IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    вчера сутринта забравих нещо важно

локуМММММММММММММ

Нали съм ти разправял за дедо Акшит на Капълъ чарши и неговата сладкачничка дето я имали от няколко поколения........ Всеки път като ходя до Турция минавам през него - едни баклави (от тия турските дето са сочни, а в същото време не текат,) едни локуми, едни като нашите толумби.. Абе по едим кашон от телевизор пълня със сладки работи.

Коментар

• Слезте от колите и няма да имате проблем с килограмите и визията.

Коментар

• вчера сутринта забравих нещо важно

локуМММММММММММММ
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
          И мене На мотор е много по-приятно, ама трябва да се движим да правим упражнения, че иначе се застоява На теб как не ти омръзва това ходене ?
          като всяко друго неприятно или трудно задължение.
          първо се заставяш да го правиш и идва един момент , в който го правиш автоматично вече , че дори и приятно ти става
          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
            не ме кефи
            И мене На мотор е много по-приятно, ама трябва да се движим да правим упражнения, че иначе се застоява На теб как не ти омръзва това ходене ?
            Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
              Вземи си колло и да одим да караме заедно
              не ме кефи
              Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                все едно за мен си го казал
                към яденето обаче добавям и 5 до 10 км ходене дневно
                Вземи си колло и да одим да караме заедно
                Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                  Имам си една колежка - леко закръглена, вече на години. Не знам какви диети не е пробвала!? Един път, след поредната тежка диета ми вика : Уфффф! То се видяло, че ще си умра гладна и дебела.
                  подсещаш ме за един ценне виц

двама си говорят :
                  - моята втора диета подхваща вече.
                  - що бе , първата не помага ли -пита вторият
                  - не бе, с една само не може да се наяде

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                    От 100 килограмовите не ме е страх.Кльощавите са много по опасни.Ядат много повече и са злояди.Цял кош царевица изяжда и даже отслабва.
                    все едно за мен си го казал
                    към яденето обаче добавям и 5 до 10 км ходене дневно

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                      Младежи какви са тези диети???Това да не сайт за манекенки???!!!!!!!А аз трябва да коля прасе и теле.Фризера е пълен със зайци и кокошки.
                      Имам си една колежка - леко закръглена, вече на години. Не знам какви диети не е пробвала!? Един път, след поредната тежка диета ми вика : Уфффф! То се видяло, че ще си умра гладна и дебела.
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                        Хихи, не знаеш колко 100+ килограмови има в този форум и за колко време могат да се справят с фризера, докато колиш прасето и телето
                        От 100 килограмовите не ме е страх.Кльощавите са много по опасни.Ядат много повече и са злояди.Цял кош царевица изяжда и даже отслабва.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                          Аз не отричам постъпката ти, но Индианеца е прав - не е трябвало пред детето. То и зависи на каква възраст е.
                          Щото докато са малки трябва да ги учим да не замърсяват, а след определена възраст да ги учим как да се отнасят с тези, които замърсяват.
                          Прав си.. То детето го и нямаше. Бяха на разходка някъде.. После дойдоха когато почнаха момичетата в компанията която поучавахме (ощо бяха поне 15) да пищат и да се опитват да вдигнат главният виновник (защото той отнесе повечко поради по голямата му наглост и агресия), който очевидно, въпреки агресията нямаше необходимите умения за самозащита и физическа подготовка, поради което пострада доста от не толкова силни удари (шамари и ритници по дупето), предимно в тялото.. Абе как да е спираме темата че и аз много не се гордея....

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                            Не са диети, а просто начин за "разделно пиене".
                            Това да е нещо като първо две три ракии със салата а после една кана червено вино с телешка пастърма

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                              Сигурно и ракийца имаш в мазето...а и винце..Колко му трябва на човек да е щастлив.......Ядене ,пиене ...и някоя сгодна женица
                              http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                                Тоя риск го има. Но и няма културен начин например да накараш някоя мутра да си прибере пумяра от градинката с децата, ако не му направите две три гънки на мозъка, отявлено спекулирайки с дадената Ви от държавата власт..... За съжаление няма и на кой да се оплачеш и това води до неизбежната необходимост от самоуправство.. Самият аз винги съм бил радетел за активно общество - трябва да правим забележки, да викаме полиция, да не сме търпими пред простащината, да свидетелстваме итн.. Естествено това носи риск, но това е пътя... Оставиш ли нещата на морала и културата на българина става много опасно...
                                Аз не отричам постъпката ти, но Индианеца е прав - не е трябвало пред детето. То и зависи на каква възраст е.
                                Щото докато са малки трябва да ги учим да не замърсяват, а след определена възраст да ги учим как да се отнасят с тези, които замърсяват.
                                Last edited by anon6706; 25.08.2011, 14:37.

Коментар

Working...
                                X