Първоначално изпратено от luboil
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой и защо пали колите?
Collapse
X
-
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
-
2011-12-13 20:16:40 Пет коли са опожарени в Студентски град преди малко http://news.bgnes.com/view/971819
До сега поне ги палиха по първи петли, а сега дори вече не чакат сънчо..
Сигналът за горящите автомобили е подаден към полицията в 19.25 часа. Возилата са пламнали на платен паркинг. Общо само за последните 24 часа в столицата са унищожени 10 коли.
Вземи огин,запали меLast edited by Jay Gould; 13.12.2011, 21:42.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
...
П.П. Е, човек, една прогноза да направи и то след 2 минути ще го опровергаят. . .
Все пак предвид възможността разни хора да се възползват от ситуацията и да пишат на чужда сметка някоя запалена кола:
група от хора, около 18 годишни, активни в някоя агитка - обичайните заподозрени общо взето
Интересно ми е какво ще излезе накрая.Last edited by Moesia; 13.12.2011, 21:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеА иначе най-новата версия е, че Джаро не е получил своя дял от автомобилната мафия и сега раздава наказания и от друга да пробва лоялността на Николов от Боп-а
http://dnes.dir.bg/news/arestuvan-pa...-10118864?nt=4
Коментар
-
Виц?
Цветан Цветанов решил да провери коя служба от ДАНС, НСБОП и полицията работи най-добре по въпроса с палежите на коли.
От ДАНС веднага излезли със съобщение, че такива палежи няма.
От НСБОП избили всички собственици на подпалени коли и на паркинги като се оправдали, че те всички били криминално проявени.
Накрая от полицията довели при Цветанов един пребит клошар, който крещял: "Подпалвача съм, подпалвача съм..."Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеАко е просто само за нагнетяване на напрежението, то поне да палят само колите по тротоарите, поне файда да има. Да ги заболи малко простаците дето си мислят, че могат да спират където и както си искат.
Така, като е наред без причина се създава недоволство и напрежение. А българина е чувствителен към такова въздействие - иначе не се мърда. Така може да се създадат брожения, протести.
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеКато си мисля в крайна сметка е или премийния приход или нагнетяване на напрежението.
Кофти е, че може да не е един човек извършител. Днес платят на един, утре на друг.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nns Разгледай мнениеДа бе да , и то от новите айде някой да се разходи из районите да прегледа за налепени обяви на фирма за изкупуване със собствен транспорт , може пък да изскочи нещо интересно
Смешно е да се твърди, че цялата патаклама е за скрап.
Относно другата хипотеза, че нямало да се занимават с дребни работи - аз ако вкарам 20-30 хил., а прибера 3-4 млн., дали нямам файда?
Пък за автокъщите ми е почти толкова абсурдно колкото скрапа.
Но има си родната милиция, тя ни пази.Last edited by Jekata; 13.12.2011, 10:36.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеНезнам в какви филми се вкара една част, но по спомен сред първите имаше и S класи.
Така, че темата за скрап може мисля да я зачеркнем с един голям Х.
Коментар
Коментар