпотия.

На такива аз викам продажници.Както и на всички досега социалистически правителства.

Така ли е ?

Коментар

• Сергей Станишев избран за вицепрезидент на Социалистическия интернационал

http://www.mediapool.bg/%D1-news196809.html

А другаря Бойко Борисов за какво е избран?

Коментар

• Първоначално изпратено от гигов Разгледай мнение
                              е сега, гузен негонен бягаш..никой не казва ,че си платен драскач.. Това е ваш специалитет , особено на шуменския пенсионер
                              Казвам че не ми е професия, никой не ми плаща за това, никой не ме е наемал, никой не ми казва какво да пиша и като цяло не печеля нищо от това, освен радостта да провалям този начин на водене политическа битка, който намирам за недостоен, неморален и нечестен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                                Ужас, mechobikov, ужас. И ти ли , Бруте

За корумпирания министър Николай Цонев съм говорил многократно. Само да припомня делото Цонев, Сантиров и Попов.

И този индивид защитава наркотрафика - нищо чудно. Но че ти пускаш това нещо напълно сериозно съм потресен.

В ЕС няма място за публична защита на наркотрафика. Мафията разсипа България и на нейните видни членове като Цонев е неприлично да се дава трибуна
                                Само да попитам делото Цонев, Сантиров и Попов на какъв етап е? - МВР- то ваше, прокуратурата ваша, СГС - ваш и накрая делото на трупчета.

Коментар

Working...
                                X