IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Демографията е Фактор

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Между другото съществуването на детски , пенсии и други подобни е аборигенско.
    D.Y.F-091066

Коментар

• winner

Всичко може да бъде отменено и детските могат да бъдат премахнати ! Има държави в които пенсии няма , може и да не съществува такова животно като пенсионна система !
      Демографията е следствие от тенденцията на цените на трайните активи, когато те нарастват и раждаемостта расте в страни като България, в която 90% от хората притежават траен актив - имот.
      D.Y.F-091066

Коментар

• http://www.blitz.bg/news/article/219852

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradera
          Ей това е добра новина.
          http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=2268794
          Добре е да влезнат качествени емигранти, само така !
          А ето я голата истина, че без емигранти германската икономика изчезва.
          Въпрос на ПР е кой ще дръпне почвече качествени емигранти.

http://bazonline.ch/ausland/europa/W...ossier_id=2137

Германците имат твърде малко деца; средно има 1.39 на една жена.
          Нямам нищо против руснаците - но всички знаем какви емигранти трябва да търсим - етнически Българи от Сръбия, Македония, Молдова, Украйна, Русия, Турция, както и да се опитаме да върнем поне част от емигриралите през последните 20 години. Явно само управляващите не разбират това, защото поставят пред тия наши сънародници (терминът си е точно на мястото, защото ний сме един народ) всякакви юридически спънки, докато в същото време веднага дават документ за самоличност и гражданство на всеки мръсен мангал, който реши да поиска - без въобще да се запитат дали всъщност нещото изобщо е родено в България !!! Да напомняме ли, че ромове има в половин Европа и няма нищо по-лесно от това някои от тях да се промъкнат тук, където могат до безкрайност паразитират на наш гръб и да безчинстват на воля? Представителите на това племе да бъдат третирани като всички чужденци - те не са Българи и ако не владеят писмено и говоримо Български и нямат документ, че не са родени в България - никакво гражданство !!!

За ситуацията в Германия - можем да помогнем на германците като им изпратим 700-800 000 индивида, свикнали да се препитават размножавайки се. Не знам дали ще останат доволни - но - можем.

Впрочем можем да се възползваме и от сирийското бежанско нашествие - но да се договорим със западноевропийските държави, че за всеки сириец, приет в България, те ще приемат един или защо не - двама от нашите хъхряци. Лично аз съм познавал сирийци, живеещи тук от години - това са честни и разбрани хора. Лично аз предпочитам в България да има 300 000 сирийци, вместо същата бройка цигани.
          Last edited by Императорът; 31.08.2013, 15:01.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradera Разгледай мнение
            "....Тази тенденция връща България на нивата отпреди бейби бума в кризата."

Два погрешни тернима само в последното изречение. В периодът от Костов до Станишев (включително) нямаше "бейби-бум", а просто нормална раждаемост - и не бяхме в криза, защото доходите и жизненият стандарт растяха и що-годе започнаха да се доближават до нормалното. Но тогава 3 000 000 идиоти дадоха власт на националният предател, изверг, дебил и доказан криминален престъпник бойкоборисов - и сега берем плодовете на неговото "управление".

А иначе картината още веднъж доказва, че е нужна спешна програма за насърчаване на раждаемостта - но не сред изродената хъхряшка гнус, а сред нормалните хора... защото какви бъдещи граждани ще отгледа и възпита мръсната мангалка, която на 16 години още не може да си напише името, но вече е издрискала три нови изрода само заради помощите? Не бъдещи граждани, а нова бъдеща измет ще бъдат това.

Коментар

• Първоначално изпратено от 1_9_7_8 Разгледай мнение
              http://www.dnes.bg/politika/2013/08/...plovdiv.196680
              цитат:Нашите хора искат реално представителство на всички етажи във властта на страната. Това е необходимо и на страната реално
              Интересно къде в случая е оная свиня, дето се води главен прокурор и дори си създаде незаслужената репутация на "мъжкар"? Спотайва се - точно като свина в царевичак !!!! Последният път, когато проверих това, Конституцията все още забраняваше партии на етническа основа... погледнах и в края на основният закон - дали не е написано с малки буквички, че същият не се отнася за ромовете... е - НЕ пише.

