IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.04.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Не мога да гледам по далече защото Премиера гледа от днес до рейтинга му утре...
    Кой е той не след ткри месеца а след три години .. ....
    "Форбс България" обяви Бойко Борисов за най-влиятелния българин
    http://www.dnevnik.bg/biznes/2012/03...ko_borisov_za/

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      Ако Белене можеше да заработи от утре и без да влагаме още милиарди - Да, съгласен съм с нея.
      Но не това е случая. Ако бяхме подписали, единствено към днешна дата ние ще бъдем задължени като данъкоплатци с едни огромни пари, а след десетилетие ще можем да разберем дали сме били прави.
      Ако бяхме подписали днес, цената на електроенергията нямаше да падне, дори напротив - щеше да се вдигне.

Нали знаеш как ти вдигат цената на водата ВиК - Причина - правим нови инвестиции.

Погледни малко по-надалеч и най-вече, реално помисли върху проблема.
      Не мога да гледам по далече защото Премиера гледа от днес до рейтинга му утре...
      Бях на това изказване когато каза 2009септември че до три месеца ще вкара всички в затвора ,ще оправи икономиката ,ще оправи състоянито на хората и ще реши за Белене ,Южен поток и Бургас Александруполис.....
      Казах си или е лъжеш или факир....
      Кой е той не след ткри месеца а след три години .. ....

Коментар

Ще строим АЕЦ с руснаци ,ще строим газоцентрала с руски газ,ще си плащаме за нефтопровода Бургас Александруполис....

И ако оправдаваш това положение има само една истина или си руснак или заинтересован от проектите в Козлодуй който ще почнат 7 години да се точат........

В момента 50 % от българите не могат да си платят парното и електричеството "
        Ако Белене можеше да заработи от утре и без да влагаме още милиарди - Да, съгласен съм с нея.
        Но не това е случая. Ако бяхме подписали, единствено към днешна дата ние ще бъдем задължени като данъкоплатци с едни огромни пари, а след десетилетие ще можем да разберем дали сме били прави.
        Ако бяхме подписали днес, цената на електроенергията нямаше да падне, дори напротив - щеше да се вдигне.

Нали знаеш как ти вдигат цената на водата ВиК, електроразпределителните дружества и т.н. - Причина - правим нови инвестиции.

Погледни малко по-надалеч и най-вече, реално помисли върху проблема.
        Last edited by anon6706; 28.03.2012, 16:31.

Коментар

• Никой не го пита тоя какво одобрява, само му се казва какво да одобрява...

Коментар

Ще строим АЕЦ с руснаци ,ще строим газоцентрала с руски газ,ще си плащаме за нефтопровода Бургас Александруполис....

И ако оправдаваш това положение има само една истина или си руснак или заинтересован от проектите в Козлодуй който ще почнат 7 години да се точат........

монти голям професионалист си по овъргалване на теми.... значи според тебе хората не могат да си платят сметките за топло само и единствено защото няма АЕЦ Белене така ли ... сигурно и белите мечки за това страдат....

Коментар

• Президентът Росен Плевнелиев подкрепя решението на правителството за отказ от проекта АЕЦ “Белене”
              28 март 2012 | 15:12 | Агенция "Фокус"
              http://www.focus-news.net/?id=n1636774

Премиерът Бойко Борисов: Стратегическа цел е да запазим пети и шести рекатор на АЕЦ "Козлодуй" през следващите 20 години 28 март 2012 | 15:20 | Агенция "Фокус"
              http://www.focus-news.net/?id=n1636777

Иван Костов: От Синята коалиция препоръчваме парламентът да потвърди решението за АЕЦ „Белене”
              28 март 2012 | 14:18 | Агенция "Фокус"
              http://www.focus-news.net/?id=n1636745

Коментар

На
                Смятам, че ГЕРБ приеха едно далновидно и добро за България решение.

Коментар

А аз смятам че някой ще бъде съден за изразходването на толкова много държавни средства на хаос . Това е краят на третата година от как са на власт.

Търси се виновният ....
                  Вервай ми!
                  дай да видим кой е този изхарчил парите... не разбирам само защо се опитваш всички грехове в тази държава само и единствено на Борисов да ги препишеш... все пак 23 г. е "демокрация" в България , а само 3 Борисов...

Коментар

На мен ми е интересно това, че Германия прие мораториум за нови ядрени мощности. Смятам, че германците имат нещо предвид и то не е свързано с енергията от Русия.
                    Трябва да изчакаме и ще видим.

Аз одобрявам отказа ни от Белене. Когато бъде завършена, да не говорим изплатена, енергийната карта на Европа ще бъде много по-различна от днешната.

+1001

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                      Това е призив към човек, дето в живота си е прочел само една книга - "Винету".
                      Ако реши да прочете статията, няма да му стигне мандата на тоя полуграмотен идиот...
                      много си прав и докторат е защитил прочитайки САМО винету...
                      някой хора умирате да сте папагали и да предъвквате една и съща глупост ... дали защото имате триъгълни главици или поради други причини го практикувате неуморно...
                      А ти колко книжки си прочел .. би ли ни разказал...

Коментар

На Смятам, че ГЕРБ приеха едно далновидно и добро за България решение.

А аз смятам че някой ще бъде съден за изразходването на толкова много държавни средства на хаос . Това е краят на третата година от как са на власт.
                        Меркел спря реакторите и РВЕ я съдят в момента. Също така през зимата тя ги пусна когато видя че няма достатъчно енергия да захрани страната си........
                        Никой не иска парите вместо за пенсии и заплати да отидат за руснаците и на боклука...
                        Търси се виновният ....
                        Вервай ми!

Коментар

Аноне,
                          имам особено мнение за цените на петрола ,газта и енергията....
                          Но тук съм съгласен че си е живо предателство да бягаш от руснаци и да строиш газо централа при положение че сме до 90 % зависими от тях.... Каква е разликата от преди и агентите на ГЕРБ ни пишат за голяма победа на Борисов ....
                          Като в параграФ 22 съм ....
                          Като го вида Мартинчо ще му тегля една майна и дотук с простотиите му....
                          На мен ми е интересно това, че Германия прие мораториум за нови ядрени мощности. Смятам, че германците имат нещо предвид и то не е свързано с енергията от Русия.
                          Трябва да изчакаме и ще видим.

Аз одобрявам отказа ни от Белене. Когато бъде завършена, да не говорим изплатена, енергийната карта на Европа ще бъде много по-различна от днешната.

Last edited by anon6706; 28.03.2012, 16:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                            Това е призив към човек, дето в живота си е прочел само една книга - "Винету".
                            Ако реши да прочете статията, няма да му стигне мандата на тоя полуграмотен идиот...
                            Е, не мисля, че лошия тон е необходим на някой, силно се съмнявам, че е неграмотен, просто е пореден политик под натиск, но ако иска да е единствен успешен а не потънал в забвение такъв, ще отсее плявата от житото
                            Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

Аз само се опитах да оборя твърдението на Нетуер5: "Да бе ..... Един ИЗЧЕРПАЕМ ресурс щял бил да поевтинява ..... Дрън дрън ярина....".

Смятам, че графиката говори сама по себе си.

П.П. Много лошо ни е насадено това от политиците: "Нефта и газа винаги ще поскъпват, защото са изчерпаеми."

С това мото ни вдигат всяка година всички видове енергии и горива.
                              Аноне,
                              имам особено мнение за цените на петрола ,газта и енергията....
                              Но тук съм съгласен че си е живо предателство да бягаш от руснаци и да строиш газо централа при положение че сме до 90 % зависими от тях.... Каква е разликата от преди и агентите на ГЕРБ ни пишат за голяма победа на Борисов ....
                              Като в параграФ 22 съм ....
                              Като го вида Мартинчо ще му тегля една майна и дотук с простотиите му....

Коментар

• Премиерът Бойко Борисов: Взехме решение да прекратим проекта АЕЦ „Белене” и да доплатим първи реактор
                                28 март 2012 | 14:54 | Агенция "Фокус"
                                http://www.focus-news.net/?id=n1636765

София. Днес на заседание на Министерски съвет взехме решение да прекратим проекта АЕЦ „Белене” и да доплатим първи реактор, който октомври месец ще е окончателно готов. Около 140 милиона евро остава да се дадат още за него. Това заяви пред журналисти в парламента премиерът Бойко Борисов, който взе участие в работата на парламентарната Комисия по икономическата политика, енергетика и туризъм, предаде репортер на Агенция „Фокус”.
                                „Даден е мандат на министър Добрев - да започнат процедура за монтирането му като седми блок на АЕЦ „Козлодуй”, защото при цена – около 6 милиарда евро, с кредитния ресурс, който ни се предлага – между 10 и 12% лихва, за 6 години строеж, тази централа отива някъде от порядъка на 10 милиарда евро или приблизително 20 милиарда лева. Ние нямаме възможност да я платим, а и да задължим държавата поколения наред да плащат тези пари – няма как да стане. В същото време целият ядрен риск, ако нещо се случи там, на този земетръсен разлом, остава за сметка на България”, каза Борисов.

Коментар

Working...
                                X