IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ееее ама Вие ме изкарахте алкохолизиран чеченски терорист. И това ми били съфорумци и приятели... Майтап. Сега си идвам от годсти от един приятел живял в Индия. Цялото меню беше индийско.. Ич не ми хареса. Аз бях ял един път преди години и пак не ми хареса. Така съм се олютил че утре каде 7 - 7.30 като влеза у кенефа има опастност да се повтори Хирошима.... Отиде ми.... Айде че има и дами.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      Има ли нещо което да не знаеш?!?!?
      Дай сега едно предполагаемо ЕГН и Космонавта ще съжали, че е писал в този форум.
      след седмата водка знае и имената на ескимосите зад полярния кръг ... да не ти казвам след литър водка за какво става въпрос... изригва от познание и информация...

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
        Баси, спирам да ходя у Билла. Ти си бил голямо жиуотно бре
        За коя Билла става въпрос ? На нашата и правят ремонт на входа - за да се разминават хората безпроблемно с Космонавта...

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
          Вчера някакъв спрял на средата на улицата и аз идвайки зад него му свирнах да тръгва,той излиза от колата и ми тръгва заплашително ама е окло 60-65 кила,а аз съм си 100 кила побойник с нисък праг на търпимост.Вече го виждах проснат приритващ на земята ,обаче си казах стой мирен и боя се размина.После един час мислех този дрисък си помисли че ме е уплашил,след още един час почнах да чувствам удовлетворение от постъпката си,т.е. че съм запазил самообладание.
          Браво.И аз на млади години трудно се въздържах но съм горд че вече 15 години не съм правил простотии.Научих се да озаптявам емоциите защото не водят към добро.По точно научи ме един бивш началник на областна дирекция на МВР мой комшия на село.Просто той така наказа едни идиоти че аз дори и да исках нямаше как да го направя.Затвори им бизнеса и платиха много пари на пребития ми приятел.А аз успях само с един ритник в муцуната да му сцепя устата до носа.Но това е минало и беше за последно.Килата нямат значение.В днешни времена просто ще бръкне в джоба ще извади пищова и ше те застреля нищо че е 50кила.Така че умната.....

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
            anon6706 1 въпросът ми бе зададен към конкретен човек .2 на база на това не бе възпитано да се месиш 3 така ,че намесата ти не е Конституционно право, а се нарича спамене във форумите.
            .............
            Kosmonavta благодаря за отговорът ти.
            Сега не ми е до теб.......

Коментар

В качеството на какъв ли?! и точно ти ме питаш???!!!
              Това не е ли твоят "подпис"???!!!
              Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин. - Член 39 от Конституцията на Република България

П.П. Не си добре подготвена, за да ми опонираш.
              anon6706 1 въпросът ми бе зададен към конкретен човек .2 на база на това не бе възпитано да се месиш 3 така ,че намесата ти не е Конституционно право, а се нарича спамене във форумите.
              .............
              Kosmonavta благодаря за отговорът ти.
              Last edited by коки; 26.08.2011, 18:07.
              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

То хубаво, ама ако ме срещнеш в Билла не вземай от моята, щот съм боледувал от хепатит и не става

Стига бе ти ако ме видиш какво съм слънце..

Коментар

anon6706;я по кортко.А ти в качеството на какъв се месиш?Просто попитах ,защото и аз познавам лице с подобен профил.И не мога да разбера какво е толкова станало ,че така реагираш?
                  В качеството на какъв ли?! и точно ти ме питаш???!!!
                  Това не е ли твоят "подпис"???!!!
                  Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин. - Член 39 от Конституцията на Република България

П.П. Не си добре подготвена, за да ми опонираш.

Коментар

Kosmonavta въпросното лице към днешна дата не е ли офицер в Seattle, United States ?
                    Не знам. Не сме толкова близки. На времето вдигахме щанги заедно и сме се засичли тук там по кръчми. Чух че бил треньор или по джудо или по джиу джицу някъде по Флорида или Калифония, ама в сферата на клюките..

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                      Ами.. Аз съм уморен от живота човек.. Иначе съм много добър - постоянно помагам на хора в нужда. Преди шест месеца доброволно дадих кръв.
                      То хубаво, ама ако ме срещнеш в Билла не вземай от моята, щот съм боледувал от хепатит и не става

Коментар

Баси, спирам да ходя у Билла. Ти си бил голямо жиуотно бре
                        Ами.. Аз съм уморен от живота човек.. Иначе съм много добър - постоянно помагам на хора в нужда. Преди шест месеца доброволно дадих кръв.

Коментар

Дай сега едно предполагаемо ЕГН и Космонавта ще съжали, че е писал в този форум.
                          anon6706;я по кортко.А ти в качеството на какъв се месиш?Просто попитах ,защото и аз познавам лице с подобен профил.И не мога да разбера какво е толкова станало ,че така реагираш?

Коментар

Kosmonavta въпросното лице към днешна дата не е ли офицер в Seattle, United States ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                              Най якият човек който познавам, живее в САЩ и беше барета в БГ, после във френският легион, смятай машина за убиване (2 метра висок жилав, с физиономия на наемен убиец) имаше един лаф - Няма кръстник който да не е кръщаван... Та този пич ми е раправял случай, когато в едно меле някъде по студентски град, няккво студентче го ритнало по ташаците и му изместило единият тестис и лежал 5 дни в болница... Смятай къде е това говедо, къде е едно студентче, Все едно влака за Русе да блъсне каруца...

Коментар

Вчера си говорихме за Третия закон на Нютон.....
                                Кубрат Пулев налита на брюнетка, пребиват го с опасност за живота
                                http://www.plovdivmedia.com/43259.html
                                Третия принцип на динамиката....От бой следва или болница или полиция ,а може и пандиз ,затова трябва да се изключва като възможно решение.Боя е анахронизъм.За съжаление това казва разумът,който често е подвластен на емоцията.
                                Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

Working...
                                X