Коментар

• http://www.segabg.com/article.php?id=664045

Коментар

• http://www.dnes.bg/politika/2013/08/...plovdiv.196680
                  цитат:Нашите хора искат реално представителство на всички етажи във властта на страната. Това е необходимо и на страната реално
                  "Начинът да гледаш право в Слънцето,без да ослепееш е ти самият да светиш..."

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                    Дреме ми на самолетът за Доверие, аз не съм от Доверие. А който е от тях, да си смени фондът, има това право. Ако не смени и окрадат - кьорав карти не играе.
                    О мамин убавец днес е Доверие утре Алианц и те така до края на света

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                      Мите утре да не ми ревеш във форума че умните и красивите са окрали Доверие
                      Дреме ми на самолетът за Доверие, аз не съм от Доверие. А който е от тях, да си смени фондът, има това право. Ако не смени и окрадат - кьорав карти не играе.

Коментар

Тук и аз се уплаших и веднага си преместих партидата в Алианц. Не ми хареса особено, щото там имам и детска застраховка, а не обичам всички яйца в една кошница.

Коментар

Пешов - в моментът чета за около 18-ий път една от любимите си книги "Как се каляваше стоманата"... и виждам какви ги вършат "грозните и гладните".... такива, че после умните и красивите сто години не могат да им оправят бакиите.

Не се чудете на четивото ми - човекът, ако е широко строен, може да се възхищава на една книга, дори и ако въобще не споделя идеологията и. За комунистите Павката Корчагинов е образец на истинският комунар, за мен - психопат и извратеняк, което не го прави несилна личност.

Коментар

Митко ти няма ли да осъзнаеш че няма как интелигентните умните и красивите да са мнозинство.Проумей че грозните гладните са мнозинство навсякъде.
                            Пешов - в моментът чета за около 18-ий път една от любимите си книги "Как се каляваше стоманата"... и виждам какви ги вършат "грозните и гладните".... такива, че после умните и красивите сто години не могат да им оправят бакиите.

Не се чудете на четивото ми - човекът, ако е широко строен, може да се възхищава на една книга, дори и ако въобще не споделя идеологията и. За комунистите Павката Корчагинов е образец на истинският комунар, за мен - психопат и извратеняк, което не го прави несилна личност.

Коментар

Митко ти няма ли да осъзнаеш че няма как интелигентните умните и красивите да са мнозинство.Проумей че грозните гладните са мнозинство навсякъде.
                              То затова куцат протестите. Февруари беше истинска революция, в София излязоха 20-30 хиляди, във Варна - 70000. Боко се наака и се скри в правителствена болница, а сега едва по 2-3000 в София преко сила умни и красиви.

Коментар

Ами хубаво бе, Пешов - дай да раздаваме на всеки мангасар по 2 бимберици на месец и по 1 Б на чааве, та да си имат и да си харчат !!!!

Ти сам се чуй какво говориш. Ами и аз искам някой да ми дава пари всеки месец, ей-така, без нищо, за да правя оборот на дребните магазинчета и фирми - обещавам всичките да ги изпивам по кръчмите и само от малки магазинчета да си купувам каквото си искам.

Сам влез в реалността и се осъзнай - парите, които паразитните античовеци харчат, някой балък като мене и тебе ги е заработил с труд !!! Защо сами да не си ги изхарчим? Защо да не бъдат раздадени на родителите ни - работили цял живот за тая държава? Докога ще гледаме как от супермаркетите неработилите никога угоени мангали излизат с препълнени торби, а пенсионерите - с един хлебец и с едно млекце?

Коментар

Working...
                                X