IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФБР: "Вярвате в златния стандарт? Вие сте екстремист!"

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
    Я разкажи, тогава, защо твоят чичо Сам нападна Виетнам, Филипините, Афганистан, след това Кувейт-Ирак, Ирак, а сега се кани и Иран да нападне?

Тук отбелязвам едрите случаи. Ако решим да видим дребните случаи на агресия, ще требе да напраим списък, който ще е форумна страница и половина в най-дребен шрифт.

Та въпросът ми е - защо твоят чичо Сам го прави?
    А дали не е чичо Самюел-еврейчето?
    vmankov бях останал с впечатление, че си вменяем а то ше дойдеш маниак юдофоб само за протокола - с Израел/чичо Сам(юел) имам толкова общо колкото камила и иглени уши. Ама като гледам таквЪзи патриотари дето всичко на света обясняват с еврейския заговор, дето все революции и конспирации им в главите, ми се прокрадва дали не е време и аз да рефлагирам
    Зер ако мисълта не се появява в главата, то няма никакъв шанс да се появи в друга част на тялото!
    А мисълта ми е следната: т.нар. "златен стандарт" е анахронизъм от минали столетия, когато ценността (не цената) и богатството се е измервало в кози, камили, скалпове, слитъци метал. Каква стойност би имал скалпа на Седящата мечка за бедуин с три камили? Колко овце би дал за Големия адронен колайдер, ако въобще има някаква стойност за теб в това съоръжение ? Колко злато за Кока-Кола? И за коя част на Кока-Кола? За заводите, хладилниците и шейните със СантаКлауси т.е. материалната част или за целия бренд с ноу-хау, логистика, мениджмънт и всички процеси? Ако наистина смятате, че развитието и прогреса са крайни величини със същия успех можем да обсъдим и да настояваме, че земята е плоска и се крепи на три кита/костенурки/слона

Коментар

• Първоначално изпратено от Jazabel Разгледай мнение
      Приятелю ,знаеш ли в коя година сме кацнали на Луната - преди 5 , преди 10 или може 20?Айде да го кажем -1969 година. Нищо фундаментално не е направено от тогава и няма да бъде направено и в бъдеще.
      Това пък какво общо има с развитието на цивилизацията?
      Пътуването до Луната е било в резултат на надпреварата между двете Свръхсили.
      Какъв и смисълът от пилотиран полет до Плутон или Юпитер?!?!

15 годишен спах с жена и оттогава не съм сменил "животното" за секс.
      Това прави ли ме изостанал в еволюцията и развитието ми?

Коментар

А иначе да цитирам част от написано от Черкезов в бисери и вицове от преди няколко дена
        Черкезов днес се е покрил, защото вчера съд във Франция осъди Монсанто в знаково дело!

Monsanto guilty of chemical poisoning

*Grain farmer Paul Francois, says he suffered a number of neurological problems, including memory loss, stammering and headaches, after inhaling Monsanto's Lasso weed killer in 2004. He blamed the company for failing to provide adequate warning labels on its products.

"I am alive today, but part of the farming population is going to be sacrificed and is going to die because of this," Reuters quoted Francois as saying.
        http://rt.com/news/monsanto-french-farmer-health-239/
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Приятелю ,знаеш ли в коя година сме кацнали на Луната - преди 5 , преди 10 или може 20?Айде да го кажем -1969 година.
          Тогава е излъчена за пръв път най-мащабната Холивудска продукция озаглавена "Кацане на Луната"... Много хора за пръв път ще го осъзнаят, когато наистина някой кацне за пръв път там!
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
            След края на деливъриджа идва една от най-хубавите епохи в историята на човечеството.
            Разбира се. Само хората с въображение ще се приспособят...

