IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.04.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Апропо-от кого е ИЗДИГНАТ?

Много елементарни милиционерски мозъци имате начело на "партията".
    Стамболов, не се ли срамуваш да се подчиняваш сляпо на много по прости от теб хора? Визирам пожарникаря и милиционера. Само виж тъпото милиционерче от седмо управление на ДС Цвъки в какъв скандал въвлече вашия кандидат!
    Или парите не миришат? Щом ти плащат да агитираш-ще агитираш...
    Издигнат е от Изпълнителната Комисия на ПП ГЕРБ, разбира се.

Ти ласкаеш себе си, като си мислиш, че някой плаща на някого да спори с теб. Щом тези фантазии влияят толкова добре на самочуствието ти, нямам нищо против.

Но истината е далеч по-проста - аз пиша във форума за удоволствие. И то е най-голямо когато постоянно те подлагам на разгром!

Но ти по-добре е да вземеш отношение по все по-засилващото се разцепление вътре в БСП. Много скоро ви предстои тежък избор - Сергей Димитриевич или агент Гоце. Този трус, съчетан с неизбежната изборна загуба, предсказва големи червени страдания....

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
      Издигането на кандидатурата на Росен се очакваше още през май и беше съвсем предвидимо - издигнат е най-популярния министър от правителството.
      Апропо-от кого е ИЗДИГНАТ?

Кой форум на ГРОБ го излъчи? Нали фиктивно имате там някаква комисия.
      Ако го е излъчил някакъв демократичен орган в гробарската партия, тогава Бойко ЛЪЖЕ, че е решил в 14 часа Росен да е президент. Кое е вярно?
      Много елементарни милиционерски мозъци имате начело на "партията".
      Стамболов, не се ли срамуваш да се подчиняваш сляпо на много по прости от теб хора? Визирам пожарникаря и милиционера. Само виж тъпото милиционерче от седмо управление на ДС Цвъки в какъв скандал въвлече вашия кандидат!
      Или парите не миришат? Щом ти плащат да агитираш-ще агитираш...
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• АБВ във фризера
        Едвин Сугарев
        http://www.svobodata.com

Проектът АБВ е замразен – призна Първанов пред журналисти в Стара Загора. Негови представители нямало да участват в изборите, а след тях АБВ можел да възкръсне като „територия за диалог“.

Азбучната молитва на Георги Първанов не се нуждаеше от никакво замразяване, тъй като бе лишена от реално политическо битие. Не проработи, не реализира практически никаква активност освен собстеното си учредяване – и с днешна дата всички – освен самия псевдопрезидент – бяха вече забравили за този скаран с Конституцията политически проект.

От тази гледна точка е наистина странно, че се отваря дума за него, дори и тя да звучи като заупокойна молитва. По-уместно би било Първанов да премълчи кончината на своето чадо, тъй като амбицията, с която бе създадено, се разминава драматично с битността му на политически запъртък.

АБВ трябваше да гарантира политическата понетнтност на своя създател след напускането на Дондуков 2. Трябваше да докаже, че той има бъдеще като „тим мениджър“, а в по-далечна перспектива трябваше да е фактора, който да издърпа електоралното килимче изпод нозете на Станишев. Идеята беше да се консолидира левицата и към нея да се прикачат и други политически сили – предимно либерални, разбира се. АБВ трябваше да е мозъчния тръст и ръководната централа на това обединение, а БСП бе изправена пред перспективата да бъде само една от присъдружните на бленувания конгломерат партии – и да загуби позициите си като флагман на българската левица.

Естествено, това не се хареса на партийните вождове, нито пък на редовите бесепари, особено чувствителни към всякакъв вид вътрешно-партийни конфликти. Те нямаше как да загърбят най-успешната политическа фигура в близката си история, затова пък успешно прецакваха доверениците на Първанов в партийните редици – за което низвергването на Румен Петков е само един от показателните примери.

