IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко деца имате?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И аз съм с две...Мъжкари

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
      Това мнение са изразявали с мен поне 3-ма между 50 и 60 г. Когато били млади им било хубаво с едно дете, но сега много съжалявали.
      +1

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
        Само едно и сега дълбоко съжаляваме с жена ми за това,но преди години се разминахме във вижданията си кога е момента за второто.
        Това мнение са изразявали с мен поне 3-ма между 50 и 60 г. Когато били млади им било хубаво с едно дете, но сега много съжалявали.

Коментар

Хубаво би било, ама и така е малък баир, после ще е много голям баира...
          Бая баирище си е!!!

Коментар

• Правя страхотни деча, имам маса люти фенки

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
              А едно момченце?+
              Хубаво би било, ама и така е малък баир, после ще е много голям баира...

Коментар

3xмомичета.

Аз съм дотук
                А едно момченце?+

Коментар

• 3xмомичета.

Аз съм дотук

Коментар

• Стига с тези камъни и пещери, че се чувствам на годините на Лили Иванова.....

Коментар

• 2

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                        Викаш, отмествал си камъка от входа на пещерата и си допринасял за генетичното разнообразие и доброто здравословно състояние на популацията
                        Моето тълкуване в случая е, че по-скоро е отмествал камъка на съседни пещери..., но жените се славите с по-добра интуиция от мъжете... .., пък и по-бързо действате при отместен вече камък, аджеба - дали ще се изнижете незабелязано (т.е. - ще постъпите "безотговорно" и "неангажирано"), или ще отговорите на повика на природата - с изискването и условието й, за да ви радват здрави деца около вас....

Колко са изобретателни жените, за да обосноват своите тези...

(чувал съм за връзката между генното разнообразие и имунната система, както и за изобретателността на жените..., понякога - две страни на една и съща монета... )...
                        "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• 1 с мераци за +1

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                            А!
                            Появиха се и хора с три деца!

Евала, евала.
                            Що да сме се появили,ние сме си тука!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                              Викаш, отмествал си камъка от входа на пещерата и си допринасял за генетичното разнообразие и доброто здравословно състояние на популацията
                              Не бих го написал по този изтънчен начин , но смисълът е същия....

Коментар

• А!
                                Появиха се и хора с три деца!

Евала, евала.

Коментар

Working...
                                X