Коментар

Милиционер говори за икономика. Дори и въвеждане на златен стандарт не може да влоши нещата чак толкова. Отделно теорията за изчерпаемостта на ресурсите е толкова смешна, че не може и да бъде. Най-важния ресурс в историята на човечеството е неизчерпаем. Това е въображението. В следващите 40-50 години ще имаме достъп до толкова много нови ресурси и енергия, колкото не са били достъпни за цялата история на човечеството. Науката се развива експонениално а не линейно. В ЦЕРМ засякоха частици движещи се по-бързо от скоростта на светлината. Това е само един пример. Какво ли ни чака в близките години? Ще имаме такива открития, които ще направят в рамките на 15 години нефта и въглищата никому ненужни минерали.
              След края на деливъриджа идва една от най-хубавите епохи в историята на човечеството.
              Приятелю ,знаеш ли в коя година сме кацнали на Луната - преди 5 , преди 10 или може 20?Айде да го кажем -1969 година.Нищо фундаментално не е направено от тогава и няма да бъде направено и в бъдеще.Въпреки супер бързите компютри или
              " частици движещи се по-бързо от скоростта на светлината". По твоите ескпоненциални развития ние трябваше да сме до Плутон най- малкото , а ние къде сме?Напротив -бум на велосипедите от миналото , не че е лошо де.
              Човечеството се е запътило в такава посока ,че единствената радост за мен е , че вероятно няма да бъда жив ,като пристигне там .
              А иначе да цитирам част от написано от Черкезов в бисери и вицове от преди няколко дена :
              .................
              И така, представете си 2018 г. Обикновено софийско жилище
              ..................

- Уфф. Привърших я най-сетне.

- Какво? За два часа си изчел “Под игото”?

- Естествено. И за един щях да го прочета, ако не бяха рекламните паузи.

- Тая не я вярвам. Я ми кажи, кой е Заманов?

- Кой?!

- Яснооо. Кой е тогава Боримечката?… Кириак Стефчов?… Чорбаджи Марко поне?!…

- Откъде да знам бе, тате! Четох Home Edition. Там е само това, дето Огнянов и Рада се харесаха, и после башибозуците ги убиха. За останалото трябва да се купува Professional, или може би даже Enterprise Edition. Всичките ни пари няма да стигнат…

- Уфф… Ум не ми побира накъде е тръгнал тоя свят!
              - Тръгнал ли?! Стигнал е вече! Тръгнал е бил по твое време, тогава е можело да го спрете…
              .........................
              Где нет вопросов - всегда есть ответ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                За мен всеки ден е празник. Наздраве!
                Завиждам ти.
                За мен, днес ще бъде истински празник, ако златото падне под 1700.

Наздраве и от мен!

П.П. Ето ти и песничка за отпускане:
                http://www.youtube.com/watch?v=oQCRYkE_KTA
                Last edited by anon6706; 14.02.2012, 21:07.

Коментар

Най-важния ресурс в историята на човечеството е неизчерпаем. Това е въображението.
                  Мдааа... На времето в казармата на такива с въображение им казвахме, че и в кенефа да ги затвориш гладни няма да останат.Те си знаят какво има там за ядене в изобилие за да не гладуват...

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                    Днес е празник!
                    За мен всеки ден е празник. Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                      Отново лъжеш! Когато съм отворил темата на 1-ви Юни 2011 г. цената е малко над 9 долара.

Вчера цената бе над 5 а днес е под 5, защото втората по големина борса обяви че прекратява дейност. Вчера им блокираха 100 хил долара по банкови сметки. Банките обявиха днес открита война на биткоините!!! Всичко е според предвижданията ми...

"First they ignore you, then they ridicule you, then they fight you, then you win."
                      Mahatma Gandhi

Сега навлизаме във фаза 3...
                      Майсторе, много си назлобял. Урунгели, дебили??!!
                      Разваляй остатъка от депозита, купи си едно качествено питие и гледай по-розово на нещата.

Днес е празник!

Коментар

• Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнение
                        Когато си отворил тази тема: на 01.06.11, цената е била 15, а днес е под 5.
                        Отново лъжеш! Когато съм отворил темата на 1-ви Юни 2011 г. цената е малко над 9 долара.