Двойнствената позиция на учредителите на този проект – които хем бяха в БСП, хем й крояха шапката – се оказа опасна, неблагородна и неблагодарна позиция. И тъй като Първанов нямаше какво да предложи освен едно светло, но несигурно политическо бъдеще, проектът забоксува още от самото начало.

Реакциите на Станишев към неговите учредители бяха достатъчно красноречиви, за да стане ясно, че милост към привържениците на бившия червен лидер няма да има.

Самият Първанов, удобно дистанциран още от самото учредяване, прецени липсата на перспектива и гузно замълча по въпроса, а повярвалите му абдали го последваха в това му мълчание. АБВ слезе от дневен ред след едно дълго предварително обговаряне, при което както надеждите, така и страховете от проекта се оказаха несъизмеримо по-големи от реалното му битие.

Сега Първанов блъфира за пореден път, обявявайки неговото замразяване – защото просто няма какво да сложи във фризера. Тим-мениджмънда му се оказа провал, а ситуацията е използваема само от една гледна точка: като възможност да се демонстрира лоялност и дори самопожертвувателност с оглед другата опция за пост-президентското си политическо битие – връщането в БСП и шансовете да заеме отново лидерския пост.

Станишев би имал възможност да използва съществуването на АБВ като вътрешнопартиен аргумент за едно бъдещо замразяване на самия Първанов – на нивото на обикновен партиен член. Затова е нужен този жест – за да си кажат партийните другари: президентът ни си замразява АБВ-то, колко хубаво! Той пак е от нашите!

Идеята не е чак толкова наивна и безобидна, колкото изглежда на пръв поглед. Най-малкото защото в същото това изказване Първанов предположи и още нещо: колективна и персонална отговорност при загуба на изборите. Защото сме демократична партия, подчерта той. В такива „демократични“ партии колективната отговорност не значи нищо, затова пък персоналната е твърде осезаема.

А че БСП ще изгуби изборите, е ясно още отсега – просто няма ресурс да ги спечели. Затова естествено в някои червени мозъци се явява казуса как колективната загуба да бъде превърната в персонална полза. Битката се води за ситуацията не на тези, а на парламентарните избори, при които може да се наложи пак да се появи някакъв „тим-мениджър“ – със съответната коалиционна култура.

Това Първанов го може – и не случайно подчертава още отсега, че завръщането му в БСП би отворило левицата към нови коалиционни партньори. Така, както той я отвори навремето – и резултатът беше тройната коалиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
          Два стадиона - един в Пловдив и един в София и неприкосновенност на етрополската мафия.......
          Като допълнение Биби го направи забележи почетен консул на България в Испания ,а кака Кристалина го лансира за посланик на добра воля срещу глада.
          Чиче не знам дали ти е извесно ,но всички олигарси и някои бивши мултаци са назначени за почетни консули .Май в списъкът няма попаднали случайни хора .,,Почетен консул''>> привилегии и имунитети.
          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Ама Стамболов, не можеш да опровергаеш ФАКТА, че Ивайло Калфин е избран за кандидат-президен с напълно открита и демократична процедура, а вашият Росен е назначен в "дванайсет без пет" от Бойко. Което е подигравка с вас, с цялата ваша "партия" и с нас, с българските избиратели.
            А оплювките ти за "шестаци" и прочее са доста изтъркани пропагандни трикове. Изтъркани от синята пропаганда, а вашите милиционерски мозъци не могат да измислят нищо ново. Затова и вие, герберите, скоро ще се озовете при сините, тоест в нищото. Заради милиционерските ви похвати някои от традиционно сините избиратели са готови да гласуват за най-демократичната голяма партия-БСП.
            Трябва да призная, че изобщо не съм очаквал, че можеш да бъдеш толкова забавен. Самото ти очакване традиционно сините избиратели (които и без това останаха малко, особено след разпада на СК) да гласуват за БСП кандидат (и то Калфин, този втори Гоце!) е един от най-добрите вицове, който съм чул напоследък. Давай смело в този дух.
            Издигането на кандидатурата на Росен се очакваше още през май и беше съвсем предвидимо - издигнат е най-популярния министър от правителството. За успехите просто няма какво да добавя. Но не можеш да очакваш че ще сподела с теб тази новина във форума. Защо да го правя - та по-рано ти и шестаците от ДС да търсите компромати?
            И накрая най-демократичната голяма партия БСП смело защитава правата на щатните служители на ДС - та чак пищите и в КС. Но както е добре известно, няма по-големи демократи от служителите на ДС

