IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой и защо пали колите?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пребития плъх: Катеричка съм, катеричка съм.

Първоначално изпратено от Зарзаватчийски глас Разгледай мнение
    Гледам как Цецо тая вечер разправя как били хванали някакъв юнак на местопрестъплението по сигнал на гражданин. Кога го виде гражданинът, кога сигнализира, кога ония реагираха, пристигнаха на място, че го и заловиха?
    Аз мога да обясня как стана: Обажда се стрина Пена в полицията, че нещо навън гори. Прави се справка кой авто крадец е в района и на сутринта му се прави акция и както си е в кревата вече е с белезниците на пода.

После иди доказвай, че си автокрадец а не подпалвач.

Хванали били някой и той си признал за 20 автомобила ми признал си е само за толкова щото в другото време е имал алибита и е нямало как да му се впишат повече
    Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Taмън Цвъки ги излови и арестува всичките и Бат' Боко го похвали заловените подпалиха три нови коли.Докато Боко обясняваше как е клал прасета и какъв селянин е софийските дришльовци се бъзикат с него с каления в кланета на прасета мъж.

Коментар

• Най-интересното в случаят е че управляващите не могат да разберат че колкото повече се перчат пред камерите (колко са велики и как вече хванали подпалвачите и нямало да има повече подпалвания на коли , как гражданите трябва да са спокойни ) ,толкова повече се запалват коли ( на пук на тях)

Коментар

• Добре бе , аз днес четох, че тоя дето е направил самопризнания бил разорен от БФБ и бизнесът му бил да търгува с акции, катто пишеше, веднага да си казва кой е-николайчо май се казва!!!

Коментар

• Добре.

Днес съм на вълна руски хулигански.

Виж една хубава еврейка с руската група "Ленинград".
            http://www.youtube.com/watch?v=ABTLB1Xgizk
            Свободен във виелицата.
            http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
              Ми казвах, постоянното мълчание не винаги е полезно, даже и в живота на едно поколение.

Не ми требва да живея повече или по-малко, но нека сме здрави (но за какво?); както и да е - не съм на разширяващи или стесняващи съзнанието вещества, ако не се брои, че съм българин в страхливия до крайност български народ - това е все пак некаква доза, нали?
              Не ми требва да живея повече или по-малко, но нека сме здрави (но за какво?);

....А стига бе! Добре е да си поживеем! Наистина си мисля ,че си попийнал ,но не е лошо,и аз сега засядам!
              Мълчанието никога не е полезно освен пред следователя!

Коментар

• Първоначално изпратено от :-) Разгледай мнение
                Не те разбрах ,но не е възможно да ми се случи. Ако си на "домашна ', а и на каквато и да си, Наздраве ! ... и ти желая от сърце да ме надживееш!
                Ми казвах, постоянното мълчание не винаги е полезно, даже и в живота на едно поколение.

Не ми требва да живея повече или по-малко, но нека сме здрави (но за какво?); както и да е - не съм на разширяващи или стесняващи съзнанието вещества, ако не се брои, че съм българин в страхливия до крайност български народ - това е все пак некаква доза, нали?
                Свободен във виелицата.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                  Ми да мрим тогава, издоени до кръв?
                  Или да го завещаем на следващите поколения? - "Трайкай си, татковото, като татка си и дяда си героите, пък току-виж преживееш в кошарата. Или в кочината. Топличко, безопасно до време..; трайкай си и се надай да не си ти следващият."

?

Не те разбрах ,но не е възможно да ми се случи. Ако си на "домашна ', а и на каквато и да си, Наздраве ! ... и ти желая от сърце да ме надживееш!

Коментар

• Гледам как Цецо тая вечер разправя как били хванали някакъв юнак на местопрестъплението по сигнал на гражданин. Кога го виде гражданинът, кога сигнализира, кога ония реагираха, пристигнаха на място, че го и заловиха?

Коментар

• Първоначално изпратено от :-) Разгледай мнение
                      И кое е дуп*то, което ще издържи на натиска на несъвършенството на системата???? С какво д*пе да се противопоставя на идиотите с равни на моите права? НЯМА "Д*ПЕ"!!!! НЕ С "Д*ПЕ " платих си на идиоти с бухалки!.... като в бойните времена,,,,,,,
                      Ми да мрим тогава, издоени до кръв?
                      Или да го завещаем на следващите поколения? - "Трайкай си, татковото, като татка си и дяда си героите, пък току-виж преживееш в кошарата. Или в кочината. Топличко, безопасно до време..; трайкай си и се надай да не си ти следващият."

?
                      Last edited by vmаnkov; 17.12.2011, 23:33.
                      Свободен във виелицата.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                        Немате това д*пе, господа.

Затова и сме на тоя хал.

