IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.04.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
    коки следния цитат си го разпечатай и сложи като библия на нощното шкафче до ботилката с водка , вечер като ти стане мъчно и самотно да си го прочиташ за разтуха ( след 2-3 яашки водка естествено )

Решението си Данаилов съобщил пред свои студенти по актьорско майсторство, които били притеснени, че техният учител няма да има време за тях. „Спокойно, само да мине този цирк и ще се откажа. Не мога без вас и без сцената, а и как ме виждате да съм втори след този мухльо”, успокоил Данаилов учениците си.

ДРУГАРЯ Калфин,Плевнелиев ,Пръмова и всички назад които ни управляваха, плачат за затвора. Те разграбиха България! Страната ни е оглозгана, тя е вече неоколониална държава. Който и да изберете, нищо няма да се промени. Нито пък на някой му пука, че ще му натриете носа - тя президентската институция и без това е само вятър и мъгла. Тотална промяна ни трябва, тотална! В Европа и по света стачкуват милиони, а ние си играем на избори. Гаврят се с нас вече 22 години, а вие пак гласувате за същите. В Гърция са им издигнали символична бесилка, а вие взаимно се агитираме за същите мутрета...
    Last edited by коки; 21.10.2011, 16:11.
    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
      Wikileaks: Калфин е Подлизурко
      коки следния цитат си го разпечатай и сложи като библия на нощното шкафче до ботилката с водка , вечер като ти стане мъчно и самотно да си го прочиташ за разтуха ( след 2-3 яашки водка естествено )

Решението си Данаилов съобщил пред свои студенти по актьорско майсторство, които били притеснени, че техният учител няма да има време за тях. „Спокойно, само да мине този цирк и ще се откажа. Не мога без вас и без сцената, а и как ме виждате да съм втори след този мухльо”, успокоил Данаилов учениците си.

Коментар

• Wikileaks: Подлизурко командва българското разузнаване

Визирам от линка
        Биволъ изпрати до пресслужбите на Плевнелиев, Кунева и Калфин финала на грамата на Байърли с един и същ въпрос: "Ако станете президент, ще уволните ли "подлизуркото" Кирчо Кирчев?" Отговорите ще бъдат публикувани тук цък http://www.bivol.bg/wldrashkov.html
        Отговорът Биволът ще го получи на куково лято по простата причина ,че тоя Кирчо освен на Гоцето държи и за Бойко информация за тъмния му сикаджииски период

Плевнелиев пази Димитър Николов в далаверата „Корал” http://www.bivol.bg/koral-plevneliev-nikolov.html
        Last edited by коки; 21.10.2011, 14:47.

Коментар

• ЕВРОПА Е С НАС

Барозу, Бузек и Дол: България е модел за много други страни
          13-10-2011

България дисциплинирано спазва изискването за 3 % бюджетен дефицит, въпреки популизма и исканията за харчене на повече пари. Много по - добри сме от много други държави в Европа и съм сигурен, че по този начин ще станем пример за други страни в ЕС, защото тази финансова дисциплина има значение и за стабилността на еврото. Това каза премиерът и председател на ПП ГЕРБ Бойко Борисов по време на първата пресконференция по повод изнесеното заседание на Групата на ЕНП в София. С хубавите думи, които казаха за България хората, които управляват Европа - председателят на ЕП Йежи Бузек, председателят на ЕК Жозе Барозу и председателят на най-голямата група в парламента Жозеф Дол, Европа обеща да ни помага и да стимулира България, заяви Борисов. Една от посоките, в които очакваме подкрепа е искането ни за още пари за компенсации за затварянето на 1 до 4 блок на АЕЦ ,,Козлодуй''. ,,Ние сме честно правителство, слагаме проблемите на масата и хората имат възможност да избират. С нашите кандидати за президент и кметове предлагаме, ако гражданите искат, след 2 години да издадем готови сегашните проекти за магистрали, пътища, пречиствателни станции'', каза още Борисов.

С днешната резолюция на ЕП още веднъж доказахме, че сме готови и сме изпълнили всички критерии за членство в Шенген, заяви още премиерът. По думите на Борисов, от май месец границата на ЕС се пази по критериите на Шенгенското пространство и ние сме си свършили работата, за да са спокойни европейските граждани.

Председателят на Европарламента Йежи Бузек също заяви, че България е отлично подготвена, за да стане член на Шенгенското пространство и е изпълнила всички изисквания. Бузек каза още, че българското правителство е правителство на отговорни хора, които взимат правилни решения и България е осъществила огромен напредък през последните 18 месеца. ,,Шенгенското пространство трябва да бъде отворено за България колкото може по-бързо, защото това правителство свърши огромна работа в борбата с корупцията и други области'', коментира Бузек. Във връзка с антикризисните мерки, председателят на Европейския парламент Йежи Бузек изрази подкрепа за думите на премиера Бойко Борисов за намаление на разходите за пенсии и социалните плащания. ,,Никой не иска да намалява разходите особено що се отнася до бедните хора. Не може да се каже, че намаляване на разходите за бедните хора е хубаво, но това е нужна мярка от време на време, ако искаме да оцелеем'', коментира Бузек.

Той каза, че знае, че пенсиите у нас са много ниски, но и че нещата могат да се подобрят за 20-30 месеца напред, „ако можем сега да устоим на популистките идеи и настроения''.

Председателят на Групата на ЕНП в ЕП Жозеф Дол също заяви категоричната си позиция, че България е изпълнила всички критерии за членство в Шенген. ,,Не се променят правилата, когато държавите ги спазват. Не може две държави еднолично да променят правилата. Вие сте по-добре оборудвани от всички други'', аргументира се Дол. Шефът на Групата на ЕНП коментира още, че България усвоява много правилно средствата от европейските фондове. ,,Има много от старите страни - членки, които могат да почерпят опит от вас как да усвояват евросредствата, така че да се запази финансовата стабилност и парите да достигат до гражданите'', каза Дол. Той изрази още веднъж и подкрепата на ЕНП за кандидата за президент от ГЕРБ Росен Плевнелиев.

Председателят на Европейската комисия Жозе Мануел Барозу изрази по рано на пресконференция в Министерския съвет подкрепа към българското правителство. На съвместна пресконференция с премиера Бойко Борисов Барозу заяви: „Подкрепям правителството, защото смятам, че то върши добра работа в името на Европа и на България. Като председател на ЕК моята партия е Европа, ще работя с това правителство“. Председателят на комисията коментира още, че ЕК подкрепя България за влизане в Шенген. „България отговаря на всички изисквания. Европа е с вас и тази цел ще бъде постигната“, заяви Барозу.

Коментар

• Стамболов -РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ Е НОМЕР 1 ВЪВ ВСЯКО ПРОУЧВАНЕ И АНКЕТА!

НЦИОМ: 27-31% за Калфин, 35-39% за Плевнелиев
            Според прогнозата за Кунева ще гласуват 11-13%, за Сидеров - 5-6%, Румен Христов - 3,5-4,5%
            http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4227151
            Обществото ни като цяло не е достигнало прага си на страдание,който би го подтикнал да направи генерални стъпки към прекратяването му.Комбинация от отчаяние,усещане за безсилие на едни и тотална самозаблуда на други е чудесна почва за продължаващото бавно самоубийство.

Коментар

• РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ Е НОМЕР 1 ВЪВ ВСЯКО ПРОУЧВАНЕ И АНКЕТА!

НЦИОМ: 27-31% за Калфин, 35-39% за Плевнелиев
              Според прогнозата за Кунева ще гласуват 11-13%, за Сидеров - 5-6%, Румен Христов - 3,5-4,5%
              http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4227151

Плевнелиев - 35 до 45%, Калфин - 27-33%, Кунева - 11-17%
              Социолог предвижда във в. "24 часа", че в София Фандъкова може да спечели още на първи тур
              http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4227171
              Last edited by Стамболов; 21.10.2011, 14:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                Росен Плевнелиев: Голямата разлика между мен и Първанов е в това, че той е партиен лидер, аз съм надпартиен, независим

http://www.focus-news.net/?id=n1580910

Така е г-н Плевнелиев, от вас абсолютно нищо не зависи, затова сте независим. Всичко при вас зависи от Бойко Борисов!

Плевнелиев, е най-независимият, кандидат от него абсолютно нищо не зависи....

Коментар

• Росен Плевнелиев: Голямата разлика между мен и Първанов е в това, че той е партиен лидер, аз съм надпартиен, независим
                  21 октомври 2011 | 13:02 | Агенция "Фокус"

София. Голямата разлика между мен и Първанов е в това, че той е партиен лидер, той принадлежи на партията си, той работи за партията си. Докато аз съм наистина надпартиен, независим и ще работя за българския народ, ще работя за всички партии, ще работя с всички правителства, които работят за каузата на България и постигат напредък. Това каза в интервю за Агенция “Фокус” Росен Плевнелиев, кандидат за президент от ПП ГЕРБ.

На въпрос за твърденията на опозицията, че не е добре за имиджа на страната, ако ГЕРБ притежава всички важни постове, Плевнелиев коментира: „Какво означава Борисов и Плевнелиев – те не са едно. Аз не съм член на партията, Маргарита Попова също. Винаги съм бил надпартиен, винаги съм бил независим и това е силата на ГЕРБ – да подкрепя модерно мислещи, млади, умеещи хора, дори и независими, които не са част от изпълнителните органи на партията, които не са членове на партията. Дори и независими, ГЕРБ излъчва хора, които работят за доброто, работят за каузата на модерна България в Европа и в 21 век. Затова всъщност аз съм благодарен на ГЕРБ за подкрепата, но аз съм надпартиен, не съм член на партията”, заяви Плевнелиев.

„По същия начин бих попитал всички политици от другата страна на барикадата, когато Първанов беше президент и Станишев беше министър-председател, и двамата бяха от БСП - добре ли беше? Защо сега Калфин излиза и твърди, че е много лошо Борисов и Плевнелиев единият да е министър-председател, а другият да е президент, а от друга гледна точка - Станишев и Първанов си бяха от една партия, чисто партийни лидери – министър-председател и президент”, даде пример кандидатът за президент от ПП ГЕРБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнение
                    Народа е казал и за такива като теб.Леко болни типажи.
                    Да не би да си някои от афера.... много приличаш на тях.Те пишат така ЖЪЛТО.
                    Ще необходимо някои да ви пусне водата само.
                    Ще, ще , ама ще ви пуснем водата на вас!

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                      Да вярно е, че всички са срещу вас, но вие така пожелахте - никакви коалиции, никакви договорки така искахте, че успяте да обедините и сини и червени . Народът е казал - внимавай какво си пожелаваш... Сега хак да ви е в неделя!
                      Народа е казал и за такива като теб.Леко болни типажи.
                      Да не би да си някои от афера.... много приличаш на тях.Те пишат така ЖЪЛТО.
                      Ще необходимо някои да ви пусне водата само.

Коментар

• Росен Плевнелиев: Голямата разлика между мен и Първанов е в това, че той е партиен лидер, аз съм надпартиен, независим

http://www.focus-news.net/?id=n1580910

Така е г-н Плевнелиев, от вас абсолютно нищо не зависи, затова сте независим. Всичко при вас зависи от Бойко Борисов!

Коментар

• Изследване на "Алфа рисърч" за нагласите на избирателите

Към финала на предизборната надпревара ето и последните данни на социолозите от агенция "Алфа рисърч" за нагласите на избирателите, проведено между 15 и 19 октомври.

58 на сто от българите възнамеряват да гласуват за президент. Социолозите очакват, че до урните в неделя ще отидат между 55 и 60% от избирателите в страната.

За Росен Плевнелиев ще гласуват 21.5% от избирателите. Сериозна мобилизация се наблюдава при Ивайло Калфин, който бележи ръст до 16.4%. Въпреки активизацията на симпатизантите й през последните дни, Меглена Кунева, остава трета с 9.5% подкрепа. Останалите претенденти събират под 5%.

Ако 58 на сто от имащите право на глас отидат до урните, Алфа Рисърч прогнозира, че двойката Плевнелиев-Попова би спечелила около 37% от подадените гласове, Калфин-Данаилов 28%, а Кунева Христов 16%. Евентуален ръст на избирателната активност би се отразил главно на първите трима.

http://bnt.bg/bg/news/view/62483

Това е истината 21-22 % от българските избиратели подкрепят ГЕРБ!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                            По старо нямаше ли ?

Сядай да се напиваш отсега и да давиш мъката по мутро-милиционерския крах .Дори Пърцуцата снощи на заключителния " спектакъл" гледаше тъпо на другата страна за да не му личи страха от Специализирания Съд - за който той толкоз много настоява
                            Герберите са хвърлили целия ресурс на държавата за да спечелят президентската власт. Защото на 23 февруари 2013г, тоест след година и 4 месеца идва нов главен прокурор. Безличната близалка Борис Велчев ще бъде заменен от нов, назначен от новия президент, по предложение на ВСС.
                            А няколко месеца след това идват и нови парламентарни избори.
                            Та след падането си Бойко и Цецо много бързо могат да се озоват в следствения арест, а след това и зад бронираното стъкло на Специализирания съд.
                            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                              Казано е все едно за комунистическата дружинка във форума....

Росен Плевнелиев: Водихме кампания, основана на джентълменство, получихме точно обратното
                              21 октомври 2011 | 12:22 | Агенция "Фокус"
                              Начало / Избори
                              София. Ние водихме изключително човешка, положителна кампания, кампания единствено и само на джентълменство, на много коректно отношение към всички останали. За съжаление - получихме точно обратното. Това каза в интервю за Агенция “Фокус” Росен Плевнелиев, кандидат за президент от ПП ГЕРБ. „Виждате, че всички са срещу мен, виждате, че генерално всички са срещу ГЕРБ, и виждате, че ние не се впечатляваме от това. Колкото повече манипулации, лъжи, се изливат в публичното пространство срещу мен, толкова повече аз отговарям с добро, с мотивация и с желание да продължавам напред по начина, по който и в момента работих. Ние искаме да надграждаме, ние искаме да обединяваме хората. Хората не могат да бъдат обединени около лъжи, манипулация и неверни факти”, каза Плевнелиев.

На въпрос за социологическите прогнози, които сочат сближаване на резултатите и балотаж, Плевнелиев заяви - в последния месец съзнателно не четяхме и не влизахме в детайла на социологическите проучвания, именно защото ние искахме да се обърнем към хората, да се обърнем към регионите, да отидем навсякъде и да проповядваме нашите решения, нашата визия. „Мисля, че успяхме много добре от тази гледна точка, ще се съобразим с гласа на българския гласоподавател, каквото и да реши той, но надяваме се на победа, разбира се още от първи тур. Очакваме висока избирателна активност, ако не успеем на първи тур, разбира се ще има втори, ще дадем всичко от себе си, ако трябва между първи и втори тур ще обиколим още веднъж страната, защото вярваме, че това е добър подход - конкретни и ясни ангажименти, а не манипулации и лъжи.

Да вярно е, че всички са срещу вас, но вие така пожелахте - никакви коалиции, никакви договорки така искахте, че успяте да обедините и сини и червени . Народът е казал - внимавай какво си пожелаваш... Сега хак да ви е в неделя!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                                Плевнелиев е екипен играч.
                                За герберчетата (както впрочем и за празноглавия ритнитопковец) управлението на държавата е футболен мач.
                                Може и така да е, но ролята на Президента е да е РЕФЕР, а не играч от отбора на "Тиквите" или на "Кратуните".
                                А Плевнелиев НЕ МОЖЕ да е РЕФЕР. Той беше еднолично и унизително НАЗНАЧЕН за кандидат от пожарникаря на 4 септември. Унизителна и срамна гледка.

Ето какво каза за Плевнелиев вчера пуделчето на Бойко, вашият непоколебим съюзник в парламента Волен Сидеров.
                                "Росен Плевнелиев подхожда за салонен управител на ресторант България"

Много точно казано от човек, който иначе не понасям.
                                Росен е толкова сервилен към Борисов, толкова мазен, че направо да ти се доповръща!
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X