Коментар

Ето това изказване е за рубриката "Бисери и вицове"
              Христо Стоичков: Заставам с името и целия си авторитет зад Росен Плевнелиев и новото бъдеще на България
              15 септември 2011 | 14:35 | Агенция "Фокус"

София. „Аз, Христо Стоичков, заставам с името и целия си авторитет зад Росен Плевнелиев и новото бъдеще на България”. Това се казва в изявление на футболната легенда Христо Стоичков, изпратено до Агенция “Фокус”
              Ето ТОВА е за бисери и вицове. "Авторитетът" Христо Стоичков (мамата, мамата). Че този е по-тъп от пожарникаря бе.... И го знае целия свят. Господ му дал в краката, ама му взел от главата...

Ама Стамболов, не можеш да опровергаеш ФАКТА, че Ивайло Калфин е избран за кандидат-президен с напълно открита и демократична процедура, а вашият Росен е назначен в "дванайсет без пет" от Бойко. Което е подигравка с вас, с цялата ваша "партия" и с нас, с българските избиратели.
              А оплювките ти за "шестаци" и прочее са доста изтъркани пропагандни трикове. Изтъркани от синята пропаганда, а вашите милиционерски мозъци не могат да измислят нищо ново. Затова и вие, герберите, скоро ще се озовете при сините, тоест в нищото. Заради милиционерските ви похвати някои от традиционно сините избиратели са готови да гласуват за най-демократичната голяма партия-БСП.

Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
              Какво повече да добавиш за състоянието на "дясното"?

И той отговорно заяви, че когато се изправи пред такъв избор, ще гласува за БСП срещу ГЕРБ, защото БСП са реален политически субект, който е печелил и губил избори, докато ГЕРБ са опасно извънсистемно явление, виреещо върху простотия, престъпност и корупция. Така каза, това са неговите думи. А иначе той е емблематичен син журналист.

Всеки здравомислещ човек трябва да гласува СРЕЩУ ГЕРБ. За да бъде прекратена ширещата се пожарникарска простотия!

Коментар

А БСП събираше оферти от низовите и общинските организации. После проведе пленум и там се гласува за всеки претендент. И се избра за кандидат оня, за когото имаше най-много гласове. Това е ДЕМОКРАТИЧНАТА процедура.
                ох другарю, другарю другарю намерил кой да ми говори за демократичност , човека който говори и пише това което му спуснат от позитано , човека ,който сам не може да си върже обувките без указание от Партията...то и заради червени торни червеи като тебе не може да си тръгне комунизма от нашите земи...

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                  Може и да е велик като футболист, но двуличницието му ме отвращава. .
                  Както е добре известно, коки/мейси/клиърли е единствената представителка на гражданското общество в България. Ние българите сме много виновни, че не четем внимателно и не наизустяваме нейните поучителни и високоморални текстове.....

В същото свое изказване Христо Стоичков много точно е коментирал персони като споменатата коки/мейси/клиърли:

Стига сме плюли. Можем да успеем само с труд и честност. С такива качества аз и моите съотборници през 1994 г. направихме всичко възможно за славата на България. Но, за съжаление, какво получихме след години ние – плюха ни провалени политици, за да си вдигат нищожния рейтинг и платени журналисти, които и до днес обслужват интересите на бившата номенклатура. Така плюем днес и по волейбола, и по футбола, и по България, и по Плевнелиев, и по Борисов, и по Цветанов. Защо никой не си зададе въпроса – какво мога да направя аз за България?
                  Всички, които плюят по нас с цялата си компроматна машина, са като овца без история. Примери – колкото щеш! Къде са НДСВ – няма ги. Къде са БСП – всички до един са разделени, нямат треньор, нямат отбор и няма да спечелят. Разберете, че няма да успеете по тоя начин – плюейки хората, плашейки пенсионерите и т.н. Със страх не се печели, печели се с отбор като нашия.
                  Уважаеми провалени политици, всички вие, които се изредихте да ритате по авторитета на Росен Плевнелиев, който всяка една стотинка и всяко едно евро е изкарал с труд, а не с далавери, както бяхте свикнали вие, откажете се докато е време. Имайте достойнство, поне се извинете, направете го поне за този човек, на който му повярва Европа, на който еврокомисарите му дадоха парите, за да построи на българите магистрали и пътища, каквито вие само обещавахте. Г-н Плевнелиев, не губете кураж, както аз не го загубих. Не сте сам, много сме тези които Ви вярваме.

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                    ...какво му е обещано срещу това изказване ? ?. .
                    Два стадиона - един в Пловдив и един в София и неприкосновенност на етрополската мафия.......

Коментар

• Гтамболов -Христо Стоичков: Заставам с името и целия си авторитет зад Росен Плевнелиев и новото бъдеще на България
                      Ха и мамата впрегнаха да ги подкрепя..Това де го е издекламирал ,чудно кой му го написа и какво му е обещано срещу това изказване ? ?Питам защото ако някой са забравили аз помня Ицата как преди известно време обругаваше България и се беше отрекъл от нея http://www.capital.bg/politika_i_iko..._sum_ei_picha/ , а сега го раздава голям патриот !Може и да е велик като футболист, но двуличницието му ме отвращава. .

Коментар

А БСП събираше оферти от низовите и общинските организации. После проведе пленум и там се гласува за всеки претендент. И се избра за кандидат оня, за когото имаше най-много гласове. Това е ДЕМОКРАТИЧНАТА процедура.
                        А ГЕРБ е тоталитарна партия от вождистки тип. Затова и Вождът определя кандидата. Затова ако "сините" се мислят за демократи, би трябвало да гласуват на втория тур за кандидата на демократичната партия, а не за тоталитарния кандидат Росен.
                        Ето това изказване е за рубриката "Бисери и вицове".Ако не е гигов, кой ще ни весели?

Сигурен съм, че най-големия демократ е шефът на пропагандния щаб на БСП, началникът на гигов, шестакът от ДС Цвятко Цветков...

Ето и една радостна вест за гигов:

Христо Стоичков: Заставам с името и целия си авторитет зад Росен Плевнелиев и новото бъдеще на България
                        15 септември 2011 | 14:35 | Агенция "Фокус"

София. „Аз, Христо Стоичков, заставам с името и целия си авторитет зад Росен Плевнелиев и новото бъдеще на България”. Това се казва в изявление на футболната легенда Христо Стоичков, изпратено до Агенция “Фокус”, в което Стоичков подкрепя кандидата за президент на ГЕРБ Росен Плевнелиев. Същите провалени политици и стари муцуни предлагаха и на мен да ми уредят проблемите с данъчните власти в България срещу пари, посочва Стоичков.

Пълният текст на изявлението на Христо Стоичков гласи:

Седми ден гледам провалени политици, които се упражняват върху името и авторитета на човек, който спечели доверието на всички европейски институции и на всички българи.
                        Това е причината, за да изляза днес и да защитя Росен Плевнелиев. Ще го защитя с фактите и истината. А истината е, че същите тези провалени политици, които от сутрин до вечер се разхождат по медиите и хвърлят гнусни и безпочвени обвинения, че някой е прикривал искан подкуп, същите тези стари муцуни предлагаха на мен да ми помогнат и да ми уредят проблемите с данъчните власти в България срещу пари. Що за наглост и безочие е това тези, който са ми искали подкупи на мен, днес да ходят и да обвиняват някого в корупция и да му петнят името.
                        Хора, не сме 1300 години назад. Годината е 2011, днес в България вече има институции и хора, които са готови да застанат пред всички с имената и достойнството си, когато трябва да се защити истината. Стига сме плюли. Можем да успеем само с труд и честност. С такива качества аз и моите съотборници през 1994 г. направихме всичко възможно за славата на България. Но, за съжаление, какво получихме след години ние – плюха ни провалени политици, за да си вдигат нищожния рейтинг и платени журналисти, които и до днес обслужват интересите на бившата номенклатура. Така плюем днес и по волейбола, и по футбола, и по България, и по Плевнелиев, и по Борисов, и по Цветанов. Защо никой не си зададе въпроса – какво мога да направя аз за България?
                        Само че в България вече има мъжкари като мен, Плевнелиев и Борисов, които сме готови да стигнем до край! Всички, които плюят по нас с цялата си компроматна машина, са като овца без история. Примери – колкото щеш! Къде са НДСВ – няма ги. Къде са БСП – всички до един са разделени, нямат треньор, нямат отбор и няма да спечелят. Разберете, че няма да успеете по тоя начин – плюейки хората, плашейки пенсионерите и т.н. Със страх не се печели, печели се с отбор като нашия.
                        Уважаеми провалени политици, всички вие, които се изредихте да ритате по авторитета на Росен Плевнелиев, който всяка една стотинка и всяко едно евро е изкарал с труд, а не с далавери, както бяхте свикнали вие, откажете се докато е време. Имайте достойнство, поне се извинете, направете го поне за този човек, на който му повярва Европа, на който еврокомисарите му дадоха парите, за да построи на българите магистрали и пътища, каквито вие само обещавахте. Г-н Плевнелиев, не губете кураж, както аз не го загубих. Не сте сам, много сме тези които Ви вярваме.
                        Правя това изявление, защото е време достойните и можещите в България да получат подкрепата на нас хората. Омръзна ми от стари муцуни и крадливи политикани. Време е страната ни да получи достойно бъдеще и честни и работещи управници. Аз, Христо Стоичков, заставам с името и целия си авторитет зад Росен Плевнелиев и новото бъдеще на България.
                        Христо Стоичков

Коментар

А БСП събираше оферти от низовите и общинските организации. После проведе пленум и там се гласува за всеки претендент.

И ядоха кибабчитЪ на тоя пленум и руйно вино пиха и те накрая си го избраха

Коментар

• МВР, прокуратурата и ДАНС създадоха общ щаб за изборит'' http://www.ekipnews.com/news/politik...zbori_/116207/
                            Милиционерите трябваше да включат в щаба и Началника на затвора... Какво е това чудо??Тоя ДАНС го използуват сякаш им е бащиния.А да не говорим ,че функциите им са за друго предназначение

Коментар

Лош човек е Бойко!

Не се безпокой, сега заедно с гигов, коки/мейси/клийърли, никодим и останалите от комунистическата дружинка ще го катурнем и температурите ще паднат веднага. Като върнем тройната коалиция на власт ти обещавам веднага да дойде истинска сибирска зима
                              Комунист си ти, Радослава и цялата ти милиционерска партия.

Показателно за това е начинът по който беше излъчен кандидатът ви за президент. Бойко сам каза. Мислил до 14 часа на 04,09 и решил: няма да е самият той ами Росен с Маргото. Няма Изпълнителна комисия или други тинтири-минтири. Бойко решил и пратил Росен с джипа на охраната да си облече костюм, че не бил подготвен.

А ГЕРБ е тоталитарна партия от вождистки тип. Затова и Вождът определя кандидата. Затова ако "сините" се мислят за демократи, би трябвало да гласуват на втория тур за кандидата на демократичната партия, а не за тоталитарния кандидат Росен.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                                Много им се е обяснявал даже! Трябваше да им тегли по една и да приключва по-бързо Все пак времето му е ценно, но той сигурно най-добре си знае де, ти не се тревожи за това
                                Kev тази алкохолизирана стара чанта започва да се тревожи ако няма за какво да драска и спрат дневните ..няма да има за пиячка и тогава настават истинските тревоги...но сега е весела и спокойна защото до 23. 10 и е гарантирана пиячката....

Коментар

Working...
                                X