IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [QUOTE=Alonso;1059139277]
    Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Не знам кои години си бил там, ама имахме един белмондото по физическо . ,/
    Не ми е предавал, но съм ходил на плаване с него. Ядох шамари, щот ни набараха на плажа на Родос, а беше забранено

Коментар

• anon6706-Хайде тогава да те слагам да спинкаш - чиста, непогрешима и неопетнена.
      Лека нощ!
      коки
      Ха ха кой ме напътства какво да правя.Да те светна ,аз чакам мъжо си да се върне така,че все още ще пиша
      Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      Ти пък!!!!!
      Кой ти говори за сега?!?!? Говоря за "осмите декември" по студентстко време.

П.П. Аз пък чакам да отвори Япония - Я, да видим кой ще дойде първи.
      Гълъбче не се извъртай ами погледни ,че си писал за натоящият момент .И моля те не се прави на голям отворко ,защото такива като теб пред мен не предат.
      Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнение
        Анонски, като ви гледам как си гукате ("гълъбче"/"пилеце")
        той мажо й като се върне да не ти дойде гардероба тесен .... само питам
        Не е така - тя ме нарича "гълъбче" снизходително, а аз я нарекох само един път "пиле" защото да отбележа "гълъбчето".
        Абе ние с нея сме стара генерация и вече флуиди не мо'ат преФърча.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
          Ти пък!!!!!
          ......Я, да видим кой ще дойде първи.
          Анонски, като ви гледам как си гукате ("гълъбче"/"пилеце")
          той мажо й като се върне да не ти дойде гардероба тесен .... само питам

Коментар

• [QUOTE=НАИВHИК;1059139264]
            Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение

Не, на мен ми предаваше Теофан-а Генов само веднъж ме наби, щото бяха завардили входа за закъснели, а аз най-безцеремонно се паркирах в двора с колата
            Не знам кои години си бил там, ама имахме един белмондото по физическо . Та тоя пич редовно ми изкарваше сутрин въздуха за да се науча да си държа стегнат корема
            А иначе като се сещам за онези времена от соц-а сякаш най-яркия ми спомен е празен град по времето на някой сериал / робинята изаура,седморката на блейк и т,н,/
            Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
              Ха ха кой ме напътства какво да правя.Да те светна ,аз чакам мъжо си да се върне така,че все още ще пиша
              Ти пък!!!!!
              Кой ти говори за сега?!?!? Говоря за "осмите декември" по студентстко време.

П.П. Аз пък чакам да отвори Япония - Я, да видим кой ще дойде първи.
              Last edited by anon6706; 30.08.2011, 23:52.

Коментар

Ти си пълна с чужди мисли (в постовете си и подписите си), но.....
                Хайде тогава да те слагам да спинкаш - чиста, непогрешима и неопетнена.
                Лека нощ!

Коментар

anon6706 нима си мислиш ,че ти както си се напивал до козирката и аз ли е трябвало да го правя??Бъркаш .При мен няма грешки .Я една мисъл от мен
                  Много хора в този живот знаят какво да правят, но малко хора правят това, което знаят. Да знаеш не е достатъчно! Трябва да предприемеш действия.”
                  /Тони Робинс/
                  Ти си пълна с чужди мисли (в постовете си и подписите си), но.....
                  Хайде тогава да те слагам да спинкаш - чиста, непогрешима и неопетнена.
                  Лека нощ!

Коментар

Хайде, хайде.... все едно не си се накърквала с някоя Златна котва или Царевец.
                    Тогава, покрай сухото, може да изгори и някой завуч или рабфаковец.
                    anon6706 нима си мислиш ,че ти както си се напивал до козирката и аз ли е трябвало да го правя??Бъркаш .При мен няма грешки .Я една мисъл от мен
                    Много хора в този живот знаят какво да правят, но малко хора правят това, което знаят. Да знаеш не е достатъчно! Трябва да предприемеш действия.”
                    /Тони Робинс/

Коментар

Гълъбче не съм била разочарована по простата причина ,че не съм си падала по РабФаковци ,комсомосли секретари и въобще по хора с партийни билети
                      Хайде, хайде.... все едно не си се накърквала с някоя Златна котва или Царевец.
                      Тогава, покрай сухото, може да изгори и някой завуч или рабфаковец.

Коментар

Ти да не би на някой 8-ми декември да си била разочарована от някой РабФаковец?!??!
                        Гълъбче не съм била разочарована по простата причина ,че не съм си падала по РабФаковци ,комсомосли секретари и въобще по хора с партийни билети

Коментар

• Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнение
                          Да бе да . те от практиката знаят прекрасно желязо-въглеродната диаграма .

За съжаление аз не съм се сблъскал с рабфаковци , щот май съм по млад така като ви чета всичките
                          ССтоилов, интересното е, че Техническата революция в началото на миналия век е направена от ПРАКТИЦИТЕ, а не от ТЕОРИТИЦИТЕ. Каква е ползата от това, ако си измислил желязо-въглеродната диаграма?!?!
                          Чувал си за Хъбъл. Знаеш ли с какво е известен? (относно доказването на определена теория)
                          Last edited by anon6706; 30.08.2011, 23:33.

Коментар

• [QUOTE=Alonso;1059139261]
                            Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение

Хахаха
                            Другаря Генов сънуваш ли го още
                            Не, на мен ми предаваше Теофан-а Генов само веднъж ме наби, щото бяха завардили входа за закъснели, а аз най-безцеремонно се паркирах в двора с колата

Коментар

• Аз в началото на 7-ми клас се сдърпах с един 5-токласник, дежурен по училище на вратата, понеже не ме пускаше да вляза, защото не си носех бележника. 7-ми клас бяхме най-големите в нашата смяна и се смятахме за биг-босовете и съответно му ковнах една глава на този съблюдител на реда в училище. Стана проблем и понеже той е бил инструктиран от ръководството да връща учениците без бележник, ме порицаха Понеделник в голямото междучасие пред строя и ми намалиха поведението.
                              Мина време и забрави за случилото се, но 2 месеца преди края на годината класната ми казва: Ти нали ще кандидатстваш в профилирана гимназия? С намалено поведение не може. Трябва да си с Отлично, но въпреки че си отличен ученик и нямаш други лоши прояви, за да ти го вдигнем трябва да се отличиш с нещо-повишен успех и други прояви за порицание.
                              Налегнах си парцалите и от 5.80 вдигнах успеха на 6.00, предадох към 150 кила хартия, взех и изчетох 15 книги от библиотеката за което си взех и бележка но тръпнах до последния съвет на училището 5-дни преди края на годината, когато ми го вдигнаха и вече можех да кандидатствам. Писаха ми и характеристика, копие от която пазя и до днес и тя се прилагаше при кандидатстването. Ако получиш лоша харектеристика гориш за каквото е и да е. Помня от баща ми, че възрастните са представяли такива характеристики от различни места катот партийните секретари по местоживеене, месторождение и последна месторабота.

Коментар

• [QUOTE=НАИВHИК;1059138987]
                                Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение

ТКК Варна
                                Хахаха
                                Другаря Генов сънуваш ли го още
                                Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

Working...
                                X