Първоначално изпратено от SPART
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 20.04.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Калфата ще е следващия президентин - обаче след 2-я тур. Ще се повтори сценария с Гоцката,когато всички очакваха безпроблемна победа на Виктор,обаче Партия решихме друго ....
Плевняра е недолюбван от мутро-милиционерите поради две причини :
1) парашутист е като повечето тях .
2) "изборът" е еднолично на мутрата ,който се стреми да го разкара надалеч,но преди това да го компрометира максимално ....Както навремето се получи и с Виктор .
Освен това "редовите гербеляци и симпатизанти" са разочаровани от крайно оскъдната плячка останала в наследство от Ламята и освен да се "покаят" пред Партията-Майка друг печеливш ход , нямат. Тя разбира се няма да ги приеме, но те това ще го "разберат" прекалено късно - когато вече ще се на изхвъргачката , а Други ще са на Копчето
.
Сава-играчите също ще подкрепят на Втори Тур Калфата , отделно и Пръмова ще призове своите "избиратели" да гласуват "по съвест" на Втория Тур - което е ясно кво значи....
Изообщо тука за сефте тия "избори" ще са безкрайно скучни - единствената "интрига" е с гласуването на умрелите(трудно се манипулират...вече ...а гласовете им са най-ценни именно на тях .) и чужденците ,които традиционно гласуват за "антикомунистическата кауза" - която разбира се е наша ...и тя
....по подобие на Одобрената Опозиция от 1975 до 1989 г.
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеИмаше някакви басове, за това дали Плевнелиев ще е кандидат?Какво стана колеги? Някой ще пие ли марково уиски?
Аз също не познах. Бях убеден, че Бойко ще се кандидатира. И продължавам да мисля, че кандидатурата на Плевнелиев може да се окаже грешка. Защото Бойко със сигурност щеше да стане президент. И да направи Росен премиер. Така и изпълнителната власт щеше да е в ръцете на Бойко и президентската.
А на Плевнелиев победата не е съвсем сигурна. А пък ако победи, може да си прави каквото иска. Бойко няма как да го контролира.
а вискито е за мен - сега се разбираме с нет-а, как да стане пращанетоКолкото до изборите - драснал съм си мнението в другата тема за Плевнята и неговата кандидатура. За момента, Плевнята по-скоро няма да е следващият президент - вицето му е супер слабо, а и народът мрази съдебната система. Справка - Коня и Кучкова преди 10 години.....
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеИмаше някакви басове, за това дали Плевнелиев ще е кандидат?Какво стана колеги? Някой ще пие ли марково уиски?
Аз също не познах. Бях убеден, че Бойко ще се кандидатира. И продължавам да мисля, че кандидатурата на Плевнелиев може да се окаже грешка. Защото Бойко със сигурност щеше да стане президент. И да направи Росен премиер. Така и изпълнителната власт щеше да е в ръцете на Бойко и президентската.
А на Плевнелиев победата не е съвсем сигурна. А пък ако победи, може да си прави каквото иска. Бойко няма как да го контролира.
Никога не си разбирал от политика...
В ГЕРБ обичаме трудните задачи. Плевнелиев със сигурност ще спечели, но вие политическите противници не вярвате и ще се амбицирате да се съпротивлявате. Така победата ще е по-сладка. И втория мандат ще е в кърпа вързан
Коментар
-
Имаше някакви басове, за това дали Плевнелиев ще е кандидат?Какво стана колеги? Някой ще пие ли марково уиски?
А на Плевнелиев победата не е съвсем сигурна. А пък ако победи, може да си прави каквото иска. Бойко няма как да го контролира.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеЧе си мреме като катили..., ма не ни пука! Боко, Плевнелиев и ГЕРБ - те ви панацеята!
Както добре е известно, няма кой да съжалява за теб освен съветския човек и пенсията-военен комунизъм
Останалото го знаеш:
БОЙКО БОРИСОВ Е ДОСТОЙНИЯТ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ!
РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ Е ДОСТОЙНИЯТ БЪЛГАРСКИ ПРЕЗИДЕНТ!
ТРЯБВА ДА ГОВОРИШ ЗА ТЯХ С УВАЖЕНИЕ!
ПАДНИ НА КОЛЕНЕ И МОЛИ ЗА МИЛОСТ!
Коментар
-
http://www.rosbalt.ru/piter/2011/09/05/886491.html
Аз предлагам Владимир Владимирович като приключи с тамошната "уборка" да намине и към нас....И ние имаме бая "сливи за смет "
.
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Че си мреме като катили..., ма не ни пука! Боко, Плевнелиев и ГЕРБ - те ви панацеята!
16:29 Автор: lado
Боко строи магистрали и закрива болници....
И 60 % от людете преценяват, че кабинетът е успешен в изграждането на инфраструктура, но само 4,4 % мислят, че работата върху инфраструктурата е изобщо наложителна.
По въпроса за здравеопазването – повече от 51 % от хората смятат, че точно върху него трябва да се работи, но едва 3,5% намират, че тази работа се извършва успешно.
Не е за смятане с едно към колко се разминават действията на кабинета с очакванията на избирателя. При това по два пункта наведнъж – правителството хем не прави това, което се очаква от него, хем е хиперактивно по въпроси, които не се очаква то да решава. В дебелашки стил казано, това е резултатът от едно току-що излязло социологическо изследване, от което се вижда как правителството катастрофира с челен удар в нагласите на хората.
