Като цяло си мисля че България не е толкова зле колкото се опитват да ни наслагват в главите ,проблемът е в това че се сравняваме с държави които не са на нашето ниво и не знаем какво искаме -Има страни, които като цяло са добре организирани ,но видяхте ли какво става и там бомби ,бунтове ,масови убийства ,това ли са високоцивилизованите Държави към които искаме да се присъединим...Инфраструктурата и устройството се прави бързо въпроса е да има фокус на желанията ,Липсата на ДУХОВНОСТ се дължи на факта ,че винаги по-силните държави искат да асимилират по-малките къде със сила ,къде по друг начин...Въпросът е дали ние самите искаме да бъдем асимилирани...БЪЛГАРИТЕ трябва да бъдат Българи..Към миналото трябва да се обръщаме само за хубавото , а не с нихилизъм ,дори и с цената да не бъдем откровени ...
МОЖЕМ ДА ЗАПОЧНЕМ С НЯКОЛКО СТЪПКИ:
1.Да не гледаме новини по националните медии ,да сведем гледането на ТВ само до елемент на развлечение
2.Да не кръщаваме децата си ,фирмите си,магазините си ,заведенията си ,че даже и домашните си любимци с някакви имена ,които много често звучат смешно на български /Не знам други народи да правят така /
например име Мария-Дейзи
магазин НОНСТОП МАЯМИ ит.н
МОЖЕМ ДА ЗАПОЧНЕМ С НЯКОЛКО СТЪПКИ:
1.Да не гледаме новини по националните медии ,да сведем гледането на ТВ само до елемент на развлечение
2.Да не кръщаваме децата си ,фирмите си,магазините си ,заведенията си ,че даже и домашните си любимци с някакви имена ,които много често звучат смешно на български /Не знам други народи да правят така /
например име Мария-Дейзи
магазин НОНСТОП МАЯМИ ит.н
Коментар