Първоначално изпратено от НАИВHИК
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеИ кат се събудиш ти викат необходими са ми 1000 лева или нали трябваше да направим ремонт на хола............
Колега Манков - като каза за гушкане слад секс имаше един лаф - Най хубаво е след секс да се облегнеш на мъжко рамо, да запалите по цигара, да си поговорите за казармата..... Как вика един приятел - жениет само развалят хубави секс.. Или каква е ролята на жената в секса - Отговор: Пречи...Майтап разбира се...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнениеслед като маркира някой от външните й белези се наложи да се вгледам.
Така е. Аз без сл.очила или нагласена снимка не бях е виждал. Снощи я видях и потвърждавам, че е абсолютен лалугер. Иначе има хубаво носле, наивно излъчване предразполагащо те да си мислиш, че при нея всичко ти е позволено и един трик с вечно падащата й презрамка, при който се следва линията: голо рамо, паднала презрамка и от там окото се плъзга по образувалата се линия презрамка-деколте .... ще рече ненатрапчиво те кара да й гледаш циците. Извън хипнозата си е лалугер.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеТи наистина си странна.
Тук поне 90% от мъжете "олабваме жилата", но истински щастливи се чувстваме, когато олабвачката си тръгне.Не знам за другите, но аз съм от този тип.
Пък и като минете определена възраст и започнете да хъркате - егати еротиката.
П.П. Аз се "връщам" от съседната стая след успешна азиатска сесия, а в спалнята ме посреща едно боботене.Е, мерси! По-добре да си спите дома след трийсетака.
Анон Брат ти казваш на глас истини, на коиот обществото реагира като щраус... Това са истини като че циганите са паразити, негрите са цигани, старите хора миришат итн. Това всички го знаем, ама някак не го споделяме защото новото общество изисква да сме лицемери. Някои като мен и теб не се научихме и за това много си патим. Е ония ден пак обясняваш на една изпълнителна директорка, като на малко дете и се хващам по едно време че тия хора са със самочувствие и са се главозамяли и си представи аз като им говоря така менторски какво постигам.. Нали се сещаш че тя никога няма да каже - аз съм некомпетентна връзкарка и добре че е бате Гошо да ме въведе в професията.. Напровив тя ще се озлоби че има някой по знаещ от нея (което не е трудно) и ще тръгне да те напада (дреме ми на х.я, щом нема да ме бият), което те връща на стартова позиция...Вярно че понякога истината е много брутална и не е хубаво да се споделя....
Това са като митовете (хормонално е така, жените им се чука най много като излязат оъ детеродна възраст (относително) и преди да влязат в критическата) дето жените след 40 достигали сексуален апогей и за това не трябва да спимн с 20 годишни или (не може да не ти се е случвало) некоя луда недочукана леля, да ти каже "Ти откъде знаеш че не правя секс?"..... Или разни чикиджийчета като почнат да се правят на много мистериозни. Примерно крия тайната на един колега че е гей и ония ден го чувам (бил в чужбина) и колежките го питат - Хвана ли някое гадже? А той им вика " Е нали знаете как е..с една тъпанарска усмивка, демек да създаде впечатление че нещо е правил....
Та има един лаф "Че тихите води били най дълбоки" - е да знаете че не е верен в днешно време... Който го може си го може и веднага си личи.
ПС. Спрете да заяждате Коки. Тя ни е слънчице.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеНе знам дали съм единственият но тая хич не ми харесва. Не говорим за акъл а за външност. Има противна физиономия - прилича на лалугер. Няма грам сексапил. Поредната силиконова овца.... Честно казано пред тия двете дето ви казах днес е нула...
Така е. Аз без сл.очила или нагласена снимка не бях е виждал. Снощи я видях и потвърждавам, че е абсолютен лалугер. Иначе има хубаво носле, наивно излъчване предразполагащо те да си мислиш, че при нея всичко ти е позволено и един трик с вечно падащата й презрамка, при който се следва линията: голо рамо, паднала презрамка и от там окото се плъзга по образувалата се линия презрамка-деколте .... ще рече ненатрапчиво те кара да й гледаш циците. Извън хипнозата си е лалугер.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеЩото не я обичаш, а само я ебеш.
Още по-сладко е, влюбени, да се отпуснете след това, прегърнати в изнемога, и да се чувствате - рамо до рамо, устни до устни, сърце до сърце, дъх със дъх - и думите са навеки излишни.
На некое си небе. Божествено. За малко, но божествено.
И кат се събудиш ти викат необходими са ми 1000 лева или нали трябваше да направим ремонт на хола............
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеЩях да си лягам при мъжо
Лека нощ!
Коментар
-
Щях да си лягам при мъжо ама айде от мен да мини та да ви отговоря.mankov; да ти припомня изказването си от което си извадил и аз не знам защо нещо касаещо anon6706
Гълъбче не мисля,че човек когато си изказвам гледна точка която на теб явно не ти допада трябва да го определяш като странен.А това ,че ти се чувстваш щастлив ако ответната страна си тръгвала,вадя си заключение ,че си ужасно жалък. Казваш хъркаме??Еми сори ама аз нямам такъв проблем По скоро е присъщ при вас мъжете.Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениече си ужасно жалък.
Айде сега момичешки изказвания... Стегни се, коки, макар и да е след полунощ и ти да не си успяла да се олабиш все още.
.Щото знам как ще реагираш на някои мои думи, а и щото играя шах и мисля няколко хода напред в "играта" ми с теб, ето ти значението на думата СТРАНЕН и ми кажи какво точно те е обидило в нея? Вие май повече харесвате модерното СПЕЦИАЛЕН.
ЕХ, коки, коки.....Last edited by коки; 02.09.2011, 02:21.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеЯвно при anon6706 го няма това взаимно привличане.При него се касае до едностранна изгода.Спи с дадена жена за едното ч*кане .Еми сори ама не бих допуснала да имам мъж като него .
П.П. Ти явно не си такава, но има една порода жени, с които колкото по-лошо се държиш, толкова повече ги привличаш. (не говоря за физическо насилие)Last edited by anon6706; 02.09.2011, 02:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеАйде сега момичешки изказвания... Стегни се, коки, макар и да е след полунощ и ти да не си успяла да се олабиш все още.
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениече си ужасно жалък.
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеГълъбче не мисля,че човек когато си изказвам гледна точка която на теб явно не ти допада трябва да го определяш като странен.А това ,че ти се чувстваш щастлив ако ответната страна си тръгвала,вадя си заключение ,че си ужасно жалък. Казваш хъркаме??Еми сори ама аз нямам такъв проблем По скоро е присъщ при вас мъжете.
ЕХ, коки, коки.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеЩото не я обичаш, а само я ебеш.
Още по-сладко е, влюбени, да се отпуснете след това, прегърнати в изнемога, и да се чувствате - рамо до рамо, устни до устни, сърце до сърце, дъх със дъх - и думите са навеки излишни.
На некое си небе. Божествено. За малко, но божествено.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеТи наистина си странна.
Тук поне 90% от мъжете "олабваме жилата", но истински щастливи се чувстваме, когато олабвачката си тръгне.Не знам за другите, но аз съм от този тип.
Пък и като минете определена възраст и започнете да хъркате - егати еротиката.
П.П. Аз се "връщам" от съседната стая след успешна азиатска сесия, а в спалнята ме посреща едно боботене.Е, мерси! По-добре да си спите дома след трийсетака.
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
Коментар