Извод - че правителството на магистралите не отговаря на нуждите на хората. Дори когато са все по-масово безпарични (52%), безработни (15%) и с отчаяни прогнози за липсата на работа (пак 52%) и за ръста на цените (72%), хората чакат да им се променят на първо място не помощите по безработица, нито дори пазара на труда, а здравеопазването.
Значи администрирането на медицината вече е смятано от хората за нещо, което е по-страшно дори и от собственото им прогресиращо обедняване.
Според авторите на изследването българските граждани подреждат по следния начин областите, които приоритетно се нуждаят от реформиране: здравеопазване (51,3%), пазар на труда (39,7%), икономически растеж (27,3%), социална политика (26,1%), образование (24,5%), съдебна система (20,6%). В същите тези области, посочени като приоритетни за оправяне, правителството се е справило с едноцифрен размах от 2 до 5 процента.
Що се отнася до финансовата и икономическата криза, правителството пак е в нелепа ситуация – половината от хората или не са чували кабинетът да е предприемал някакви антикризисни мерки, или са убедени, че такива мерки изобщо не са взимани. Значи ето какъв е резултатът – не само че не се правят реформи в приоритетните за обществото сфери, ами няма и отношение към живота на конкретните хора. Жителите на страната обедняват, остават без работа или без пари, а насреща нямат правителство, угрижено от това (дори напротив – хората предварително са убедени, че мерки не се взимат, макар че не знаят дали това е наистина така).
http://lado.blog.bg/politika/2011/09...v-i-ger.813809
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеТежкотоварен автомобил е блъснал майка с дете. Жената, която е на 32 години, е починала на път за болница. 3-годишното дете е настанено в "Пирогов", то е без опасност за живота. Инцидентът е станал на пешеходна пътека. На мястото е пристигнал съпругът на загиналата жена, който е носел пистолет, бил е афектиран от загубата и е искал да застреля шофьора на камиона. Само бързата намеса на полицията е предотвратила още по-голяма трагедия... http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4090951
На бас, че уродите ще осъдят бащата и ще му вземат и детето, а на шофьорът дори няма да повдигнат обвинение, както няма такова и за убиеца на 6 човека от Симеоновград.
Терор - България 20 години (цяло 1 затрито поколение) http://borsi.blog.bg/biznes/2009/04/...kolenie.324391Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Тежкотоварен автомобил е блъснал майка с дете. Жената, която е на 32 години, е починала на път за болница. 3-годишното дете е настанено в "Пирогов", то е без опасност за живота. Инцидентът е станал на пешеходна пътека. На мястото е пристигнал съпругът на загиналата жена, който е носел пистолет, бил е афектиран от загубата и е искал да застреля шофьора на камиона. Само бързата намеса на полицията е предотвратила още по-голяма трагедия... http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4090951
На бас, че уродите ще осъдят бащата и ще му вземат и детето, а на шофьорът дори няма да повдигнат обвинение, както няма такова и за убиеца на 6 човека от Симеоновград.
Терор - България 20 години (цяло 1 затрито поколение) http://borsi.blog.bg/biznes/2009/04/...kolenie.324391Last edited by Jay Gould; 03.09.2011, 23:59.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Днес очакваме с нетърпение да пристигне бат ви Бойко ,Росен Плевнелиев и Ивайло Московски в Русе .Поводът е ще се реже лента на обновеният закърпен участък на Дунав мост .После хапка и пийка в хотелът им ,,Космополитан'' и от там в 16 часа пак ги чака работа Ще трябва да се реже пак лента Открива се обновеният площад за който отидоха 9 293 059,50 лв.,.Плочките на същият бяха подменени вместо бъкгарски/заложени по проекта/ с китайски-качество под всякаква критика/.Пита се в задачата кой взе разликата от цената на плочките ??Иначе си е все тая сивота и липсата на багри .
Слоганът на ПП ГЕРБ за предстоящата предизборна кампания е "Градим България".
пп Колажът е на ЛадоLast edited by коки; 03.09.2011, 13:40.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Ако на някого не е ясно защо на "дясното" в България все нещо му куца, то отговорът е в "Уикилийкс".
Първоначално изпратено от СегаСАЩ са бабували на "Синята коалиция"
Според посланик Макълдауни лидерът на СДС добре провеждал политиката на Вашингтон в енергетиката
Посланикът на САЩ в България през 2009 г. Нанси Макълдауни е играла посредническа роля при създаването на "Синята коалиция". Това стана ясно от нейна грама, оповестена от сайта "Уикилийкс", цитиран от "Бивол". Двамата съпредседатели на коалицията Мартин Димитров и Иван Костов са имали срещи с Макълдауни, докато са се водили преговорите, за да искат намесата й. Костов е настоял посланикът да окаже натиск върху СДС, за да приеме неговите условия, а Димитров е питал докъде да стигне в компромисите.
Според Макълдауни "Синята коалиция" е "отчаян брак по сметка"
Както съм казвал и преди: Мартинчо е платен американски агент. Не на разузнаването. Политически агент. Натоварен със задачата да прокарва американските интереси. А ние все пак сме българи.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар