И аз съм с две...Мъжкари
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко деца имате?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеТова мнение са изразявали с мен поне 3-ма между 50 и 60 г. Когато били млади им било хубаво с едно дете, но сега много съжалявали.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеСамо едно и сега дълбоко съжаляваме с жена ми за това,но преди години се разминахме във вижданията си кога е момента за второто.
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеХубаво би било, ама и така е малък баир, после ще е много голям баира...
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеА едно момченце?+
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеВикаш, отмествал си камъка от входа на пещерата и си допринасял за генетичното разнообразие и доброто здравословно състояние на популацията
Колко са изобретателни жените, за да обосноват своите тези...
(чувал съм за връзката между генното разнообразие и имунната система, както и за изобретателността на жените..., понякога - две страни на една и съща монета... )..."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеА!
Появиха се и хора с три деца!
Евала, евала.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеВикаш, отмествал си камъка от входа на пещерата и си допринасял за генетичното разнообразие и доброто здравословно състояние на популацията
Коментар
Коментар