IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.04.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
    Ето ти инфо и от БТВ в което освен видео е писано и по тоя въпрос http://www.btv.bg/news/bulgaria/obsh..._v_Evropa.html
    Не знам дали ти е извесно ,но водим и класацията по детска смъртност в Европата
    http://www.bpost.bg/story-read-23182.php

Не е мой проблем а изцяло твой, ако искаш потребителите на информацията да ти вярват.

Благодаря за БТВ, но аз не им вярвам. Нямат статистика зад гърба си, само голи твърдения. Предпочитам да вярвам на Световната Здравна Организация, Уикипедиа и др. подобни, които предлагат надеждна статистика. Намираме се в инвестиционен сайт и слуховете пускани от журналисти са неоснователни без надеждни данни.

Коментар

• Абсолютно безсмислен подарък получи за рождения си ден тази седмица столетница от тръмбешкото село Раданово. Научете повече от тук http://www.desant.net/show-news/23021/ кой го е дарил и защо е бил ненужен
      Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
        Нахална както винаги.

На моя компютър няма звукова карта, плюс това откога vbox се оказа надежден източник?!

Обяснявам като на дете - дай данни в таблица или карта от надежден източник, както съм направил аз. Казва се надеждна статистика. Следва да се вижда и източника да е общодостъпен.

А забравих- на много компютри социалните мрежи и лични блогове са блокирани - примерно аз съм така. Сети се от пръв път защо?

За извинение и дума не може да става.
        Това ,че нямаше звукова карта на компа си е твой проблем ,а не мой. Ето ти инфо и от БТВ в което освен видео е писано и по тоя въпрос http://www.btv.bg/news/bulgaria/obsh..._v_Evropa.html
        Не знам дали ти е извесно ,но водим и класацията по детска смъртност в Европата
        http://www.bpost.bg/story-read-23182.php

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
          По добре съюз с турците, защото те са обикновени трудолюбиви граждани на РБ, отколкото като ГЕРБ съюз с мръсните мангали.
          Оценката ти за циганите няма да се хареса в ЕС.

Но по-важното е друго - повечето от тях също гласуват за ДПС, така че май си в противоречие със себе си.

Какво стана, нали ме сложи в забранителния списък? Как тъй бързо ти домъчня за мен?

Коментар

• Поредното доказателство за некадърността на герберската полиция и прокурВатура.

Делото срещу Емилия Масларова неудържимо върви към провал

То със скалъпени политически дела не става.
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Още ли играеш кючек под зурлите и тъпаните на Доган?
              По добре съюз с турците, защото те са обикновени трудолюбиви граждани на РБ, отколкото като ГЕРБ съюз с мръсните мангали.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                Защото си платен партиен трол!
                Правилно са те блокирали.
                Това влиза в графата "лични обиди и клевети", характерни за тъпотата на военния комунизъм.

Още ли играеш кючек под зурлите и тъпаните на Доган?].

Коментар

А забравих- на много компютри социалните мрежи и лични блогове са блокирани - примерно аз съм така. Сети се от пръв път защо?
                  Защото си платен партиен трол!
                  Правилно са те блокирали.

Коментар

Стамболов при положение ,че по -долу бях дала и линк за да чуеш това което писах ,се чудя как може да ме упрекваш ,че лъжа?Чакам извинение от твоя страна
                    Нахална както винаги.

На моя компютър няма звукова карта, плюс това откога vbox се оказа надежден източник?!

Обяснявам като на дете - дай данни в таблица или карта от надежден източник, както съм направил аз. Казва се надеждна статистика. Следва да се вижда и източника да е общодостъпен.

За извинение и дума не може да става.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнение
                      ...
                      И това са само резултат на някои разузнавания...
                      ' Ош гелдим бре, буюк бунак !

Скоро не съм те засичал - още ли реализираш незаконни доходи от туризъм ...Гиди маскара със тебе ! Разкалпазанихте се покрай " неформалния си лидер " , но нищо-НАП ще има за всички от сърце ...Очаквай неочакваното, мискинино ниьден .
                      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Ти така, някакви сравнителни данни за това си лъжливо твърдение да дадеш?

Или стремежа е да оплюваш странати си както винаги
                        Стамболов при положение ,че по -долу бях дала и линк за да чуеш това което писах ,се чудя как може да ме упрекваш ,че лъжа?Чакам извинение от твоя страна

Коментар

.Пак казвам , България към м.май 2011г е на първо място в Еврпата по самоубиства и това си е доста тревожно.
                          Ти така, някакви сравнителни данни за това си лъжливо твърдение да дадеш?

Или стремежа е да оплюваш странати си както винаги

Коментар

Нахална както винаги. Но тук ще си намериш майстора:
                            http://www.who.int/mental_health/pre...ideprevent/en/

Има карта. Русия е в червено, България в жълто.

И престани с този национален нихилизъм
                            Чудно защо все ми даваш старо инфо?Тая карта е от 2009г .Пак казвам , България към м.май 2011г е на първо място в Еврпата по самоубиства и това си е доста тревожно.

Коментар

Статистиката за България е от 2008г.от което следва ,че не е актуална.
                              Нахална както винаги. Но тук ще си намериш майстора:
                              http://www.who.int/mental_health/pre...ideprevent/en/

Има карта. Русия е в червено, България в жълто.

И престани с този национален нихилизъм

Коментар

• Стамболов;

Ето данните:

Русия:23.5 самоубийства на 100 000 души

България:10.1 самоубийства на 100 000 души

Източник:

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...y_suicide_rate
                                Статистиката за България е от 2008г.от което следва ,че не е актуална.

Коментар

Working...
                                X