IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.04.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Какво са ви виновни бедните?
    Ходил ли си на ски?
    Ако да - Тогава ще ме разбереш защо са виновни.
    В случая с магистралата има причини за търсене на вина и в контрола на движението, но при второ- и третокласни пътища - там няма оправдание за бедните.
    Не приемам един добре подготвен семеен уикенд да се превърне за мен в бутане на..... хайде да не казвам на какви люде и колите им.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      ..............като ми обясняваше че е на равно и като го изчистят пътя ще може да вземе нанагорнището....
      Смешен си. Пежо Боксер със зимни гуми МОЖЕ ДА МИНЕ ПО ВСЕКИ ПЪТ в България с 10 сантиметра сняг, а пък по магистрала (където наклонът е по-нисък) съвсем ... Ако е имал съмнения дали ще вземе нанагорнището, означава, че или е бил с летни гуми, или е някакъв абсолютно зальохан шофьор .....
      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        Ето, виж колко си политизиран. Тъжна история....
        Сега ще кажеш, че брат'чеда ти е карал фирмената кола с летни гуми, защото ГЕРБ са увеличили междуфирмената задлъжнялост и фирмите нямат пари да си оборудват служебните автомобили със зимни гуми......
        Анон,
        няма спирка...... колата е със зимни гуми и с екипирана с вериги ,бензина е
        служебен.
        Ако продължаваш ще ти дам телефона да си поговорите .
        ГЗ понеже беше ресор на Доган/Емел Етем/ я напълни с техника и материали ,Цветанов я взе и реши да я приватизара малко техниката като се надяваше че БГ е Хонолулу и природни бедствия няма и до вчера нямаха управление ,организация и помещения а се водеха МВР.

Коментар

Ами още по-зле. Не си представям как може да е закъсал. Аз преди много години с Лада не съм закъсвал при такъв сняг, а сега говориш за доста по-проходима кола. netware5 правилно ти казва за клирънса (просвета, светлия отвор, височината) на колата. Това Пежо е с голям просвет и би трябвало да няма проблем при такъв сняг с добри гуми. А просветът е важен, защото при малък просвет, колата, освен че трябва да придвижва собственото си тегло, трябва и да играе ролята на снегорин, т.е. появява се допълнителна сила на съпротивление при движение.
          Това за Ладата някакъв виц ли е? Щото колата със задно задвижване и преден двигател е най-неподходяща за зимата. И аз карам такава(не "Лада" де). И не ме спасяват новите зимни гуми.
          Иначе добре разбираш значението на клиренса.
          На български е клирЕнс.
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Като видял че всички са спряли и няма коловоз или изчистено пред него и той спрял и чакал някой да си свърши работата/мисля че преди първият тунел преди София като ми обясняваше че е на равно и като го изчистят пътя ще може да вземе нанагорнището....Но това са глупости за ткоето пишем . Днес бутах джип че не може да излезе от коловоз за паркиране в малка уличка в Бояна...
            Чакай малко - аз бая съм карал кола и в доста лоши условия...
            Та по тази причина ми е много интересно - НЯКОЙ ТЪРСИ КОЛОВОЗ НА АВТОМАГИСТРАЛА???!!! Искаш да кажеш, че твоя роднина кара-кара колата си на МАГИСТРАЛАТА и по едно време пред него се появява девствена снежна покривка???!!! На МАГИСТРАЛАТА?????
            Ти май тук ни взимаш за мезе.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
              .............И ако има нужда да се спират тировете, то да са ги спряли... А тези некадърници ......................., нито са спрели тировете..............
              За това съм съгласен. Би трябвало не да уволняват "почиствачите", а да си зададат въпроса защо е допуснато ТИР-овете да задръстят пътя...... И да уволнят виновните за това ....

Коментар

Ами ти също можеш да помислиш...... Особенно като знам каква техника притежава ГЗ .... как Цветанов я лапна да осигури пари и щатове на мегаполицейското си министерство...
                Ето, виж колко си политизиран. Тъжна история....
                Сега ще кажеш, че брат'чеда ти е карал фирмената кола с летни гуми, защото ГЕРБ са увеличили междуфирмената задлъжнялост и фирмите нямат пари да си оборудват служебните автомобили със зимни гуми......

Коментар

Ами още по-зле. Не си представям как може да е закъсал. Аз преди много години с Лада не съм закъсвал при такъв сняг, а сега говориш за доста по-проходима кола. netware5 правилно ти казва за клирънса (просвета, светлия отвор, височината) на колата. Това Пежо е с голям просвет и би трябвало да няма проблем при такъв сняг с добри гуми. А просветът е важен, защото при малък просвет, колата, освен че трябва да придвижва собственото си тегло, трябва и да играе ролята на снегорин, т.е. появява се допълнителна сила на съпротивление при движение.
                  Като видял че всички са спряли и няма коловоз или изчистено пред него и той спрял и чакал някой да си свърши работата/мисля че преди първият тунел преди София като ми обясняваше че е на равно и като го изчистят пътя ще може да вземе нанагорнището....Но това са глупости за ткоето пишем . Днес бутах джип че не може да излезе от коловоз за паркиране в малка уличка в Бояна...

