IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.04.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Anone, джиткай си на воля, развявай кичури и се радвай...Кой ти пречи ?...Даже се радвам за тебе...!
    Защо си мислиш, обаче, че щом пишем срещу ББ сме сиромашили....Или ако се чудим как оцелеват хорицата сме дибили......
    Не си ме разбрал - Под "Сиромашко лято" визирах безгрижност, т.е. няма да има проблем да се стига до морето бързо и в много по-голяма степен безопасно.

П.П. Сега, като се замисля, май по-добре беше да напиша "Циганско лято", но тогава пък щяха да ми скочат други.
    Last edited by anon6706; 09.01.2012, 17:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      ... хората се променят , защото има спорове, кавги и противоположно мнение.......
      В противен случай има Ким Ир Сен и после Ким Чен... и после пак Ким ......и т.н.
      много си прав пич , но най-важното е да сме обективни .. но определена групичка хора в тази тема само чакат поредната статия в някой вестник или сайт ( гледам коки си е харесала бъзикилийкс ) и без дори да са наясно написаното отговаря ли на истината или не започва тотално оплюване на сегашното управление и който изрази несъгласие с тяхното мнение бива нападан с тежки думи ,че е гербераст и лош човек ( особено старшинката) ..Даже един скорошен пример от въпросната коки - взема момата думи на станишев как сегашното управление е увеличило дълга на страната с 2 милиарда лев ..елементарна справка в сайта на БНБ се вижда че това не е така, аз си направих труда да го посоча този факт , но тя естествено си намери "нова" тема за оплюване и не излезе да продължим спора..защото за нея е важно да оплюе , обругае и злепостави и винаги съм се чудил какви са и мотивите за подобно поведение ..И за мене те са ,че тя "работи" като форумен трол... |Дори ти който си противник на сегашното управление се стремиш да бъдеш обективен и за това никога не бих казал нещо по различно от това ,че изразяваш ЛИЧНО мнение...за нея , гигов и подобни това не важи...

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        Абе, не е работа, но ако не тази година, то догодина, лятото, ще си джиткам София - Бургас за 3 часа.
        Пък ти си пиши у форумо.......
        Дет се вика - Сиромашко лято.
        Anone, джиткай си на воля, развявай кичури и се радвай...Кой ти пречи ?...Даже се радвам за тебе...!
        Защо си мислиш, обаче, че щом пишем срещу ББ сме сиромашили....Или ако се чудим как оцелеват хорицата сме дибили......
        Бизнеса се развива , защото им конкуренция... хората се променят , защото има спорове, кавги и противоположно мнение.......
        В противен случай има Ким Ир Сен и после Ким Чен... и после пак Ким ......и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
          Е и това е благодарение на Бойко? ? ?
          А какво да каже Станишев? Който успя да развали неизгодният договор за строеж на АМ "Тракия"? Сключен от коалиционния партньор-НДСВ!
          Не си спомням да съм те обиждал, както и ти мен, но ти се чудя - Защо си се политизирал толкова?!?
          Достатъчно зрял човек си, за да разбереш метафората ми: От снега няма да те измъкне нито Бойко, нито Сергей, нито Доган, нито Царя, дори и да подложиш Костов под гумите си.... Трябват си нови гуми и добър автомобил - това е!!!!

Що се хабиш с глупости в тая тема, не разбирам....
          ... или е това: http://www.youtube.com/watch?v=MQSkIFhuli0

Коментар

Абе, не е работа, но ако не тази година, то догодина, лятото, ще си джиткам София - Бургас за 3 часа.
            Е и това е благодарение на Бойко? ? ?
            А какво да каже Станишев? Който успя да развали неизгодният договор за строеж на АМ "Тракия"? Сключен от коалиционния партньор-НДСВ!
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Абсолютно подкрепям Анон и Нетуеър в тоя спор! А на тия, като Коки и Гигов, които не пропускат да политизират всяка една новина, не се сърдя защото те просто са така настроени и подвластни на манипулациите в медиите. А че новините се представят еднозначно и с цел понякога е направо очевадно Всъщност замислете се само, дали ако не се беше случило това на магистрала Хемус, в медиите щеше да има новини и репортажи от сорта на: "Въпреки падналия сняг придвижването на пътуващите по едикой си път, премина без проблеми, защото всичко около организацията беше перфектно..." Едва ли! Знаем кои новини продават...
              Истината е че, това което не знаем или не предполагаме че ще ни се случи, доста често изиграва много по-голяма роля в определени моменти от живота ни А на превантивността почти винаги се гледа постфактум, като се правят логични и детайлни анализи... на вече минали събития

П.П.Дано такива моменти през тази зима се случват все по-рядко, защото подготвен или не, оборудвам или не, на никого не би било приятно да попадне в подобна ситуация.

Лека вечер и бъдете здрави!

Коментар

Казах за некадърните управляващи. Как вместо да работят, те режат лентички. За мен ленторязането не е работа. И според един грък впрочем...
                Last edited by anon6706; 09.01.2012, 00:19.

Коментар

ти си знаеш....

