IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЗАЩО СПИРАТ ДА ДИШАТ???

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
    Не казваш какво да помогнем на Пана и теб? Не бъди горд!
    Какво е Пана?

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
      Всички имоти са на адрес:

Не казваш какво да помогнем на Пана и теб? Не бъди горд!

Коментар

• Всички имоти са на адрес:

Коментар

• WTF!?@
          * think positive * think simple * think big *
          * be moderate * be cool * be yourself *

Коментар

Ти не ми се хили толкова, щото си ми от ключовите клиенти. Да не стане, ама що Ланда ми спря магистралния бизнес, който Бойко ми обеща? Аз на Бойко съм му заявил, че съм принципен и маймуни на публичен търг не приемам
            Не мога да ти бъда клиент аз на теб. При мен проверките са през ден. Така де... Всички държавни служби и службички не им се занимава с мизерии и ходят по изрядните фирми да изкрънкат някой лев. Аз обаче подкупи не давам. Като ми напишат акт и отиваме в съда. Там актовете падат като зрели круши и ми връщат парите с лихвите, но пак плаща бедният български народец А отговорността за държавните служители е никаква Хайде лека, че утре рано съм на тръстиката

Коментар

• Алооо Карлуково бързо си приберете версийте!!!

Коментар

Много тарикати се изживяват в този форум, но когато опрат до моята професия или разберат с какво се занимавам, спират да дишат. Буквално спират. Почват да измислят хиляди глупотевини, мизеревини, простотии и други а да оправдаят необяснимото богатство. То необяснимото богатство в повечето случаи е силикон на дребногърда руса пачавра без акъл. Но г-н Бизнесмена понеже е изконно прост иска и това да е тайна, за да не се разбере колко може да инвестира в една безмозъчна тъпа златотърсачка.
                тоест?какво е общото между писанията им и работата ти?
                молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                  Нещо за данък цици ли намекваш?
                  Ти не ми се хили толкова, щото си ми от ключовите клиенти. Да не стане, ама що Ланда ми спря магистралния бизнес, който Бойко ми обеща? Аз на Бойко съм му заявил, че съм принципен и маймуни на публичен търг не приемам

Коментар

Много тарикати се изживяват в този форум, но когато опрат до моята професия или разберат с какво се занимавам, спират да дишат. Буквално спират. Почват да измислят хиляди глупотевини, мизеревини, простотии и други а да оправдаят необяснимото богатство. То необяснимото богатство в повечето случаи е силикон на дребногърда руса пачавра без акъл. Но г-н Бизнесмена понеже е изконно прост иска и това да е тайна, за да не се разбере колко може да инвестира в една безмозъчна тъпа златотърсачка.
                    Нещо за данък цици ли намекваш?

Коментар

• ЗАЩО СПИРАТ ДА ДИШАТ???

Last edited by LANDLORD 31; 20.02.2012, 01:18.
                    Working...
                    X