IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.04.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Точно за това попитах и аз, дали някой я познава и знае качествата.
    там е работата ,че ти не попита , а директно си каза "че такова чудо на чудесата те кара да се чувстваш некомфортно"...т.е. преценил си че не става за нищо..без да я познаваш...което пък за мене означава че мразиш дебелите хора.
    Достатъчно на този етап е че е била 2 г. зам.министър на същото ведомство..
    И станишев е имал ) дена трудов стаж , с дипл.работа за пагони и гащи ...но тогава никой не се възмути нито от служебната му кариера , нито от младостта му нито от способностите му ...да не говорим за гоце ..млад партиен работник с нулев опит политически ..изскокна на повърхността и 10 г,. беше президент на Р.България... какво за тях

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение

Йоска не ме интересува дали е дебела или не .Мен ме интересува докога Калинки ще лансирате??Нима с това CV е достойна за тоя пост ,който е един от най-тежките??
      а ти с какво CV си ,че си толкова категорична в оценките си .. и това че винаги са ти негативни... Една добра дума да беше казала за каквото ще да е , да те помисля за нормален човек , а ти ежедневно само негативизъм ръсиш..Това какво означава .

И освен това калинката е плод на твоята любима партия ..момичето успя да излъже хората .. какво толкова "страшно " се е случило не разбирам.И къде видя общото м/у двете.. Оставете човека да поработи и когато се види какво върши тогава давай оценка...Но аз не се учудвам защото това е задачката ти ...непрекъснато да облъчваш с негативизъм по форума...Само не знам дали го правиш защото не стигат парите за да се напиваш вечер или защото си вечно пияна, злобна и обидена....

Коментар

• Йоска я ни отговори от де го изкопахте пък тоя на снимката http://www.mediapool.bg/%D0%BF%D0%B0...ews183780.html ??Посни му CV та да го прочетем
        Иначе България е една хубава страна... http://www.dw-world.de/dw/article/0,,15367865,00.html

само защото е дебела или само защото е по млада... познаваш ли я , знаеш ли и качествата.... Или пак си мислиш ,че това е в резултат на някаква "далавера"
        Отговори с цитат
        Йоска не ме интересува дали е дебела или не .Мен ме интересува докога Калинки ще лансирате??Нима с това CV е достойна за тоя пост ,който е един от най-тежките??
        Last edited by коки; 08.09.2011, 10:38.
        Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
          само защото е дебела или само защото е по млада... познаваш ли я , знаеш ли и качествата.... Или пак си мислиш ,че това е в резултат на някаква "далавера"
          Не бе, дебела била. И аз съм дебел Точно за това попитах и аз, дали някой я познава и знае качествата. Вчера се поразрових из нета и намерих малко смешни нейни изяви. По млада е наистина от мен. Това е вярно. Това не е беда. Образованието ми е малко смешно. Добре все пак че не е специализирала в ПУТКА. На тоя университет промениха ли му името

Коментар

Извинявай много, знаеш че ми е през онази работа за политиката и политиците, но това чудо на чудо на чудесата ме кара да се чувствам доста некомфортно

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
              тебе ако те питат никой на тази планета не става за нищо...само ти и гигов сте способните хора на земята , но за съжаление бездарниците не го виждат този факт... Ти докъде стигна в развитието си ...до платена драскачка във миризливи форумчета..Ами честито за професионалното ти израстване...
              Извинявай много, знаеш че ми е през онази работа за политиката и политиците, но това чудо на чудо на чудесата ме кара да се чувствам доста некомфортно

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение

За Л.Павлова писах в темата за избори :
                тебе ако те питат никой на тази планета не става за нищо...само ти и гигов сте способните хора на земята , но за съжаление бездарниците не го виждат този факт... Ти докъде стигна в развитието си ...до платена драскачка във миризливи форумчета..Ами честито за професионалното ти израстване...

