IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.04.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• БЕЗУМНА ПРОСТАЩИНА В ПАРЛАМЕНТА ВЧЕРА
    серГЕЯ искаше да изяде Председателката на Парламента...не знаех ,че това момче е станал канибал...

Коментар

• Копелетата на хората които са на власт в България, са още по-опасни от родителите си! Убийци, изнасилвачи, садисти и изроди! Спомнете си само синчето на политикът от Перник наръгал и убил хора, синът на СДС лидера от Варна убил зверски момиче и после се гаврил с трупа и, небезизвестния син на Боков, синът на прокурор убил 2 ма човека, ей така за кеф. В тях вече няма абсолютно нищо човешко, изроди, садисти и канибали решили, че са над всичко и всички, подкрепяни в зверствата от родителите си! Докато тия и децата им са живи, са заплаха за нас и нашите наследници! http://www.blitz.bg/news/article/127321
      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Агресивната простащина по БНТ!
        Пожарникарят за малко да набие водещата. Или най-малко добре и се накара...
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от megamind Разгледай мнение
          Що значи "тролиш"? семпли ми приятелю! Хайде да водим една сериозна дискусия за да видим дали можеш да ме обориш, че няма по-националноотговорно правителство за целия преход.
          Съмнявам се че можеш да влезнеш откровена и задълбочена дискусия. Затова, те поздравявам с тази песен:
          http://vbox7.com/play:7122e8d2
          Аз съм достатъчно "семпъл", за да влизам в националноотговорна, откровена и задълбочена дискусия...... с теб!!!

Ха-ха - не на мен тия.

И как точно видя/прочете, кои точно управляващи защищавам?

Аз съм бранител на физичните закони.
          Има ли сняг в изобилие - човешкият фактор е безпомощен със стихията
          Има ли прости хора в темата - аз също съм безпомощен.

Ти може да си проведеш задълбочена дискусия с гигов, коки, сънитУ и т.н. и т.н., както и с техните брат'чеди, дето все си джиткат по чужбина и пътищата ни.

Коментар

• Депутатите не признаха арменския геноцид, но осъдиха Възродителния процес http://news.ibox.bg/material/id_1524360109/fpage_2/

Това показва , че в парламента има само мюсюлмански ибрикчии, при това мързеливи, защото в залата са гласували под 100 ибрикчии, а къде са били останалите?
            Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Опозицията скочи на ГЕРБ още в първия работен ден на парламента .

Най-много критики управляващите отнесоха за състоянието на икономиката в момента.... Съпредседателят на "Синята коалиция" Иван Костов обясни, че основен приоритет за десницата ще бъде отстраняването на причините, заради които българската икономика и предприемачество изпадат в по-тежко положение.

Костов посочи статистика на Агенцията по вписванията, според която тази година едва 566 хил. компании са се пререгистрирали, а 563 хил. не са подновили фирмената си регистрация.

"Изчезнаха фирми, които създаваха работа на предприемачеството от времето на демокрацията. Повече от половината от тях са с нулева заетост, това показва в какво положение се намира икономиката.

И призова ГЕРБ да промени политиката си, която е в защита на монополите. "Тези фирми, които са били изпратени в историята, са направили това заради нелоялната конкуренция", смята Костов.
              днес.бг
              колаж Ладо

Коментар

• Аз си мислих досега , че на ББ му пречат само последните 100 г управление на държавата.....
                Пак ме изненада - сега му пречат и древните с тяхните керемидки и кокълчета на около..... 2500г.

Коментар

• След кратък преглед на новините разбрах колко ползотворно за народа ни е минал днешният ден на нашия пръв партиен и държавен ръководител.

Премиерът футболист се оказа непобедим и на шах

Известният с художническата си дарба нападател и голмайстор на отбора от В група “Витоша" - Бистрица, отказалият джентълменски титлата “футболист на годината”, който по съвместителство е премиер на България - Бойко Борисов - се оказа непобедим и на шах.
                  След това велико държавническо постижение родното превъплъщение на Мао Цзе-дун и Ким Ир-сен- великият и неповторим Бойко (няма нужда от фамилия щото ТОЙ е Един) е дал ОЦеУ (особено ценни указания) на археолозите:

Борисов към археолозите: Слагайте ватенки и копайте, няма да връщам европари заради вас

На аргумента на археолозите, че когато пръстта е по-твърда от керамиката, не могат да работят, отговори: "Ами тогава ще ви докарам калорифери, да се топлите вие и керемидите, а ако трябва Лили Павлова чадър ще ви държи, но до края на юни трябва да приключите", приключи темата премиерът.
                  ТОЙ посъветва археолозите да сложат реотани в дупките...

При което журналистките усетиха горещ спазъм между краката си и си помечтаха да му пипнат "мускула"

Само не мога да разбера ние наистина ли сме по-големи идиоти от севернокорейците?
                  Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Добра Година )
                    (да ви поздравя и тук...след поздравчето в темата за чалга поколението )

Днес, имах повод да проверя отново докъде е стигнало Информационното общество в България и реформата за е-правителство.
                    Подготовката за електронното правителство започна през 2002.
                    Къде сме 10 години по-късно?

По отношение на информация за онлайн справка по закона за местните данъци и такси(ЗМДТ), червена точка имат някъде около 10 общини. Сред тях не е София.

Къде продължава застоя за информационното обслужване за вас?

Коментар

• Далновидния и мъдър политик Сергей да обясни това:
                      "В периода до 2008 година, когато Централна и Източна Европа привличат осезаеми инвестиционни потоци главно към производствените отрасли, в България акцентът е поставен върху строителството и търговията с имоти. Жестокият срив в двата бранша и липсата на достатъчно капиталовложения, които да гарантират за по-дълъг период обороти, износ и работни места, прави излизането на България от кризата по-трудно."

шумно прокламираните инвестиции на серьожа както много често съм казвал носеха характеристиката на спекулативен капитал , на който в развитите страни никога не се гледа като инвестиционен и обикновено такива пари имат осезаемо присъствие в страни с корумпирана политическа и съдебна класа..... т.е. идват ,облагодетелстват някой "западен инвеститор" и изчезват...

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                        Също и теб.

Малко тъпичко тролиш. Какви по-добри тролове са се пръквали в Инвестор.....
                        Добри времена бяха.

IQ-то пада застрашително.
                        Що значи "тролиш"? семпли ми приятелю! Хайде да водим една сериозна дискусия за да видим дали можеш да ме обориш, че няма по-националноотговорно правителство за целия преход.
                        Съмнявам се че можеш да влезнеш откровена и задълбочена дискусия. Затова, те поздравявам с тази песен:
                        http://vbox7.com/play:7122e8d2

Коментар

• Строителят на социализма и капитализма другаря Симеон Пешов предложен за най-висшия орден.Предложението е на министъра на регионалното развитие и благоустройството комунистическото чадо Лиляна Павлова .Същото е вкарано в дневния ред на правителственото заседание в сряда.цък http://www.mediapool.bg/%D1%81%D1%82...ews188301.html

Заседание на Министерски съвет
                          Last edited by коки; 10.01.2012, 19:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от megamind Разгледай мнение
                            Ако не бяха бате Бойко и бате Симо, нямаше да има България!
                            Също и теб.

Малко тъпичко тролиш. Какви по-добри тролове са се пръквали в Инвестор.....
                            Добри времена бяха.

IQ-то пада застрашително.

Коментар

• Ако не бяха бате Бойко и бате Симо, нямаше да има България!

Коментар

• http://klisurov.blogspot.com/2011/11/blog-post_08.html

Коментар

Working...
                                X