IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФБР: "Вярвате в златния стандарт? Вие сте екстремист!"

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
    Gekko, правилно ли те разбирам, че казваш че не струва 1900, а реалната му цена трябва да е към 700-800?...
    Ако е така, би ли обяснил как точно го калкулира това "700-800".
    В света в който живеем нищо не е реално а всичко е една илюзия, която колкото по силно и интересно ни е предлага и показва, толкова по реална и истинска изглежда, но уви Цена 1700-1900 за злато е илюзия

Според мен златото не трябва да струва нищо , понеже само труда хвърлен за него няма как да изплати ползите му - от него няма полза - никаква придадена стойност, никаква полезност

Мисля около 1000 ще се стабилизира в следващит 3 г. понеже все пак е накаквъ бенчмарк за парите в циркулация, но то винаги ги изпреварва като ръст, та там го очаквам. Който иска да следи парите в обръщение, да следи акциите, понеже те коропорациите са нещо живо, което се развива и показва реално каква е икономическата активност в балансите им
    There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Gekko, правилно ли те разбирам, че казваш че не струва 1900, а реалната му цена трябва да е към 700-800?...
      Ако е така, би ли обяснил как точно го калкулира това "700-800".

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
        Форката напоследък е поизнервен..предполагам има експозиция в жълтия метал и почва да усеща,че не всичко което лети се яде.
        Златото го качиха малко да се порадват и балъците Всеки умен знае, че то не струва толкова но понже виждат как бакъците се хвърлят като риба на сухо само като им покажат снимки на златни кюлчета, та затова им направиха тая клопка с 1900 злато.

Четох някъде че, китайчета предпочитали да купуват злато вместо акции - естествено акциите само падат и са бити от пазара, а златото понеже е супер и свети много яко на снимки и на живо затова инвестират там - еми идва времето да ги резнат и след 6-12 месеца или по-късно да продадат златото си на 700-800 и да купят акции на 200-300% отгоре - класика нали
        There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Май си прав, но... как беше... "Не всичко което блести е злато, но златото винаги блести"

Коментар

• Форката напоследък е поизнервен..предполагам има експозиция в жълтия метал и почва да усеща,че не всичко което лети се яде.
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от baiH Разгледай мнение
              dddd ви го написа изберете си какъвто искате стандарт-златен, ракиен, панелен,
              да допълним
              сол-в древен Рим
              сребро-във Воложка България-от там и в древна Русия(от там идвало "рубла")
              едни луковици-в Холандия
              .....
              допълнете списъка
              пп
              без малко да забравя нито едно от мненията ми не е препоръка за каквото и да било, освен да ползваме главите (горните) си по предназначение.

пппппп
              лека, .... безаварийна и доходна

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                Като не ги знаеш, защо изобщо спориш? Отвори една дневна графика на златото и ще ги видиш фактите!
                С това почнах деня-дай си фактите и коментара по тях.
                Дневната я погледнах и това което виждам ми прилича на пукане на балон.
                Може и да греша. Ама да си попитам-къде са парите, кинтите, сухото, след като ЦБ не са спрели да печатат? И с какво е специално златото.
                dddd ви го написа изберете си какъвто искате стандарт-златен, ракиен, панелен-проблемите са едни и същи.
                пп
                ракията поне става за поркане
                айде лека и доходна от мен.

Коментар

Не ти знам фактите
                  Като не ги знаеш, защо изобщо спориш? Отвори една дневна графика на златото и ще ги видиш фактите!
                  Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?feature...&v=n7gAgjTvtjc

Човека задава добър въпрос според мен - защо не да се използват паралелно?

Коментар

Аз не съм вярващ... Гледам фактите!
                      Друго те питах. Не ти знам фактите, ама да твърдиш, че си обективен и нищо не се било случило...в твоя случай си е опасно (за кинтите ти де не за друго-не мисля че ще чалдисаш).

Коментар

Вярваш ли си?
                        Аз не съм вярващ... Гледам фактите! А фактите са, че само през миналата година имахме 3 такива случая. Последният от които е, когато след подобна интервенция падна до 1500. Тогава твоите другарчета потриваха ръце за 1200, но... само си останаха с пръст в уста! Фактите са че все повече и повече хора използват тези напъни да се свали цената за да си пълнят по-евтино злато. Ето защо тези спадове в цената на златото са все по-мижави.
                        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

байхуев, нищо не е станало нощес...
                          Вярваш ли си?

Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                          Днес обаче разбрахме, колко много си треперил последните дни, когато златото катереше...
                          грешка

А иначе, златото в момента се засилва за пробив на 2000!
                          може би грешка

Интересно като го пробие отново ли ще си смениш псевдонима?
                          пак грешка

Уникален!!!

Коментар

Що стАна нощес? Ще пробваш ли да обясниш?
                            байхуев, нищо не е станало нощес... Днес обаче разбрахме, колко много си треперил последните дни, когато златото катереше... А иначе, златото в момента се засилва за пробив на 2000! Интересно като го пробие отново ли ще си смениш псевдонима?

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
                              E какво да е станало - изтръскаха малко маймуни от клона , дето са си го вкарали големио лост в г*за

Ти да не си от тея маймунки случайно ?
                              ?!?! Ти следиш ли ни дискусията или си плямпаш че да трупаш постове "заслужил" инвеститоре?

пп
                              нещо много си наясно с маймуни, клони и лостове? от първо лице?

Коментар

Добро утро фори. От както ме нарече - "дебила".
                                Що стАна нощес? Ще пробваш ли да обясниш?
                                Когато някой ти задава правилните въпроси дали не е по-добре да помислиш?
                                А мозък имаш. Само моля те, ако златото падне под 1000 $ - не се покривай.
                                Колкото и да е странно твоите постове често ме водят към правилните въпроси.
                                Поздрави, късмет(че май ти трябва).Хубав и усмихнат ден.
                                E какво да е станало - изтръскаха малко маймуни от клона , дето са си го вкарали големио лост в г*за

Ти да не си от тея маймунки случайно ?

Коментар

Working...
                                X