Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЗа протокола ....
Темата Политика беше много пъти предлагана за спиране ,поради неколегиалните отношения между форумци. Бях един от малкото който я подкрепиха заради това ,че икономиката и политиката е свързана. Тогава мислех че ще има данни за вътрешни политически сливания ,конгломерати , продажби на наши хора а то се превърна в пускане на статии от вестника и излагане на бъдещи партиини платформи и обругаване на конкурента....След тава първо обругавахме БСП и турците ,после ГЕРБ направи така че да настрои всички срещу него и да се чуди защо няма потдръжници....
Ако влезна в други теми сигурно ще се хвана с някой от колегите за компании ,валути , злато за гушите но тук се прегръщаме....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеВия я започнахте тази работа. За политика почти не се говореше в този форум преди ГЕРБ да вземе властта. И съвсем нормално предизвикахте дсилен отговор от всички които различават глупавите ви манипулации и се дразнят от тях е предполагам и от някой друг играч от противниковите отбори, които усетиха че губят войната и почнаха да следват и те вашия пример и да пълнят интернет с боклук.
Защото наистина манипулациите ви са идиотски. Дори не се стараете. Никакво предизвикателство, нищо финно. Просто супер селска пропаганда подходяща за неграмотните селяци нейде в сибир.
Темата Политика беше много пъти предлагана за спиране ,поради неколегиалните отношения между форумци. Бях един от малкото който я подкрепиха заради това ,че икономиката и политиката е свързана. Тогава мислех че ще има данни за вътрешни политически сливания ,конгломерати , продажби на наши хора а то се превърна в пускане на статии от вестника и излагане на бъдещи партиини платформи и обругаване на конкурента....След тава първо обругавахме БСП и турците ,после ГЕРБ направи така че да настрои всички срещу него и да се чуди защо няма потдръжници....
Ако влезна в други теми сигурно ще се хвана с някой от колегите за компании ,валути , злато за гушите но тук се прегръщаме....
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЩо се сърдиш. Това е самата истина. Моряците не са виновни. И капитана не е виновен !!!
Държавата е длъжна да осигури компетентна защита на гражданите си в чужбина !!!
Асфалт Паша и Цецо Апартаментите нямат право да правят изказвания с които предопределят вина, преди да е издадена присъда от съда
Защита на наркотрафика от Николай Цонев. Само това не бях виждал във форума...
Е, след това изпълнение няма начин Бойко Борисов да не получи втори мандат. Оставям те теб логически да си обясниш защо...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнениеКуде си ве мрежо, я не се излагаи, те по малко ли те дразнят с анти-герб глупостите си и то супер не логични и тъпи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнениеСамо да попитам делото Цонев, Сантиров и Попов на какъв етап е? - МВР- то ваше, прокуратурата ваша, СГС - ваш и накрая делото на трупчета.
Олигофренска логика.Отново.
Коментар
-
Режим на дървата за огрев, дават ги по списък
http://www.svobodnoslovo.eu/politika/51853
Айде, ГЕРб ни връщат към купонната система.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЩо се сърдиш. Това е самата истина. Моряците не са виновни. И капитана не е виновен !!!
Държавата е длъжна да осигури компетентна защита на гражданите си в чужбина !!!
Асфалт Паша и Цецо Апартаментите нямат право да правят изказвания с които предопределят вина, преди да е издадена присъда от съда
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеУжас, mechobikov, ужас. И ти ли , Бруте
За корумпирания министър Николай Цонев съм говорил многократно. Само да припомня делото Цонев, Сантиров и Попов.
И този индивид защитава наркотрафика - нищо чудно. Но че ти пускаш това нещо напълно сериозно съм потресен.
В ЕС няма място за публична защита на наркотрафика. Мафията разсипа България и на нейните видни членове като Цонев е неприлично да се дава трибуна
Не го познавам този човек. Ако е мафиот що не е в затвора. Моряците, включително и капитана не са виновни и това ще бъде постановено от съда !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнениеСергей Станишев избран за вицепрезидент на Социалистическия интернационал
http://www.mediapool.bg/%D1-news196809.html
А другаря Бойко Борисов за какво е избран?
Ама тъп и елементарен кат 123 С.Станишев е политически труп, за какво да го избират, освен за административни постове.Тъпа работа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеВия я започнахте тази работа. За политика почти не се говореше в този форум преди ГЕРБ да вземе властта. И съвсем нормално предизвикахте дсилен отговор от всички които различават глупавите ви манипулации и се дразнят от тях е предполагам и от някой друг играч от противниковите отбори, които усетиха че губят войната и почнаха да следват и те вашия пример и да пълнят интернет с боклук.
Защото наистина манипулациите ви са идиотски. Дори не се стараете. Никакво предизвикателство, нищо финно. Просто супер селска пропаганда подходяща за неграмотните селяци нейде в сибир.
А ти къде видя манипулации,че и глупави.
Манипулации са тъпотиите на двуутробното,кат123, гигов/шапкаря пълен гьон/, коки.
Та те са резултат на нещо си, не мислиш ли въобще и ти.
Едно правителство да започне да работи за страната си и то не с малко, и веднага бившите социалистически и комунистически тъпанари се появиха.
Ама то не беше бил мутра, после ама то било полицейщина, аа ама сега пък е един дол дренки с БСП. и какви ли не знайни и не знайни тъпотии от пълни мишки.
Къде бяхте до преди да доиде ГЕРБ, много дълго сте мълчали явно.И то хубаво че е ГЕРБ,че ако бяха някои други можеше въобще да не пишете с толкова злоба и отчаяние което е само вашият израз за слабост и тъпотия.
На такива аз викам продажници.Както и на всички досега социалистически правителства.
Така ли е ?
Коментар
-
Сергей Станишев избран за вицепрезидент на Социалистическия интернационал
http://www.mediapool.bg/%D1-news196809.html
А другаря Бойко Борисов за какво е избран?
Коментар
-
Първоначално изпратено от гигов Разгледай мнениее сега, гузен негонен бягаш..никой не казва ,че си платен драскач.. Това е ваш специалитет , особено на шуменския пенсионер
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеУжас, mechobikov, ужас. И ти ли , Бруте
За корумпирания министър Николай Цонев съм говорил многократно. Само да припомня делото Цонев, Сантиров и Попов.
И този индивид защитава наркотрафика - нищо чудно. Но че ти пускаш това нещо напълно сериозно съм потресен.
В ЕС няма място за публична защита на наркотрафика. Мафията разсипа България и на нейните видни членове като Цонев е неприлично да се дава трибуна
Коментар
Коментар