Нищо не каза за клирЕнса?
                  Казах за некадърните управляващи. Как вместо да работят, те режат лентички. За мен ленторязането не е работа. И според един грък впрочем...

Коментар

Тука абсолютно профанизираме разговора.
                    Истината за задръстването по АМ "Хемус" е некадърност на управляващите.
                    Иначе си говорим за зимни гуми, вериги, и т.н. ...
                    ти си знаеш....

Нищо не каза за клирЕнса?

Коментар

• Тука абсолютно профанизираме разговора.
                      Истината за задръстването по АМ "Хемус" е некадърност на управляващите.
                      Иначе си говорим за зимни гуми, вериги, и т.н. ...

Коментар

Честно казано-не съм скиор. Ама тази Нова година бях на Банско. И на 31 (дойдох на 30ти) като заваля сняг си сложих вериги на гумите. И на 2-ри ги махнах. Тъпня някаква. Пътят беше чист. Почистен! И като си тръгнах на трети не съм имал проблеми.
                        Аз преди време карах ски, но напоследък поприключих с тази авантюра.

Но защо ти казах за ските - освен на Банско, преди години ходих и на Добринище. Та до пистите там се стигаше по един път, необработван и с ширината на кола и половина. Закъса ли някой - целият ден, вместо да караш ски, ти преминава в бутане на коли. Та по този път съм се качвал и с Лада и с други автомобили, но винаги с нови зимни гуми. Нито е бил почистван, нито обработван снега. При снеговалеж над 30 см. го разчистваха около пътя и карането на кола по него беше като в улей на бобслей - отстрани нищо не виждаш, освен снежна стена. Голям кеф беше....
                        Не съм закъсвал при такива условия...... дори и с Лада, но и със зимни гуми.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                          Не ти си смешен. Подиграваш се на на един човек който не познаваш и една обстановка в която не си бил.Бил е шест часа на студ и без начин на придвижване . Просто искахте пример и аз го дадох за което ме разпънахте.....Ако искаш ще ти дам и на теб телефона да му обясниш колко си велик ТИ в карането и какъв обитак е той и хилядите висяли по могистралите миналата нощ.
                          Монти, без да се заяждам - Може ли да звъннеш сега на твоя близък и да ти продиктува марката, модела и данните на гумите си, както и кога са закупени?

Просто ми звучи невероятно това, което разказваш. Имало е доста по-тежки зими, както и че снегът тези дни не беше толкова мокър и впоследствие да са падали температурите докъм (-10) - (-15) градуса.

Коментар

Ходил ли си на ски?
                            Ако да - Тогава ще ме разбереш защо са виновни.
                            В случая с магистралата има причини за търсене на вина и в контрола на движението, но при второ- и третокласни пътища - там няма оправдание за бедните.
                            Не приемам един добре подготвен семеен уикенд да се превърне за мен в бутане на..... хайде да не казвам на какви люде и колите им.
                            Честно казано-не съм скиор. Ама тази Нова година бях на Банско. И на 31 (дойдох на 30ти) като заваля сняг си сложих вериги на гумите. И на 2-ри ги махнах. Тъпня някаква. Пътят беше чист. Почистен! И като си тръгнах на трети не съм имал проблеми.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                              Смешен си. Пежо Боксер със зимни гуми МОЖЕ ДА МИНЕ ПО ВСЕКИ ПЪТ в България с 10 сантиметра сняг, а пък по магистрала (където наклонът е по-нисък) съвсем ... Ако е имал съмнения дали ще вземе нанагорнището, означава, че или е бил с летни гуми, или е някакъв абсолютно зальохан шофьор .....
                              Не ти си смешен. Подиграваш се на на един човек който не познаваш и една обстановка в която не си бил.Бил е шест часа на студ и без начин на придвижване . Просто искахте пример и аз го дадох за което ме разпънахте.....Ако искаш ще ти дам и на теб телефона да му обясниш колко си велик ТИ в карането и какъв обитак е той и хилядите висяли по могистралите миналата нощ.

Коментар

Това за Ладата някакъв виц ли е? Щото колата със задно задвижване и преден двигател е най-неподходяща за зимата. И аз карам такава(не "Лада" де). И не ме спасяват новите зимни гуми.
                                Иначе добре разбираш значението на клиренса.
                                На български е клирЕнс.
                                Точно затова дадох пример с Лада. Лада, без 3-ма души на задната седалка и без 150кг. в багажника, е като балерина на снега. Не ме подценявай, Гигов.

Относно клирЕнса - не се напъвай и в него. Няма българска дума за clearance, приета в практиката. По инженерните специалности, НРБ се беше втурнала по немската терминология и беше възприето ЛУФТ. Оттам и ЛУФТОМЕР (ако не знаеш - ХЛАБИНОМЕР). Тъй че, Гигов, подготвяй се, преди да ме иронизираш.

Попитай някой с английска филология, как се изписва на кирилица думата Clearance. Ти май само с автомонтьори си контактуваш, а?
                                Last edited by anon6706; 08.01.2012, 23:25.

Коментар

Working...
                                X