Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво да продам в кризата?!
Collapse
X
-
тука има някаква пикантерия, която явно е само за 2-3 ма човека
като ще се ругаете тука я поне разкажете, че така и така ви четем глупостите ...барем да сме в час.
лорде,
да не си притиснат до стената с разходи... ако наистина имаш депозити - то те са ти ливидни, защото имотите дето се перчеше с тях са силно недвижими...освен ако не ги подаряваш.
поздравитова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеКоето за пореден път потвърждава теорията ми, че в тоя форум пишат крайно разорени индивиди на социални помощи, облизващи се да прилапат некоя стинка
2. Добре пригласяш на най-големия мошеник след Мадоф. Да не си му рода??
Коментар
-
Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнениеЯ разкажи в 3.00часа кредиторите минаха ли?
Монетите ли им даде или Ева?
Коментар
-
Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнениеТези заплахи от снощната среща ли ги пресъздаваш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеХубаво е, че се познаваме задочно. Но ти малко грешиш заради един холандски хахавел. Затова посочваш нищонезначещи имена.
Интересно ще е да се видим на живо. Този филм съм го гледал веднъж.
Почва се едно, ама извинявай, не съм искал така да кажа, не съм те познавал, може ли да си запаля цигара в твое присъствие или смея да те попитам все пак!
СПОКО! Няма да се срещнем. Това е само демо версия за смелчаци. Ти си със заешко сърчице.
Коментар
-
Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнениеЯ разкажи в 3.00часа кредиторите минаха ли?
Монетите ли им даде или Ева?
Интересно ще е да се видим на живо. Този филм съм го гледал веднъж.
Почва се едно, ама извинявай, не съм искал така да кажа, не съм те познавал, може ли да си запаля цигара в твое присъствие или смея да те попитам все пак!
СПОКО! Няма да се срещнем. Това е само демо версия за смелчаци. Ти си със заешко сърчице.
Коментар
-
Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнениеОпс, само полицай не съм бил до сега......
На него може да те питат за онези 400 бона, нале знаеш
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеЩо питаш ми е интересно, като ти си другата колежка 40+
Знаех си, че не трябваше да се занимавам с теб. Много си некоректна!
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеЗаради такива сбъркани обяви с по една нула по малко, спадат цените на имотите като цяло. Всичко е заради статистиката. Иначе относно малката кутийка, видяхте ли в предаването "разсоледване" с водещ Васил Иванов, как семейство Начкови от магазинче 15кв.м, каква къща в Мировяне е построил?
Коментар
-
Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнениедругата колежка 40+?
Знаех си, че не трябваше да се занимавам с теб. Много си некоректна!
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеВ момента е 15000Е. Тази цена е сгрешена.Last edited by valio1900; 12.02.2012, 19:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеДобре си е цената Какво и е сгрешеното?
Коментар
Коментар