Между другото съществуването на детски , пенсии и други подобни е аборигенско.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Демографията е Фактор
Collapse
X
-
winner
Всичко може да бъде отменено и детските могат да бъдат премахнати ! Има държави в които пенсии няма , може и да не съществува такова животно като пенсионна система !
Демографията е следствие от тенденцията на цените на трайните активи, когато те нарастват и раждаемостта расте в страни като България, в която 90% от хората притежават траен актив - имот.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от TraderaЕй това е добра новина.
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=2268794
Добре е да влезнат качествени емигранти, само така !
А ето я голата истина, че без емигранти германската икономика изчезва.
Въпрос на ПР е кой ще дръпне почвече качествени емигранти.
http://bazonline.ch/ausland/europa/W...ossier_id=2137
Германците имат твърде малко деца; средно има 1.39 на една жена.
За ситуацията в Германия - можем да помогнем на германците като им изпратим 700-800 000 индивида, свикнали да се препитават размножавайки се. Не знам дали ще останат доволни - но - можем.
Впрочем можем да се възползваме и от сирийското бежанско нашествие - но да се договорим със западноевропийските държави, че за всеки сириец, приет в България, те ще приемат един или защо не - двама от нашите хъхряци. Лично аз съм познавал сирийци, живеещи тук от години - това са честни и разбрани хора. Лично аз предпочитам в България да има 300 000 сирийци, вместо същата бройка цигани.Last edited by Императорът; 31.08.2013, 15:01.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tradera Разгледай мнение
Два погрешни тернима само в последното изречение. В периодът от Костов до Станишев (включително) нямаше "бейби-бум", а просто нормална раждаемост - и не бяхме в криза, защото доходите и жизненият стандарт растяха и що-годе започнаха да се доближават до нормалното. Но тогава 3 000 000 идиоти дадоха власт на националният предател, изверг, дебил и доказан криминален престъпник бойкоборисов - и сега берем плодовете на неговото "управление".
А иначе картината още веднъж доказва, че е нужна спешна програма за насърчаване на раждаемостта - но не сред изродената хъхряшка гнус, а сред нормалните хора... защото какви бъдещи граждани ще отгледа и възпита мръсната мангалка, която на 16 години още не може да си напише името, но вече е издрискала три нови изрода само заради помощите? Не бъдещи граждани, а нова бъдеща измет ще бъдат това.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1_9_7_8 Разгледай мнениеhttp://www.dnes.bg/politika/2013/08/...plovdiv.196680
цитат:Нашите хора искат реално представителство на всички етажи във властта на страната. Това е необходимо и на страната реалноМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
http://www.dnes.bg/politika/2013/08/...plovdiv.196680
цитат:Нашите хора искат реално представителство на всички етажи във властта на страната. Това е необходимо и на страната реално"Начинът да гледаш право в Слънцето,без да ослепееш е ти самият да светиш..."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДреме ми на самолетът за Доверие, аз не съм от Доверие. А който е от тях, да си смени фондът, има това право. Ако не смени и окрадат - кьорав карти не играе.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеМите утре да не ми ревеш във форума че умните и красивите са окрали ДовериеМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеМите утре да не ми ревеш във форума че умните и красивите са окрали Доверие
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеПешов - в моментът чета за около 18-ий път една от любимите си книги "Как се каляваше стоманата"... и виждам какви ги вършат "грозните и гладните".... такива, че после умните и красивите сто години не могат да им оправят бакиите.
Не се чудете на четивото ми - човекът, ако е широко строен, може да се възхищава на една книга, дори и ако въобще не споделя идеологията и. За комунистите Павката Корчагинов е образец на истинският комунар, за мен - психопат и извратеняк, което не го прави несилна личност.
Мите утре да не ми ревеш във форума че умните и красивите са окрали Доверие
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеМитко ти няма ли да осъзнаеш че няма как интелигентните умните и красивите да са мнозинство.Проумей че грозните гладните са мнозинство навсякъде.
Не се чудете на четивото ми - човекът, ако е широко строен, може да се възхищава на една книга, дори и ако въобще не споделя идеологията и. За комунистите Павката Корчагинов е образец на истинският комунар, за мен - психопат и извратеняк, което не го прави несилна личност.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеМитко ти няма ли да осъзнаеш че няма как интелигентните умните и красивите да са мнозинство.Проумей че грозните гладните са мнозинство навсякъде.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАми хубаво бе, Пешов - дай да раздаваме на всеки мангасар по 2 бимберици на месец и по 1 Б на чааве, та да си имат и да си харчат !!!!
Ти сам се чуй какво говориш. Ами и аз искам някой да ми дава пари всеки месец, ей-така, без нищо, за да правя оборот на дребните магазинчета и фирми - обещавам всичките да ги изпивам по кръчмите и само от малки магазинчета да си купувам каквото си искам.
Сам влез в реалността и се осъзнай - парите, които паразитните античовеци харчат, някой балък като мене и тебе ги е заработил с труд !!! Защо сами да не си ги изхарчим? Защо да не бъдат раздадени на родителите ни - работили цял живот за тая държава? Докога ще гледаме как от супермаркетите неработилите никога угоени мангали излизат с препълнени торби, а пенсионерите - с един хлебец и с едно млекце?
Коментар
Коментар