Първоначално изпратено от REDA
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тормоз от инвестиционен посредник, кой да сезираме?
Collapse
X
-
Две основни неща правят впечатление в темата:
Първо, че, изглежда, не са били изгонени както трябва, за да не се връщат - и на мен, епизодично, ми досаждат и, второ, незнанието и неуважението на българския език от публикувалия. Няма да твърдя, че е лесно - явно, не е - с формени идиоти, решени на всяка цена да си заработят заплатите. Бедните, не им достига, явно, ни въображение, ни дух, да се изправят и да си решат проблема. Едно оплакване до прокуратурата и до няколко медии може и да оправи нещата. Или пък, ако ти се стоварят пред вратата, първо да видят едно дуло...
Виж, по факта, че "КОЙ" извършва действието "сезирам"и " КОГО" сезира, вече и аз не знам, към кого да се обърна, на кого да обяснявам. "Става досадно" и тъпигьозите царуват навсякъде.
Осраха ни езика от банки, телевизия и други "народни будители". И никой не предприема координирани действия за изчистване от тъпнята. Стига, писна ми!
АМАН!
- И се чудят някои, защо и чужденците не ни уважават достатъчно. При положение, че сами нехаем за чистотата на това, което ни идентифицира пред света в най-голяма степен, аз не бих.
Честно.Last edited by Pyramid; 14.03.2012, 09:34.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dordje Разгледай мнениеИсторията е следната:
Брокер от фирма Г.М. непрестанно звъни по телефона на моя приятелка. Наложило се е тя да им обещае че ще отиде на среща в техния офис, да разговарят за инвестиция от 50К. долара. Не е спазила обещанието, но за сметка на това и се обаждат отново многократно по телефона, скарват и се за това че не е отишла на среща с тях, и и казват че ще дойдат на домашния адрес на следващия ден да обсъдят инвестицията...
и наистина се появават днес. Моята приятелка не им отваря врата веднага, но те започват да звънят на комшиите и за да питат какво се е случило с съседката им (да не би да и е станало лошо), (имали важна среща с нея) така казвали на съседите. Приятелката ми открехнала врата леко да говори с тях и те се само поканили, като казали "купихме бисквитки за кафето". Говори ли са един час и са я уговорили да инвестира в акции на www.facebook.com , като са и казали че инвестицията и ще бъде защитена от гаранционен фонд на техния фонд мениджър. Каза ли са и че ако не се появи отново на следващата среща в техния офис, ще и наложат финансова глоба в размер на 500лв., за дето им губела времето. Съвети?!!
за авторитет вземи със себе си 5-6 твои авера , вземи и бисквитки за кафето и стъпвайки търговски ги посещаваш.....Ето и петърчо е готов да ти помогне... а и той е специалист по вземания , така че звънни му немедлено...
какво си се хумнал... този страх не ни пуска вече 70 години ..до кога бе пич.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dordje Разгледай мнениеКаза ли са и че ако не се появи отново на следващата среща в техния офис, ще и наложат финансова глоба в размер на 500лв., за дето им губела времето.
Коментар
-
Да ги прати ги при мен приятелката ти. Да им каже, че съм и консултант и иска с мен да обсъдят инФестициите. Да не забравят бисквитките, а от мен кафенцето и още нещо.....може и дръгливия кльощав чех да вземат с тях. И едрогърдата Марина
Така хубаво ще обсъдим инвестициите, че уверявам те цял живот ще понят това обсъждане...нека ги прати ги при мен.
Брокер от фирма Г.М. непрестанно звъни по телефона на моя приятелка. Наложило се е тя да им обещае че ще отиде на среща в техния офис, да разговарят за инвестиция от 50К. долара. Не е спазила обещанието, но за сметка на това и се обаждат отново многократно по телефона, скарват и се за това че не е отишла на среща с тях, и и казват че ще дойдат на домашния адрес на следващия ден да обсъдят инвестицията...
и наистина се появават днес. Моята приятелка не им отваря врата веднага, но те започват да звънят на комшиите и за да питат какво се е случило с съседката им (да не би да и е станало лошо), (имали важна среща с нея) така казвали на съседите. Приятелката ми открехнала врата леко да говори с тях и те се само поканили, като казали "купихме бисквитки за кафето". Говори ли са един час и са я уговорили да инвестира в акции на www.facebook.com , като са и казали че инвестицията и ще бъде защитена от гаранционен фонд на техния фонд мениджър. Каза ли са и че ако не се появи отново на следващата среща в техния офис, ще и наложат финансова глоба в размер на 500лв., за дето им губела времето. Съвети?!!
Коментар
-
и наистина се появават днес. Моята приятелка не им отваря врата веднага, но те започват да звънят на комшиите и за да питат какво се е случило с съседката им (да не би да и е станало лошо), (имали важна среща с нея) така казвали на съседите. Приятелката ми открехнала врата леко да говори с тях и те се само поканили, като казали "купихме бисквитки за кафето". Говори ли са един час и са я уговорили да инвестира в акции на www.facebook.com , като са и казали че инвестицията и ще бъде защитена от гаранционен фонд на техния фонд мениджър. Каза ли са и че ако не се появи отново на следващата среща в техния офис, ще и наложат финансова глоба в размер на 500лв., за дето им губела времето. Съвети?!!He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Коментар
-
Тормоз от инвестиционен посредник, кой да сезираме?
Историята е следната:
и наистина се появават днес. Моята приятелка не им отваря врата веднага, но те започват да звънят на комшиите и за да питат какво се е случило с съседката им (да не би да и е станало лошо), (имали важна среща с нея) така казвали на съседите. Приятелката ми открехнала врата леко да говори с тях и те се само поканили, като казали "купихме бисквитки за кафето". Говори ли са един час и са я уговорили да инвестира в акции на www.facebook.com , като са и казали че инвестицията и ще бъде защитена от гаранционен фонд на техния фонд мениджър. Каза ли са и че ако не се появи отново на следващата среща в техния офис, ще и наложат финансова глоба в размер на 500лв., за дето им губела времето. Съвети?!!ГДБОП- гражданско движение за борба с организираната политическа престъпност.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар