IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ИКЕА – шок цени

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не знам дали е убиец на работни места, но дано да повлияе върху качеството на родните мебелисти. Щото има не малко, на които след първата година ти се иска да им изхвърлиш мебелите, а не струват малко.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
      Икеа не ни е притрябвала.Това е поредния убиец на работни места.
      що речи?

Коментар

• Икеа не ни е притрябвала.Това е поредния убиец на работни места.

Коментар

• Първоначално изпратено от dr@znitel Разгледай мнение
          Фнимавайте какво пишете в тая тема, че мен заради нея май ме баннаха (или за цялостно творчество, така и не благоволиха да кажат ) Явно икея са им рекламодател
          Те от инвестора се излагат с модерирането. Така се губят посетители, не се печелят...

Коментар

• Ха Ха Ха , кефим се на такива инвеститори
            Дано са си купили катинари още от сега ,че до 1 година нема да имат кинти и за това Ха Ха Ха
            п.п. Или олио по 1.50
            Анализи EUR/USD

Коментар

• Голата истина е, че откриването се провали защото нямаше банани! За масовият българин(материала) няма по-силна притегателна сила от евтините банани. На ИКЕА маркетинга им е мноого зле!!! Ако вчера бяха пуснали банани по 59 стотинки(примерно) на откриването щеше да има поне 100-150 000 души и всички мебели да бъдат изкупени.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                Е, българинът не е по-тъп от гърка, па камо ли от немеца ели ингилизина.

Да го духат техните "стратези". Май ще ги уволнят, хе-хе.
                Фнимавайте какво пишете в тая тема, че мен заради нея май ме баннаха (или за цялостно творчество, така и не благоволиха да кажат ) Явно икея са им рекламодател
                клониран досадник

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
                  икеа-ШОК ИЗНЕНАДА,ПРАЗЕН ПАРКИНГ,ПРАЗЕН МАГАЗИН
                  Е, българинът не е по-тъп от гърка, па камо ли от немеца ели ингилизина.

Да го духат техните "стратези". Май ще ги уволнят, хе-хе.
                  Свободен във виелицата.
                  http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• не са казали, че ще подаряват дивани затова ги няма тъплите

определено "кампанията", която се проведе даде резултат, но това си мисля, че ще е до време

в крайна сметка ако си струват парите ще имат клиенти...ако ли не... ще свалят цени.

лека
                    Last edited by bertram; 20.09.2011, 22:54.
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• икеа-ШОК ИЗНЕНАДА,ПРАЗЕН ПАРКИНГ,ПРАЗЕН МАГАЗИН
                      За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Аз днес получих каталога на хартия и си харесах някои неща. Мисля да посетя магазина скоро. Добре е да се следят и промоциите.

Коментар

• Първоначално изпратено от sillyboy Разгледай мнение
                          Тези подкупи ще бъдат избити единствено от клиентите на Икея.
                          А може и да не бъдат избити....

Коментар

• Причините за цените много и разнородни.

Първо, цените не трябва да се сравняват с Швеция или Англия или САЩ, защото са развити икономики и много по-големи по население (без Швеция). Следователно Икея ще реализира печалба на база оборот, а не на база надценка.

Второ, никой до сега не коментира някои особености на местният строителен бранш.
                            - цените на земята мога да ви гарантирам че са като в САЩ и Швеция, ако не и по високи.
                            - подкупите които съпътстват инвестиция от такъв размер не са за подценяване. Тези подкупи ще бъдат избити единствено от клиентите на Икея.

Коментар

• КАТ в стрес, чака тапа на Околовръстното заради ИКЕА

Паркингът е за 1200 автомобила, очакват обаче 10 хил. души

http://www.dnes.bg/sofia/2011/09/20/...di-ikea.129193

Не знам как са ги изчислили тия 10К ама няма да се очудя...

Bertram - съгласен съм с тебе че качеството си има цена, и аз избирам на същия принцип - но все пак търся къде най-скъпото е най-евтино
                              Няма как да не подразни факта че за абсолютно същите неща тука ни цакат с 100% отгоре.
                              Дори и милиони да имах пак не бих си купил вафла мура за 1лв, когато знам че навсякъде струва 0,5ст

Коментар

• Чудя се дали на ИКЕА цените са шокови или ние сме шоково БЕДНИ ?
                                www.finance5.bg

Коментар

Working...
                                X