IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За "ЛИМИТИТЕ" на ВИВАКОМ!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Емил Енчев Разгледай мнение
    Значи dimitraki_123 викаш ТОВА Е ГОЛЯМА ДАЛАВЕРА и Виваком не са изобретили топлата вода - а аз съм в ЗАБЛУДА, че ЗАБАВЯНЕТО Е ФИКТИВНО!

Ок, явно не съм преценил МАЩАБИТЕ НА ТАЗИ ИЗМАМА, очевидно е ИНТЕГРИРАНА В САМИТЕ ОСНОВИ НА РОУМИНГ УСЛУГАТА - това не променя обаче ФАКТА, че ОПЕРАТОРИТЕ В КОЛЦЕНТЪРА НЕ ТИ СЪОБЩАВАТ ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ. Дори това, че ми я цитираш на АНГЛИЙСКИ, говори колко е достъпна... Благодаря, че ме СВЕТНА

П.с. Защо махна цитат си?! Не съм искал да те обидя, всъщност наистина се изкефих, че най-после някой ме светна по темата за забавянето - повярвай ми, сигурно съм говорил с четири пет оператора от колцентър - НИКОЙ ОТ ТЯХ НЕ МОЖА ДА МИ ОБЯСНИ ЗАЩО Е ТОВА ЗАБАВЯНЕ И НА КАКВО ТОЧНО СЕ ДЪЛЖИ!

* For post-paid roaming, when the user first switches their
    phone on, the visited network checks in real time whether the
    home network authenticates the customer and authorises its
    use abroad. But the data records (CDRs) with the details on
    each SMS and data session are sent to the home operator
    with some delay (up to several days).

For pre-paid roaming, in addition to the initial authentication
    step, the call-related data must be exchanged in real time
    between the visited network and the home network by using
    a special platform (called CAMEL – Customized Applications
    for Mobile networks Enhanced Logic), to prevent the
    balance of the roaming customer’s account from becoming
    overdrawn.

Не съм си изтрил мнението - някой модератор го е изтрил, защото било против правилата на сайта...

Коментар

• Значи dimitraki_123 викаш ТОВА Е ГОЛЯМА ДАЛАВЕРА и Виваком не са изобретили топлата вода - а аз съм в ЗАБЛУДА, че ЗАБАВЯНЕТО Е ФИКТИВНО!

Ок, явно не съм преценил МАЩАБИТЕ НА ТАЗИ ИЗМАМА, очевидно е ИНТЕГРИРАНА В САМИТЕ ОСНОВИ НА РОУМИНГ УСЛУГАТА - това не променя обаче ФАКТА, че ОПЕРАТОРИТЕ В КОЛЦЕНТЪРА НЕ ТИ СЪОБЩАВАТ ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ. Дори това, че ми я цитираш на АНГЛИЙСКИ, говори колко е достъпна... Благодаря, че ме СВЕТНА

П.с. Защо махна цитат си?! Не съм искал да те обидя, всъщност наистина се изкефих, че най-после някой ме светна по темата за забавянето - повярвай ми, сигурно съм говорил с четири пет оператора от колцентър - НИКОЙ ОТ ТЯХ НЕ МОЖА ДА МИ ОБЯСНИ ЗАЩО Е ТОВА ЗАБАВЯНЕ И НА КАКВО ТОЧНО СЕ ДЪЛЖИ!

* For post-paid roaming, when the user first switches their
      phone on, the visited network checks in real time whether the
      home network authenticates the customer and authorises its
      use abroad. But the data records (CDRs) with the details on
      each SMS and data session are sent to the home operator
      with some delay (up to several days).

For pre-paid roaming, in addition to the initial authentication
      step, the call-related data must be exchanged in real time
      between the visited network and the home network by using
      a special platform (called CAMEL – Customized Applications
      for Mobile networks Enhanced Logic), to prevent the
      balance of the roaming customer’s account from becoming
      overdrawn.
      Last edited by Емил Енчев; 01.04.2012, 00:06.

Коментар

• На МАЙКА ТИ! Тя каза, че и омръзнало да се литка с теб, ама ти ела, ако желаеш

Коментар

• на кво си ?
          кажи и аз да са литна
          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Явно в този форум, ПРОСТОТИЯТА се ПОДДЪРЖА НА НИВО - а МОДЕРАТОРИТЕ не ценят УСИЛИЯТА и ВРЕМЕТО на ХОРАТА ТУК, след като си позволяват да ТРИЯТ НЕЩА НА ПОРАЗИЯ Ще ги улесним.

Успех на всички ИНВЕСТОРИ!
            Last edited by Емил Енчев; 02.04.2012, 16:13.

Коментар

• За "ЛИМИТИТЕ" на ВИВАКОМ!

Явно в този форум, ПРОСТОТИЯТА се ПОДДЪРЖА НА НИВО - а МОДЕРАТОРИТЕ не ценят УСИЛИЯТА и ВРЕМЕТО на ХОРАТА ТУК, след като си позволяват да ТРИЯТ НЕЩА НА ПОРАЗИЯ Ще ги улесним.

Успех на всички ИНВЕСТОРИ!
              Last edited by Емил Енчев; 02.04.2012, 16:13.
            Working...
            X