Вчера цената бе над 5 а днес е под 5, защото втората по големина борса обяви че прекратява дейност. Вчера им блокираха 100 хил долара по банкови сметки. Банките обявиха днес открита война на биткоините!!! Всичко е според предвижданията ми...

"First they ignore you, then they ridicule you, then they fight you, then you win."
                        Mahatma Gandhi

Сега навлизаме във фаза 3...

Коментар

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
                          Тука ми попадна един материал, но като слушам Майкъл Рупърт доста точно е предвид

ил нещата:

http://www.youtube.com/watch?v=hs4GETVxpEc
                          Нищо не е предвидил. Филма е от 2009 та година. След като го е направил нещата само се подобряват. На практика е "маркирал" дъното с безумни теории. Странно защо човека има влечение към апокалиптични събития водещи до края на света. Понякога се опитват да го докажат научно, друг път дори успяват да фиксират дата. Въпреки всичко преобладаващата част от тези прогнози са дълбоко религиозни по своя характер и се крепят само на вяра.

Коментар

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
                            Тука ми попадна един материал, но като слушам Майкъл Рупърт доста точно е предвид

ил нещата:

http://www.youtube.com/watch?v=hs4GETVxpEc
                            Милиционер говори за икономика. Дори и въвеждане на златен стандарт не може да влоши нещата чак толкова. Отделно теорията за изчерпаемостта на ресурсите е толкова смешна, че не може и да бъде. Най-важния ресурс в историята на човечеството е неизчерпаем. Това е въображението. В следващите 40-50 години ще имаме достъп до толкова много нови ресурси и енергия, колкото не са били достъпни за цялата история на човечеството. Науката се развива експонениално а не линейно. В ЦЕРМ засякоха частици движещи се по-бързо от скоростта на светлината. Това е само един пример. Какво ли ни чака в близките години? Ще имаме такива открития, които ще направят в рамките на 15 години нефта и въглищата никому ненужни минерали.

Коментар

• Първоначално изпратено от Тиквестор1 Разгледай мнение
                              защото наистина ФБР са прави, златото е балон и създаването на балони е противопоказно особено сега.
                              Ами защо не вземат ФБР да го спукат този балон та да се свърши, ами са седнали да обясняват на тъпите гъдулки да не купуват и да не раздуват балона? Нали и ФЕД мисли като тях? Разни тъпи мушмуроци от Китай, Индия, разни араби, африканци, южноамериканци, австралийци, европейци.....може би и марсианци наместо да купуват доларите, които им печатат предостатъчно, само мътят водата и си харчат парите за глупости. Накрая ще вземат да му вдигнат зорлен цената, ще си го продават помежду си, ама тогава на кого ще продаваме доларите и за какво ви ги напечатахме в такива количества? Това си е направо тероризъм. Марш всички в панделата!
                              П.П. И за де не ме обвинявате и мен в пристрастия - не си падам русофил, не обичам и американците, живял съм дълго в комунизма и ми е противен, но не харесвам и дивия капитализъм. Или другояче казано - обичам всичко, но в умерени дози.
                              Last edited by sel4o; 14.02.2012, 20:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader2 Разгледай мнение
                                много точно си си написал ника
                                Ей супер елементарно социалистическо човече, къде си?
                                Никът ми е протест пред Инвестора, в които има само тикви явно.
                                Колко ника ми забраниха знаеш ли само днес, към 5.
                                Този е унизителен, но това заслужават.Аз също съжалявам, че има хора като теб и фм и гигов и коки и аcta и реда и там подобни.Със ментални проблеми от социализма и облъчени като зомбита да изливат тука тонове помия.

А в твоя ник противоречието кое е знаеш ли??

Как така всичко търгуващ, а написано на английски, а ти говориш за Русия във всичко каквото казваш.
                                И може ли в Русия да се търгува всичко ако въобще има какво да се търгува там.
                                А ето че само никът ти говори колко сте елементарни и невежи.
                                И спрете да ни занимавате с екстремистките ви блянове.

Коментар

Working...
                                X