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                    Гигов,

Точно това се опитвам да ти обясня, че ако не бяха ТИР-овете, които НЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА СЕ ЗАВЪРТЯТ ако имаха нормални гуми, и бедняците с таралясници, пътищата щяха да бъдат почистени. И за твое сведение, колата ми не е 4х4 и не е с висок клиренс. Нещо повече, ниска е. И отново твърдя, че ще мина по ВСЕКИ непочистен път с дълбочина на снега по-малка или равна на клиренса.

А за фазанството - аз съм един от малкото фазани произведени предсрочно в младши лейтенант по време на службата в бойно поделение. Доста съм по-различен от първенеца на випуска в ШЗО, който излизаше офицер от школата за сметка на натегачество и "отличен успех в БПП". Званието съм си го заслужил с пот и кръв в буквалния смисъл и се гордея със заповедта на министъра за предсрочно повишение в звание.
                    Колега, извинявай ако съм те обидил с "фазан". Нямам и никога не съм имал лошо мнение за момчетата от ШЗО. По-скоро съм ги смятал за колеги офицери. Защото те са били точно това. Момчета висшисти, или бъдещи такива. Нито пък считам моето висше образование за малоценно.
                    Ама да се върнем на магистралата...

Снегът вали бавничко. Вятър НЯМА. Няма снегонавяване... Какво трябва? Обикновено снегопочистване. И ако има нужда да се спират тировете, то да са ги спряли... А тези некадърници НИТО са почистили, нито са спрели тировете.
                    Какво са ви виновни бедните?
                    Апропо... Товарните автомобили нямат зимни гуми(аз имам). И "тировете" имат не повече от един водещ мост. Изключение са КАМАЗите. Те са с два.
                    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Аноне,
                      пак дълбаеш кой какъв е...... Супервайзер във Жилет /Проктър и Гембъл/и карал стока от Северна БГ до Смолян . Служебна кола и работи 15 г. във фирмата . Категория С ....Пътува този маршрут три пъти в седмицата. Един път се е хвърлял при подобна обстановка при Смолян и знае къде да спре....

Коментар

Ти се явяваш следващата кокошка (коки) с цитати от медиите. Нямаш ли глава на раменете?!?!?! Вземи малко да помислиш......
                        Ами ти също можеш да помислиш...... Особенно като знам каква техника притежава ГЗ .... как Цветанов я лапна да осигури пари и щатове на мегаполицейското си министерство...

Коментар

......До тук с бедните шофьори. Имам братовчед който пътува с чисто ново Пежо Боксер който си говори един час с мен за да си уплътни времето и ми съобщи че пред него пътя е с 10 см. сняг и жив снегорин няма пред Витиня към София и отдолу лед ....
                          Ами този твой братовчед или не ти е казал, че пред него има колона от коли и той затова не може да се придвижи, или чисто новото му Пежо Боксер е с летни гуми. Щото 10 сантиметра снежна покривка не са проблем са която и да е кола с нормални зимни гуми. Дори за Ферарита и Ламборгинита с малък клиренс. А Пежото Боксер е достатъчно високо и дори си признавам, че с добри гуми ще мине от там, откъдето даже моят Сааб ще запецне, щото е нисък.

Коментар

Щом е говорил с теб

а.
                            Аноне,
                            пак дълбаеш кой какъв е...... Супервайзер във Жилет /Проктър и Гембъл/и карал стока от Северна БГ до Смолян . Служебна кола и работи 15 г. във фирмата . Категория С ....Пътува този маршрут три пъти в седмицата. Един път се е хвърлял при подобна обстановка при Смолян и знае къде да спре....

Коментар

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2012/...o_rukovodstvo/

Нали не смяташ че като вози детето си на 5 г. ще рискува да се превърне на снегорин или МТЛБ за да се хвърли някъде по пътя през мантинелата ....говорим за през ноща.
                              Статията във Дневник показва достатъчно кой е главният виновник....
                              Ти се явяваш следващата кокошка (коки) с цитати от медиите. Нямаш ли глава на раменете?!?!?! Вземи малко да помислиш......

Коментар

Щом е говорил с теб 1 час при сняг, значи е стоял и не е помръдвал, поне така си мисля. А дали е стоял, защото пред Пежото му е имало коли или не е можел да се придвижва при трупащата се снежна покривка. Това защо не го уточняваш?
                                http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2012/...o_rukovodstvo/

Нали не смяташ че като вози детето си на 5 г. ще рискува да се превърне на снегорин или МТЛБ за да се хвърли някъде по пътя през мантинелата ....говорим за през ноща.
                                Статията във Дневник показва достатъчно кой е главният виновник....

Коментар

Working...
                                X