IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.04.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Нямам нищо против женицата. Може да са я наковали от 1000 места. Обаче тази фрапираща некомпетентност граничеща с възнаграждение с включено ДДС /което може всъщност да си е и грешка по Фройд/ направо ми идва отвътре да и тегля една българска А колко като нея има на всички нива Мъка, мъка, мъка....
    споменал си Фройд-има нещо там-ДДС-Доходи и от сделки
    http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от nabludatel63 Разгледай мнение
      http://[URL=http://alfa.kachi-snimka.info/viewer.php?id=viu1329473604g.jpg][/URL]
      Совалката излетя ли вече?
      Че да поръчвам банкета!
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Нямам нищо против женицата. Може да са я наковали от 1000 места. Обаче тази фрапираща некомпетентност граничеща с възнаграждение с включено ДДС /което може всъщност да си е и грешка по Фройд/ направо ми идва отвътре да и тегля една българска А колко като нея има на всички нива Мъка, мъка, мъка....
        Кой я наковал бе? Миналата година вземаха парите от резерва и сега си ги харчат за бонуси!
        Като сте спестили от незаети щатове, парите да се върнат в хазната! Ай ....

Коментар

• http://[URL=http://alfa.kachi-snimka.info/viewer.php?id=viu1329473604g.jpg][/URL]

Коментар

• А така е в Германия...

Германският президент Кристиян Вулф подаде оставка

В БГто не може да се случи.

Коментар

• Нямам нищо против женицата. Може да са я наковали от 1000 места. Обаче тази фрапираща некомпетентност граничеща с възнаграждение с включено ДДС /което може всъщност да си е и грешка по Фройд/ направо ми идва отвътре да и тегля една българска А колко като нея има на всички нива Мъка, мъка, мъка....

Коментар

Това де наддало от стрес със 17 кг , като гушна парите ,не беше стресната ! И вместо да се пъчи ,че ще дарява парите на някой куха фондация/пак далавера/ ,по- добре със същите да закупи нещо и да го дари на някой дом било майчин ,сирации или старчески .
                А ние пак не сме разбрали .Минитърът и рече,че това не било бонуси ,а стимулиране .
                Last edited by X_Y; 17.02.2012, 11:55.
                Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Цирк, цирк, цирк
                  http://dnes.dir.bg/news/darenie-zdra...-10558128?nt=4

Коментар

• Управлението на безкрайните бонуси

По време на предизборната кампания през 2009 година една реклама стана печално и скандално известна. Основното й послание беше – „Гласуваш за Бойко, получаваш Костов”.Управлението на Бойко Борисов се оказа управление на бонусите. Още в началото ги забраниха. Дянков обяви, че замразява доходите и като надъхан неолиберал няма да позволи никой да се гуши с държавни пари. После обаче бонусите заваляха като библейски дъжд.

Гласуваш за Бойко, получаваш бонус – полицейски ботуш в лицето, безкраен сутрешен блок и шменти-капели.

Гласуваш за Цветанов, получаваш бонус – шест апартамента, български език от различна вселена и посещение на куки рано сутрин.

Гласуваш за Дянков, получаваш бонус – постна пица, мазно гласче и опоскан резерв.

Гласуваш за Мирослав Найденов, получаваш бонус – щастливи кокошки, още по-щастливи прасета и скъпо стандартизирано биосиренe, което пак е фалшиво.

Гласуваш за Трайчо Трайков, получаваш бонус – шистов газ, черна вода и интернет-гестапо.

Гласуваш за Нона Караджова, получаваш бонус – златни концесии, алчни концесионери и министърка като извънземно.

Гласуваш за Николай Младенов, получаваш бонус – герберски кариеристчета, дипломати, които не могат да намерят дори Румъния на картата и чистки през два часа и четиридесет минути.

Гласуваш за Стефан Константинов, получаваш бонус – Анна-Мария Борисова, болници като концлагер и здравни шефки, които мислят само как да щипнат пари.

Гласуваш за Вежди Рашидов, получаваш бонус – „ние малко се понасосахме горе”, орязани пари за кино и бутилки с уиски в бюрото на министъра.

Гласуваш за Лиляна Павлова, получаваш бонус – терминаторка, която гледа археолозите лошо, удавени във вода села и магистрали, които никога не завършват.

Гласуваш за Аню Ангелов, получаваш бонус – преливащи язовири на армията, два самолета и три хеликоптера за снимки и министър, който се вре гагата във всичко друго, но не и което му е работа.

Гласуваш за Тотю Младенов, получаваш бонус – пенсионна реформа през два месеца, орязани социални помощи и безработица, която расте като млад баскетболист на допинг.

Гласуваш за Сергей Игнатов, получаваш бонус – парите на държавата отиват само за образованието на богатите, Академия на науките превърната в просяк и университети, които всеки миг са на ръба на революцията.

Гласуваш за Диана Ковачева, получаваш бонус – постоянно извит гръбнак пред Цветан Цветанов, прелестна непрозрачност и объркани юридически метаболизми.

Гласуваш за Ивайло Московски, получаваш бонус – унищожени железници, гладуващи железничари, охранени частници, близки до властта.

Гласуваш за Томислав Дончев, получаваш екстра-бонус – последно място в Европа по усвоени евросредства, изолирана отвсякъде България и Европейски съюз, който ни подритва като крастав пудел.

Гласуваш за Свилен Нейков, получаваш бонус – Кой беше тоя? Кой наистина беше тоя? Ти ме бъзикаш, не може да има такъв министър.

Гласуваш за Плевнелиев, получаваш бонус – древна ирландска пастирка, спане по „паркинзи” и афери за даден / недаден подкуп.

Гласуваш за ГЕРБ, получаваш бонус – истеричният тембър на Цецка Цачева, размаханият пръст на Искра Фидосова и няколко дузини депутати, които взимат думата само, за да си поискат нов сандвич в парламентарното кафене или подкуп от някой бизнесмен.

http://alexsimov.blogspot.com/2012/02/blog-post_16.html

Коментар

• Изкуших се и за това копи, заради вниманието на скъпите ...политикани и ценните им мнения за Велчев, Орешарски и Дянков

Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                      Това правителство ще бъде запомнено с ...рев, сълзи и крясъци до небесата.
                      Но активното управление на дълга не е сред нещата, за които може да претендира.

Плащания по външния държавен дълг 2001 - 2011 години:

2001г....-...1179.8 млн. евро
                      2002.....-.....802.4 млн. евро
                      2003.....-.....661.9 млн. евро
                      2004.....-...1189.9 млн. евро
                      2005.....-...2143.8 млн. евро
                      2006.....-.....926.1 млн. евро
                      2007.....-.....953.4 млн. евро
                      2008.....-.....680.7 млн. евро
                      2009.....-.....630.3 млн. ЛЕВА
                      2010.....-.....617.4 млн. ЛЕВА
                      2011.....-.....596.1 млн. ЛЕВА

Към края на 2001 г. външният дълг на България е в размер на 9672.9 млн. евро.
                      * * *
                      В края на 2009 г. номиналният размер на външния държавен дълг възлиза на 3289.8 млн. евро.

Размерът на външния държавен дълг в края на 2010 г.
                      възлиза на 3373.5 млн. евро.

Номиналният размер на външния държавен дълг към края на декември 2011г. възлиза на 3487.6 млн. евро.

Цялата информация е от МФ.
                      Не съм включила финансиранията, които нарастват отново през последните години...
                      Нито движението по вътрешния дълг...
                      Извинявайте, че валутата при плащанията е различна, но днешното правителство е предпочело да използва националната валута в отчетите, що се касае до външния дълг )

Коментар

• Ся гледам Господари на ефира. Тая кифла от касата е ебаси кухата лейка

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                          ... и да споделиш диагнозата и ...
                          На първо четене - ....

Тежък патологичен случай - друго не бих могъл да добавя . Все пак медицината, при това само някои нейни раздели, са ми хоби, но не и това което виждам на последната снимка. А не е коректно да се бъркам в работата на специалистите .
                          Оттеглям думите от по-предния си пост, но поради липса на навик няма да го изтрия !
                          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• koki ти мюсюлманка ли си ,будистка или ....наистина ти плащат на брой постове
                            http://milom.blog.bg/

Коментар

• Anonymous подгониха Светия синодцък http://vbox7.com/play:2fe048271e&start=128&r=emb
                              Мейл, разпространен до медиите и претендиращ за авторство на Anonymous, атакува мощно Светия синод и православната ни църква.

Граждани на Република България!

Ние сме Анонимните - най-голямата сила в света. Сила по-голяма и по-могъща от всички папи, патриарси, религиозни догми и канони на Земята. Ние сме тези, които срещаш по улицата всеки ден. Ние не сме организация, нито клуб. Ние сме хора от цял свят, събрани от идеята за любов, мъдрост, истина, правда и добродетел. Анонимните не са само хора в интернет, те са навсякъде.

Ежегодно Светият синод в България получава от данъците на българските граждани 1 600 000 лв. държавна субсидия. Разбрахме, че само от продажбата на свещи, чиято цена стократно надценява печели по 16 000 000 лв. (шестнадесет милиона лева) на година! Днес много митрополити и свещеници парадират със скъпи коли, охолни имоти, незаконен бизнес и нагло отношение към журналисти и българските граждани изобщо.

Самият Митрополит Кирил публично излъга милиони миряни от ефира на националните ви телевизии, че не е бил служител на Тайните служби.

Става ясно, че висшият клир вече нямат нужда от държавна субсидия.

Предложенията ни:

1. Прекратяване на порочната практика църквата да взема пари за кръщене, сватба, освещаване или погребение. Регламентирано тези духовни дейности да стават безплатно.

2. Промяна в устава на Българската православна църква, която да позволи смяната на митрополити при установени нарушения на църковните правила.

3. Народното събрание да приеме поправка в Закона за вероизповеданията, която да позволява насочването на държавните пари за осигуровки и заплата нa свещениците да става директно без посредничеството на висшия клир.

4. Временно спиране на държавните пари към Светия синод, докато не се изясни търговията със стократно надценените свещи. Субсидията може да бъде насочена към строежа на нови детски градини.

5. Прокуратурата да разследва Пловдивската, Варненската, Старозагорската, Неврокопската и Великотърновската епархия, които нашумяха с корупционни сделки, съмнителни дарения и заменки на земи и имоти.

6. Прокуратурата да разследва случая с убийството на свещеник от Разлог "вдъхновено" от Неврокопския митрополит Натанаил.

7. Официално извинение от страна Българската православна църква за хулите отправени към Велики българи прославили страната ви по целия свят и помогнали на милиони хора изпаднали в болест и беда.

Ние сме "Анонимните". Ние сме легион. Ние не прощаваме. Ние не забравяме. Очаквайте ни.
                              news.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение

Ако въпросната дама е на снимката, бих искал аз да съм на мястото на кравата

И ако е "професионалистка" бих и дал, не 30 000 лефа бонус ,а 60 000 ....

ПС: Грешка - не 60 000 , а 600 000 щом става въпрос за чужди пари
                                SPART; тя умишлено е сложена тая дама за да предизвиква коментари от труда на твоя .Много ми се ще да прочетеш цитираната от мен Нели Нешева и да споделиш диагнозата и

“АЗ оценявам служителите си, АЗ оценявам екипа си. АЗ оценявам труда на всички хора, които застанаха зад мен. АЗ оценявам моя труд. АЗ оценявам загубата на лично време, на спокойствие. АЗ оценявам... цената здраве, което лично АЗ съм дала и предполагам екипът. Всеки ден АЗ съм си тръгвала оттук в 8 часа“, заяви Нешева.

“АЗ вярвам, че като хора, които искаме да принадлежим към това голямо семейство на ЕС сме достойни да оценяваме труда си. Когато един човек не може да оцени себе си, той не може да иска обществото да го оцени. Когато един човек не може достойно да застане зад това, което служителите са направили и да ги защити, той е лицемер. Когато един човек не иска да получава средства, а казва: “АЗ съм популист и това ми е достатъчно, получавам пет пъти по-малко от главния си експерт“, очаква някой да му даде под масата. АЗ декларирам, че не съм такава. АЗ съм достоен човек, АЗ заставам зад моите служители. АЗ заставам зад това, че трудът ми има цена и съм оценила моя труд“, заяви Нешева.

http://www.btv.bg/news/bulgaria/stor..._truda_si.html

Коментар

Working...
                                X