Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко деца имате?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от trader1 Разгледай мнениеАз мога да се похваля с три ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеМинахме скоро 7 милиарда!
Робове и работна ръка има колкото си искате - и винаги ще има!
Правете деца, а не робове - и правете разликата!
Според мен, 90% от тези които създават поколение, не правят разлика между бъдещ роб работна ръка и дете!
Две българки от менMind tricks do not work on me, only money
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеИмам едно дете - да ми е живо и здраво
От 6 /шест години/ съм подала документи за синовяване на второ, но системата нещо ми се опъва.
Е, нека не пропускаме - всички да са ти живи и здрави - пък, колкото дойдат и след като пребориш системата, с която трудно се излиза на глава - в лицето на чиновниците..."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеТочно така ! Преживеем ли Нибиру и Глобалния Крах (малко е вероятно) , почвам да клецам като за световно ....А дотогаз - диверсификация на лубрикацията
Робове и работна ръка има колкото си искате - и винаги ще има!
Правете деца, а не робове - и правете разликата!
Според мен, 90% от тези които създават поколение, не правят разлика между бъдещ роб работна ръка и дете!There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
Коментар