Първоначално изпратено от LANDLORD 31
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЗАЩО СПИРАТ ДА ДИШАТ???
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеВсички имоти са на адрес:
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеТи не ми се хили толкова, щото си ми от ключовите клиенти. Да не стане, ама що Ланда ми спря магистралния бизнес, който Бойко ми обеща? Аз на Бойко съм му заявил, че съм принципен и маймуни на публичен търг не приемам
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеМного тарикати се изживяват в този форум, но когато опрат до моята професия или разберат с какво се занимавам, спират да дишат. Буквално спират. Почват да измислят хиляди глупотевини, мизеревини, простотии и други а да оправдаят необяснимото богатство. То необяснимото богатство в повечето случаи е силикон на дребногърда руса пачавра без акъл. Но г-н Бизнесмена понеже е изконно прост иска и това да е тайна, за да не се разбере колко може да инвестира в една безмозъчна тъпа златотърсачка.молим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНещо за данък цици ли намекваш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеМного тарикати се изживяват в този форум, но когато опрат до моята професия или разберат с какво се занимавам, спират да дишат. Буквално спират. Почват да измислят хиляди глупотевини, мизеревини, простотии и други а да оправдаят необяснимото богатство. То необяснимото богатство в повечето случаи е силикон на дребногърда руса пачавра без акъл. Но г-н Бизнесмена понеже е изконно прост иска и това да е тайна, за да не се разбере колко може да инвестира в една безмозъчна тъпа златотърсачка.
Коментар
-
ЗАЩО СПИРАТ ДА ДИШАТ???
Много тарикати се изживяват в този форум, но когато опрат до моята професия или разберат с какво се занимавам, спират да дишат. Буквално спират. Почват да измислят хиляди глупотевини, мизеревини, простотии и други а да оправдаят необяснимото богатство. То необяснимото богатство в повечето случаи е силикон на дребногърда руса пачавра без акъл. Но г-н Бизнесмена понеже е изконно прост иска и това да е тайна, за да не се разбере колко може да инвестира в една безмозъчна тъпа златотърсачка.Last edited by LANDLORD 31; 20.02.2012, 01:18.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар