IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    По народному се казва, че рано или късно, всеки си намира майстора.
    Има и по-зловещи: Който нож вади......

Третият закон на Нютон утвърждава: силата на действие е равна по абсолютна стойност и противоположна по направление на силата на противодействие,

Тоя риск го има. Но и няма културен начин например да накараш някоя мутра да си прибере пумяра от градинката с децата, ако не му направите две три гънки на мозъка, отявлено спекулирайки с дадената Ви от държавата власт..... За съжаление няма и на кой да се оплачеш и това води до неизбежната необходимост от самоуправство.. Самият аз винги съм бил радетел за активно общество - трябва да правим забележки, да викаме полиция, да не сме търпими пред простащината, да свидетелстваме итн.. Естествено това носи риск, но това е пътя... Оставиш ли нещата на морала и културата на българина става много опасно...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
      Физиката никога не ми е била силна страна. Кой беше третият закон на Нютон?
      По народному се казва, че рано или късно, всеки си намира майстора.
      Има и по-зловещи: Който нож вади......

Третият закон на Нютон утвърждава: силата на действие е равна по абсолютна стойност и противоположна по направление на силата на противодействие,

Коментар

Мдааа, често забравяме Третия закон на Нютон и стават проблемите.
        Физиката никога не ми е била силна страна. Кой беше третият закон на Нютон?

Коментар

• Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
          Тя жена ти права е била. Понеже то гледа тебе и може да попадне на някой цървул с пищов, като оня с ножа от вчера.
          Мдааа, често забравяме Третия закон на Нютон и стават проблемите.

Коментар

жена ми след случката не ми говори две седмици и ми създае комплекс че съм давал лош промер на детето
            Тя жена ти права е била. Понеже то гледа тебе и може да попадне на някой цървул с пищов, като оня с ножа от вчера.

Коментар

Има логика в това което казваш.. Ама това променя идеологията на битовият алкохолизъм - ракия + салата + разредител и пасарма.....
              А и тази идеология води до проблеми с кръвното още на 50 години, а аз смятам да си поркам по примера на дядо ми и до 80+ с данни 185см./75кг. когато си отиде от тоя свят. Сантиметрите трябва да са по-малко, щото беше остарял. .
              Last edited by anon6706; 25.08.2011, 13:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                Младежи какви са тези диети???Това да не сайт за манекенки???!!!!!!!А аз трябва да коля прасе и теле.Фризера е пълен със зайци и кокошки.
                Сигурно и ракийца имаш в мазето...а и винце..Колко му трябва на човек да е щастлив.......Ядене ,пиене ...и някоя сгодна женица

Коментар

Има логика в това което казваш.. Ама това променя идеологията на битовият алкохолизъм - ракия + салата + разредител и пасарма.....
                  Знам, а и не го отричам този начин. Важното е да не се прави всеки път.

Коментар

Младежи какви са тези диети???Това да не сайт за манекенки???!!!!!!!А аз трябва да коля прасе и теле.Фризера е пълен със зайци и кокошки.
                    Не са диети, а просто начин за "разделно пиене".

Коментар

Хихи, не знаеш колко 100+ килограмови има в този форум и за колко време могат да се справят с фризера, докато колиш прасето и телето

Коментар

Алкохолните "празни" калории се усвояват по-бързо от тези в храната. Затова, ако пием и ядем едновременно, алкохолните отиват за енергийни нужди, а хранителните по депата в тялото във вид на мазнини. Ако първо ядем и след известно време започнем да пием, ние вече сме дали време на организма да се настрои да черпи енергия за тялото от хранителните калории и тогава той не ги трупа като мазнини.
                        Ако пък сме пили и ни е налегнал тъй-наречения "алкохолен глад", най-лошото решение за тялото ни е да се наядем като невидели. 90% от храната ще отиде като резерв от мазнини в тялото ни.

Говоря за 30+ годишните. Младите ги нямат тези проблеми.

Коментар

• Младежи какви са тези диети???Това да не сайт за манекенки???!!!!!!!А аз трябва да коля прасе и теле.Фризера е пълен със зайци и кокошки.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                            Брато........и аз си падам по яденето и пиенето...Влече си ме.не крия......ама като те чета....май наистина трябва да намалиш темпото.

...а това за Излета на езерата.......смях се от сърце....класика..не е трябвало да биете младежта де....
                            Ето още нещо дето младото поколение не разбира - Кога требе да спре с простотиите, за да не бъде набито... Като видиш два глигана, пияни като прасета (разбирай аз и съседа Добри) и също толкова агресивни и минеш покрай тях и метнеш пластамсова бутилка от бира до езерото и единия (аз) те заплаши че ако не я вдиднеш ще те хвърли у водата, трябва да осъзнаеш че е време да се вземеш у ръце и да спреш да се показваш пред девойките какъв си бунтар, защото си на секунда от боя и стрелбата... А момчето реши да ме пита кой съм аз та ще му правя забележка и знаеш от там каво стана.. И като почнеш да ги шамариш и ги караш на ред виновни, невинни, мъже жени (те некои са много грозни, дебели и късо постригани и не приенмам упреци че и тях съм ги ошамарил)... Абе малко грозно се получи, но не сме се гаврили или издевателствали с тях, нито сме им взимали ценности или пари, а определно имаха нужда да бъдат набити... Абе сещате се едни компании големи и пияни мърлявци, миришещи на бира и марихуана, грачещи и не спазващи обществените порядки... Не ми се говори, че все не ме разбират хората - жена ми след случката не ми говори две седмици и ми създае комплекс че съм давал лош промер на детето

Коментар

• Алкохолните "празни" калории се усвояват по-бързо от тези в храната. Затова, ако пием и ядем едновременно, алкохолните отиват за енергийни нужди, а хранителните по депата в тялото във вид на мазнини. Ако първо ядем и след известно време започнем да пием, ние вече сме дали време на организма да се настрои да черпи енергия за тялото от хранителните калории и тогава той не ги трупа като мазнини.
                              Ако пък сме пили и ни е налегнал тъй-наречения "алкохолен глад", най-лошото решение за тялото ни е да се наядем като невидели. 90% от храната ще отиде като резерв от мазнини в тялото ни.

Говоря за 30+ годишните. Младите ги нямат тези проблеми.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                                Това ще го пробвам.....макар,че като се надумкам...не ми се пие нещо
                                А пък като се напиеш ти се ще да се надумкаш.

Коментар

Working...
                                X