И кое е дуп*то, което ще издържи на натиска на несъвършенството на системата???? С какво д*пе да се противопоставя на идиотите с равни на моите права? НЯМА "Д*ПЕ"!!!! НЕ С "Д*ПЕ " платих си на идиоти с бухалки!.... като в бойните времена,,,,,,,
                        Last edited by Beti; 17.12.2011, 23:16.

Коментар

• Те не са спряли ти ми пишеш след 10 години.
                          Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Optic Разгледай мнение
                            Да точно така. След 10 години по улиците на София ще се стрелят с Калашници като в Дарфур.
                            Немате това д*пе, господа.

Затова и сме на тоя хал.
                            Last edited by Beti; 17.12.2011, 23:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от pana_bg Разгледай мнение
                              Защото е лесно. Защото е просто. Защото е ефектно. Защото е заразително. Защото е символично. Защото е има множество причини и мотиви за това. Разнородни и без връзка помежду си. Защото явно това става някаква мода. Някакъв дух на времето. Някакви лайн*ри там си събилали парички като пчелики или пък крали, за да си купят кола - лъскава, модерна, да се изфукат еснафски, или просто защото така правят и други, за да им създава уж комфорт. Да я къткат и да й треперят като на малко дете... И изведнъж - бам. Всичко отива на кино за един миг. Това вероятно е и някакъв вид протест срещу системата. От страна на неудовлетворени младежи, които ги е яд, че след като са лишени да притежават разни неща, могат поне да се порадват да лишат други от тях. Това е и адреналин, тест за смелост и желание после да гледат по новините как коментират за техния "подвиг". Това напомня и за палежите във Франция, Великобритания и др. Тия хора нямат бъдеще. Това са наченки на предреволюционна ситуация. Омразата на нямащите срещу имащите нараства експоненциално. Тя неминуемо започва да се експлоатира и канализира от властови финансово-икономически фактори със свои интереси - политически формирования, застрахователни компании, дилъри на коли, автомонтьори и автокъщи, и др. Палежите са типични актове на анархия и терор. Не е необходимо да си организирана група за да ги извършваш. Можеш и сам, а може и групово и организирано и спонтанно. И когато имаме натрупани с години негативни енергии това има вероятност да е само началото на един лавинообразен процес, да се превърне в една абсолютно неконтрулируема мода за себеутвърждаване на отритнати от системата индивиди и групи хора, протест срещу неработещите съдебна система и полиция, начин за уреждане на сметки между индивидите при очевидно неработещи институции, храна за медиите и т.н.. За да се превърне нещо в мода, както винаги имаме назряване и наличие на множество разнообразни интереси, очертаване на дух на времето и то неминуемо става.

Да! ... Но..."Това вероятно е и някакъв вид протест срещу системата. "
                              Какъв протест? ....от кого и срещу кого...??? от надрусани и пияни тъпаци! Да ,бе да!

Коментар

• Първоначално изпратено от pana_bg Разгледай мнение
                                Защото е лесно. Защото е просто. Защото е ефектно. Защото е заразително. Защото е символично. Защото е има множество причини и мотиви за това. Разнородни и без връзка помежду си. Защото явно това става някаква мода. Някакъв дух на времето. Някакви лайн*ри там си събилали парички като пчелики или пък крали, за да си купят кола - лъскава, модерна, да се изфукат еснафски, или просто защото така правят и други, за да им създава уж комфорт. Да я къткат и да й треперят като на малко дете... И изведнъж - бам. Всичко отива на кино за един миг. Това вероятно е и някакъв вид протест срещу системата. От страна на неудовлетворени младежи, които ги е яд, че след като са лишени да притежават разни неща, могат поне да се порадват да лишат други от тях. Това е и адреналин, тест за смелост и желание после да гледат по новините как коментират за техния "подвиг". Това напомня и за палежите във Франция, Великобритания и др. Тия хора нямат бъдеще. Това са наченки на предреволюционна ситуация. Омразата на нямащите срещу имащите нараства експоненциално. Тя неминуемо започва да се експлоатира и канализира от властови финансово-икономически фактори със свои интереси - политически формирования, застрахователни компании, дилъри на коли, автомонтьори и автокъщи, и др. Палежите са типични актове на анархия и терор. Не е необходимо да си организирана група за да ги извършваш. Можеш и сам, а може и групово и организирано и спонтанно. И когато имаме натрупани с години негативни енергии това има вероятност да е само началото на един лавинообразен процес, да се превърне в една абсолютно неконтрулируема мода за себеутвърждаване на отритнати от системата индивиди и групи хора, протест срещу неработещите съдебна система и полиция, начин за уреждане на сметки между индивидите при очевидно неработещи институции, храна за медиите и т.н.. За да се превърне нещо в мода, както винаги имаме назряване и наличие на множество разнообразни интереси, очертаване на дух на времето и то неминуемо става.
                                Да точно така. След 10 години по улиците на София ще се стрелят с Калашници като в Дарфур. Отделно че паленето на боклука, нивите, горите и прочее са си БГ традиция...
                                "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

Working...
                                X