Първоначално изпратено от 1_9_7_8
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Демографията е Фактор
Collapse
X
-
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
-
http://www.dnes.bg/politika/2013/08/...plovdiv.196680
цитат:Нашите хора искат реално представителство на всички етажи във властта на страната. Това е необходимо и на страната реално"Начинът да гледаш право в Слънцето,без да ослепееш е ти самият да светиш..."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДреме ми на самолетът за Доверие, аз не съм от Доверие. А който е от тях, да си смени фондът, има това право. Ако не смени и окрадат - кьорав карти не играе.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеМите утре да не ми ревеш във форума че умните и красивите са окрали ДовериеМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеМите утре да не ми ревеш във форума че умните и красивите са окрали Доверие
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеПешов - в моментът чета за около 18-ий път една от любимите си книги "Как се каляваше стоманата"... и виждам какви ги вършат "грозните и гладните".... такива, че после умните и красивите сто години не могат да им оправят бакиите.
Не се чудете на четивото ми - човекът, ако е широко строен, може да се възхищава на една книга, дори и ако въобще не споделя идеологията и. За комунистите Павката Корчагинов е образец на истинският комунар, за мен - психопат и извратеняк, което не го прави несилна личност.
Мите утре да не ми ревеш във форума че умните и красивите са окрали Доверие
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеМитко ти няма ли да осъзнаеш че няма как интелигентните умните и красивите да са мнозинство.Проумей че грозните гладните са мнозинство навсякъде.
Не се чудете на четивото ми - човекът, ако е широко строен, може да се възхищава на една книга, дори и ако въобще не споделя идеологията и. За комунистите Павката Корчагинов е образец на истинският комунар, за мен - психопат и извратеняк, което не го прави несилна личност.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеМитко ти няма ли да осъзнаеш че няма как интелигентните умните и красивите да са мнозинство.Проумей че грозните гладните са мнозинство навсякъде.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАми хубаво бе, Пешов - дай да раздаваме на всеки мангасар по 2 бимберици на месец и по 1 Б на чааве, та да си имат и да си харчат !!!!
Ти сам се чуй какво говориш. Ами и аз искам някой да ми дава пари всеки месец, ей-така, без нищо, за да правя оборот на дребните магазинчета и фирми - обещавам всичките да ги изпивам по кръчмите и само от малки магазинчета да си купувам каквото си искам.
Сам влез в реалността и се осъзнай - парите, които паразитните античовеци харчат, някой балък като мене и тебе ги е заработил с труд !!! Защо сами да не си ги изхарчим? Защо да не бъдат раздадени на родителите ни - работили цял живот за тая държава? Докога ще гледаме как от супермаркетите неработилите никога угоени мангали излизат с препълнени торби, а пенсионерите - с един хлебец и с едно млекце?
Коментар
-
Ами хубаво бе, Пешов - дай да раздаваме на всеки мангасар по 2 бимберици на месец и по 1 Б на чааве, та да си имат и да си харчат !!!!
Ти сам се чуй какво говориш. Ами и аз искам някой да ми дава пари всеки месец, ей-така, без нищо, за да правя оборот на дребните магазинчета и фирми - обещавам всичките да ги изпивам по кръчмите и само от малки магазинчета да си купувам каквото си искам.
Сам влез в реалността и се осъзнай - парите, които паразитните античовеци харчат, някой балък като мене и тебе ги е заработил с труд !!! Защо сами да не си ги изхарчим? Защо да не бъдат раздадени на родителите ни - работили цял живот за тая държава? Докога ще гледаме как от супермаркетите неработилите никога угоени мангали излизат с препълнени торби, а пенсионерите - с един хлебец и с едно млекце?Last edited by Императорът; 17.08.2013, 19:07.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЧе ако няма пари на ръка - как Мангау Хъхрев ще си купи ракия?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнениеедин закон, който живее навън повече от 2 години да си губи гражданството и любезно да ги приканим да се насочат от 2014 навън. Това са падането на гранцитите за трудоват миграция и помощите е исторически шанс да се отървем от тия боклуци.
Тези ,който сами се грижат за прехраната си не ми пречат.
А питал ли си твои приятели или роднини работещи в чужбина какво мислят за идеята ти?Mind tricks do not work on me, only money
Коментар
Коментар