Коментар

Абе, яз да си попитам, ква е тази мома дет на Роската на мястото я слагат. Чета и автобиографията и се почесвам

За Л.Павлова писах в темата за избори ,веднага като обявиха герберите Плевнелиев за кандидат президент..Нямам си на идея на кого е протеже ,но с тая биография са уцелили десятката за,, квалифициран'' кадър за строителен министърТова ли е качественият им и квалифициран човек, достоен за министър -,, завършил ''тези университети и реализирала се с подкрепата на баща си проф.Павел Павлов - зам. ректора на ВСУ "Черноризец Храбър"? Там същият преподава по Основи на публичната власт. В правителството на Жанчо Виденов е бил главен съветник и зам. н-к отдел в Министерски съвет. Та честита ви новата Калинка.
                  Тя е родена е на 6 декември 1977 г. Завършва бакалавърска степен "Международни икономически отношения" в Университета за национално и световно стопанство в София и магистърска степен "Публична администрация и европейска интеграция" във Варненския свободен университет "Черноризец Храбър".

Доктор е по икономика. През 2002 г. специализира "Право" в Института за следдипломна квалификация към УНСС.
                  Last edited by коки; 08.09.2011, 10:02.
                  Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• ТУШ !!!!

Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Абе, яз да си попитам, ква е тази мома дет на Роската на мястото я слагат. Чета и автобиографията и се почесвам

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                        Издигат магаре за кмет на Варна

На 7 септември, от 12,30 ч партия Общество за Нова България (ОНБ) ще представи пред медиите кандидата си за кмет на Варна - истинско живо Магаре. Събитието ще се проведе в градинката пред читалище "Христо Ботев" (до у-ще Елин Пелин под Колхозния пазар).

Магарето твърди, че ще води позитивна кампания, чиято цел е да покаже, че между сегашния кмет и него няма разлика по отношение заповедите на господаря Бойко Борисов. Акцентира се и върху няколко съществени разлики между него и Кирил Йорданов - с характер е, не краде, не лъже и върши работа.

ОНБ получи регистрация за изборите, но единствена не попадна в списъка, който OИК-Варна раздаде на журналистите преди 3 дни. От Общинската избирателна комисия се извиниха, признаха грешката си, пропуснали партията без да искат.
                        ми трябва да си намерите конспиратор, да спре магарето, щото ще станете за резил на Шкорпиловци, ако тръгнете да избирате по-малкото зло. магаре - кмет на Варна
                        Баба ме научи на много неща.
                        tnm

Коментар

• Днес от КАТ обявиха началото на кампанията "Вдигни ръка, спри джигита"
                          http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/...i_otnemane_na/
                          Как може да са изпростели дотолкова някой хора?Това надминава всякакви разумни граници!Какъв е тоя речник в официално мото на кампания на държавна институция??

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                            Ти си бил комунист.Това обяснява много неща.
                            Освен че е комунист, SPART е и съветски човек. Това обяснява и крайно неадекватните му оценки. Само човек, живял извън България, може да си помисли, че Калфин може да победи Плевнелиев. Но гладна кокошка просо сънува - комунистите взимат желаното за действителност...

Коментар

• Издигат магаре за кмет на Варна

На 7 септември, от 12,30 ч партия Общество за Нова България (ОНБ) ще представи пред медиите кандидата си за кмет на Варна - истинско живо Магаре. Събитието ще се проведе в градинката пред читалище "Христо Ботев" (до у-ще Елин Пелин под Колхозния пазар).

Магарето твърди, че ще води позитивна кампания, чиято цел е да покаже, че между сегашния кмет и него няма разлика по отношение заповедите на господаря Бойко Борисов. Акцентира се и върху няколко съществени разлики между него и Кирил Йорданов - с характер е, не краде, не лъже и върши работа.

ОНБ получи регистрация за изборите, но единствена не попадна в списъка, който OИК-Варна раздаде на журналистите преди 3 дни. От Общинската избирателна комисия се извиниха, признаха грешката си, пропуснали партията без да искат.
                              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                                Ти си бил комунист.Това обяснява много неща.
                                - Ми тя жена ти била комунистка
                                - Кому ниска, кому висока

- Пък ти си бил голям конспиратор
                                - Аз едно магаре не мога да спра
                                Баба ме научи на много неща.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X