If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Копелетата на хората които са на власт в България, са още по-опасни от родителите си! Убийци, изнасилвачи, садисти и изроди! Спомнете си само синчето на политикът от Перник наръгал и убил хора, синът на СДС лидера от Варна убил зверски момиче и после се гаврил с трупа и, небезизвестния син на Боков, синът на прокурор убил 2 ма човека, ей така за кеф. В тях вече няма абсолютно нищо човешко, изроди, садисти и канибали решили, че са над всичко и всички, подкрепяни в зверствата от родителите си! Докато тия и децата им са живи, са заплаха за нас и нашите наследници! http://www.blitz.bg/news/article/127321
Що значи "тролиш"? семпли ми приятелю! Хайде да водим една сериозна дискусия за да видим дали можеш да ме обориш, че няма по-националноотговорно правителство за целия преход.
Съмнявам се че можеш да влезнеш откровена и задълбочена дискусия. Затова, те поздравявам с тази песен: http://vbox7.com/play:7122e8d2
Аз съм достатъчно "семпъл", за да влизам в националноотговорна, откровена и задълбочена дискусия...... с теб!!!
Ха-ха - не на мен тия.
И как точно видя/прочете, кои точно управляващи защищавам?
Аз съм бранител на физичните закони.
Има ли сняг в изобилие - човешкият фактор е безпомощен със стихията
Има ли прости хора в темата - аз също съм безпомощен.
Ти може да си проведеш задълбочена дискусия с гигов, коки, сънитУ и т.н. и т.н., както и с техните брат'чеди, дето все си джиткат по чужбина и пътищата ни.
Това показва , че в парламента има само мюсюлмански ибрикчии, при това мързеливи, защото в залата са гласували под 100 ибрикчии, а къде са били останалите?
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Опозицията скочи на ГЕРБ още в първия работен ден на парламента .
Най-много критики управляващите отнесоха за състоянието на икономиката в момента.... Съпредседателят на "Синята коалиция" Иван Костов обясни, че основен приоритет за десницата ще бъде отстраняването на причините, заради които българската икономика и предприемачество изпадат в по-тежко положение.
Костов посочи статистика на Агенцията по вписванията, според която тази година едва 566 хил. компании са се пререгистрирали, а 563 хил. не са подновили фирмената си регистрация.
"Изчезнаха фирми, които създаваха работа на предприемачеството от времето на демокрацията. Повече от половината от тях са с нулева заетост, това показва в какво положение се намира икономиката.
И призова ГЕРБ да промени политиката си, която е в защита на монополите. "Тези фирми, които са били изпратени в историята, са направили това заради нелоялната конкуренция", смята Костов.
днес.бг
колаж Ладо
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Аз си мислих досега , че на ББ му пречат само последните 100 г управление на държавата.....
Пак ме изненада - сега му пречат и древните с тяхните керемидки и кокълчета на около..... 2500г.
Известният с художническата си дарбанападател и голмайстор на отбора от В група “Витоша" - Бистрица, отказалият джентълменски титлата “футболист на годината”, който по съвместителство е премиер на България - Бойко Борисов - се оказа непобедим и на шах.
След това велико държавническо постижение родното превъплъщение на Мао Цзе-дун и Ким Ир-сен- великият и неповторим Бойко (няма нужда от фамилия щото ТОЙ е Един) е дал ОЦеУ (особено ценни указания) на археолозите:
На аргумента на археолозите, че когато пръстта е по-твърда от керамиката, не могат да работят, отговори: "Ами тогава ще ви докарам калорифери, да се топлите вие и керемидите, а ако трябва Лили Павлова чадър ще ви държи, но до края на юни трябва да приключите", приключи темата премиерът.
ТОЙ посъветва археолозите да сложат реотани в дупките...
При което журналистките усетиха горещ спазъм между краката си и си помечтаха да му пипнат "мускула"
Само не мога да разбера ние наистина ли сме по-големи идиоти от севернокорейците?
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Добра Година )
(да ви поздравя и тук...след поздравчето в темата за чалга поколението )
Днес, имах повод да проверя отново докъде е стигнало Информационното общество в България и реформата за е-правителство.
Подготовката за електронното правителство започна през 2002.
Къде сме 10 години по-късно?
По отношение на информация за онлайн справка по закона за местните данъци и такси(ЗМДТ), червена точка имат някъде около 10 общини. Сред тях не е София.
Къде продължава застоя за информационното обслужване за вас?
Далновидния и мъдър политик Сергей да обясни това:
"В периода до 2008 година, когато Централна и Източна Европа привличат осезаеми инвестиционни потоци главно към производствените отрасли, в България акцентът е поставен върху строителството и търговията с имоти. Жестокият срив в двата бранша и липсата на достатъчно капиталовложения, които да гарантират за по-дълъг период обороти, износ и работни места, прави излизането на България от кризата по-трудно."
шумно прокламираните инвестиции на серьожа както много често съм казвал носеха характеристиката на спекулативен капитал , на който в развитите страни никога не се гледа като инвестиционен и обикновено такива пари имат осезаемо присъствие в страни с корумпирана политическа и съдебна класа..... т.е. идват ,облагодетелстват някой "западен инвеститор" и изчезват...
Малко тъпичко тролиш. Какви по-добри тролове са се пръквали в Инвестор.....
Добри времена бяха.
IQ-то пада застрашително.
Що значи "тролиш"? семпли ми приятелю! Хайде да водим една сериозна дискусия за да видим дали можеш да ме обориш, че няма по-националноотговорно правителство за целия преход.
Съмнявам се че можеш да влезнеш откровена и задълбочена дискусия. Затова, те поздравявам с тази песен: http://vbox7.com/play:7122e8d2
Строителят на социализма и капитализма другаря Симеон Пешов предложен за най-висшия орден.Предложението е на министъра на регионалното развитие и благоустройството комунистическото чадо Лиляна Павлова .Същото е вкарано в дневния ред на правителственото заседание в сряда.цък http://www.mediapool.bg/%D1%81%D1%82...ews188301.html
Коментар