IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой и защо пали колите?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
    Бат Груя ме инспайъд/вдъхнови за една нова идея кой пали колите.

Това може да са нагълталите вода строители, които не са си продали гаражите на по 2000 евро квадрата. Интересът е много голям.

А може и да има сформиран картел от всички заинтересовани - застрахователи, скрападжия, строители, авто мафия...
    +1 за нов правдоподобен отговор.
    Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от free1969 Разгледай мнение
      Ако сте на територията на София когато говорите по телефона не използвайте думите
      "ПАЛИ КОЛАТА И ИДВАЙ..."

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=z3IhN...eature=related
        Слави Трифонов-Вземи огин,запали ме
        Ето кой пали колите.Цецо арестувай !Все в някой джоб, все в някой от екипа на Слави ще има кибрит.

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
          Бат Груя ме инсапайъд/вдъхнови за една нова идея кой пали колите.

Това може да са нагълталите вода строители, които не са си продали гаражите на по 2000 евро квадрата. Интересът е много голям.

А може и да има сформиран картел от всички заинтересовани - застрахователи, скрападжия, строители, авто мафия...
          Пропусна комунистите и евреите....
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Ако сте на територията на София когато говорите по телефона не използвайте думите
            "ПАЛИ КОЛАТА И ИДВАЙ..."
            http://selfielifes.com

Коментар

• Бат Груя ме инспайъд/вдъхнови за една нова идея кой пали колите.

Last edited by luboil; 14.12.2011, 09:48.

Коментар

• Мъкнат един пребит плъх крещящ: Катеричка съм катеричка съм...

Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                Прав се оказа. Бил е Куката...

http://dnes.dir.bg/news/arestuvan-pa...-10118864?nt=4
                Къде го намериха, къде го фанаха. Дрън дрън.

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
                  Пунктовете за старо желязо, че намаля добива и са го взели на концесия.
                  Браво за допълнителен отговор.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                    Хе хе хе ..
                    Custodite sortem vestram

Коментар

• The 99%
                      Custodite sortem vestram

Коментар

• Вече съм 100% убеден, че това е активно и доста ефективно мероприятие организирано с цел дискредититране на МВР-то....то не, че има някакъв рейтинг останал, че да се бута, но според мен се цели някаква ескалация на напрежение.

Идеята е населението да 'скочи' на дебелогъзите ушеви дето владеят до съвършенство изкуството на засадата по храсти с цел излавяне на престъпници говорещи по гсм и без колани ... склонни да снесат 10-20-50 кинта според зависи.

Досега не е имало министър на вътрешните работи, който да не си затваря очите за излезлите патрулиращи полицаи, чиято цел е да прибират 10тачки..вместо да си обикалят районите.

Убеден съм, че има кръгове, които са навити и имат възможност да сговнят живота на ЦЦ с цел отклоняване на общественото внимание и сваляне на рейтинга на полицията. Интересно какво стана с идеят за ОФП тест на полицаите, който ББ така популистки пробута и потули като беше главен секретар.

да се стягат полицаите и ДА СИ ОБИКАЛЯТ РАЙОНИТЕ!

поздрави и успех на всички (в т.ч. ушевите да ловнат подпалвачите)

лека
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                          [B]Според мен са пеуничани
                          Неее, от Ловеч са !!!
                          Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                            Пази тя... някои от колите са запалени до Ушевото. Още малко на Ушев ще му залеят гъзът с бензин и ще го запалят, а той пак няма да фане извършителят.Друг въпрос, че за два дена изчезнаха още две деца... всеки ден нови и нови доказателства, че тия 60 000 свине само ядат държавния хляб напразно, но това няма да попречи на Маймуната утре пак да се изепчи, че престъпносттна е ликвидирана или поне овладяна.
                            То да не е като да бият 15 годишни ученици...
                            Тя родната полиция пази, ама друго

Протести и арести в цялата страна; "цар" Киро - в Боровец http://frognews.bg/news_39005/Protes..._-_v_Borovets/
                            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                              Баш новите не, предните две.
                              Смешно е да се твърди, че цялата патаклама е за скрап.
                              Относно другата хипотеза, че нямало да се занимават с дребни работи - аз ако вкарам 20-30 хил., а прибера 3-4 млн., дали нямам файда?
                              Пък за автокъщите ми е почти толкова абсурдно колкото скрапа.
                              Но има си родната милиция, тя ни пази.
                              Пази тя... някои от колите са запалени до Ушевото. Още малко на Ушев ще му залеят гъзът с бензин и ще го запалят, а той пак няма да фане извършителят.

Друг въпрос, че за два дена изчезнаха още две деца... всеки ден нови и нови доказателства, че тия 60 000 свине само ядат държавния хляб напразно, но това няма да попречи на Маймуната утре пак да се изепчи, че престъпносттна е ликвидирана или поне овладяна.
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• само преди няколко минути - центъра на Бургас, след като днес съобщихме, че горя лек автомобил марка «Тойота Ярис» в Бургас, а оня ден горя таксиметров автомобил http://www.burgasnovinite.bg/Zapalih...iladinovi.html
                                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Working...
                                X