IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
    ...На времето ги прибирахме от едно заведени е на Раковска (преди графа) там се събираха такива от ВИТИЗ (тогава) и првехме доста секс.....
    възпитателното клупче на ъртиста ???

налЕ ?
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

ПС. Сутрешният секс е гадна работа.. Мит... Предтави си две гъреливи създания, със немити зъби и съответната миризма от устите се чивтосват, защото не са дефинирали правилно сутрешната ерекция и си мислят че е сексуално желание.... После като не свършат се комплексират сексулано... Сутрешният секс е за аматьори..
      Тук работата е 50 на 50.
      Има едни душички, които не знам какво си навиват и как само те го чуват (може да е хъркането ми), а и аз както обичам да си поспивам, но като отворя очи - до мен лежи сутрешно изкъпано момиче и се прави на заспало.
      Тогава няма как да сбъркаш пикането с е*ането. Просто ти се приисква. В зависимост какво съм правил вечерта - може и аз да отида да се поосвежа.
      Last edited by anon6706; 02.09.2011, 13:57.

Коментар

• Препоръчвам на Форумните съмишленици Ото Вайнинигер "Пол и Характер",а Еразъм Ротердамски в есето си "За Глупоста" пише ,че не случайно думата "Глупост" на всички цивилизовани езици е от женски род!
        Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
          Мила женения мъж е като стария войник-понася всякакви несгоди.От мен да знаеш че истинския мъж никога не противоречи на жена си но и никога не я слуша.Весел ден и на теб
          Както казва Ницше "При жена ли отиваш?....Не забравяй и камшика !!"
          Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
            Странни са ми личните отношения на принципа :"Дай!- Вземи!", но щом не ви притесняват явно сте ОК.
            Относно коментарите- не ми се влиза в подобни разговори, а и темата започна по друг начин.
            Успешен ден и хубав уикенд.
            Мила женения мъж е като стария войник-понася всякакви несгоди.От мен да знаеш че истинския мъж никога не противоречи на жена си но и никога не я слуша.Весел ден и на теб

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
              И кат се събудиш ти викат необходими са ми 1000 лева или нали трябваше да направим ремонт на хола............
              Странни са ми личните отношения на принципа :"Дай!- Вземи!", но щом не ви притесняват явно сте ОК.
              Относно коментарите- не ми се влиза в подобни разговори, а и темата започна по друг начин.
              Успешен ден и хубав уикенд.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                мани, врънкам синковеца за една Гърция, ама той като им знае интернета там къв е не ще В общи линии не ме е еня че ще съм сам. Не знам, ще го мисля. Колата е на паркинга, паспорта има още някой и друг месец. Мамка му тряа се редя на опашки да го сменям и него. А у Банско една Баня мога да заформя да натопя морно тяло в горещ басеин
                Аз пък гледам от терасата, че нашето моренце е гладко като тепсия. И няма много слънце. Денят ще бъде прекрасен. Само да видя как ще тръгне борсата и отивам да се потопя!
                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

То за Гърция е само с лична карта. Ходи малко д ати се изветри главата. Иначе у София ще полудееш...
                  Аз личната си карта на граничен контрол не я давам, да не ме окошарят. Заприличала е на баничка. И нея трябва да сменям Инак не знам, ще го мисля

Коментар

мани, врънкам синковеца за една Гърция, ама той като им знае интернета там къв е не ще В общи линии не ме е еня че ще съм сам. Не знам, ще го мисля. Колата е на паркинга, паспорта има още някой и друг месец. Мамка му тряа се редя на опашки да го сменям и него. А у Банско една Баня мога да заформя да натопя морно тяло в горещ басеин
                    То за Гърция е само с лична карта. Ходи малко д ати се изветри главата. Иначе у София ще полудееш...

Коментар

Ходи до Банско, мини единият ден до гърция и си ела... На място ще намериш компания...

Коментар

тъй тъй, и аз ставам в 7 без аларма. Слушам ся по БТВ-то на културата, че още 15 дни лято щяло да има. Изпадам в беда, че 4 дни ще си седя дома. Никой от семейните не ще да ходи с мен никъде, ще взема да запаля колата и да тръгна сам. Ама къде?
                        Ходи до Банско, мини единият ден до гърция и си ела... На място ще намериш компания...

Коментар

Абе остаряхме си - глей кое време е, вече съм буден, закусил, направил план за деня, пикал 4 пъти (майтапа на страна ама май простата верно ме алармира или дето снощи пих много бира)........ Е днес реших да не ходя на работа, че има лични дела.... Абе минават си годините..

.
                          тъй тъй, и аз ставам в 7 без аларма. Слушам ся по БТВ-то на културата, че още 15 дни лято щяло да има. Изпадам в беда, че 4 дни ще си седя дома. Никой от семейните не ще да ходи с мен никъде, ще взема да запаля колата и да тръгна сам. Ама къде?

Коментар

можем да сложим по бутилка за твърденията си, и после да разчитаме Коки да каже истината
                            Абе ние да сложим бутилката па нема значение, сексуалният живот на колежката...

Коментар

Добрутро на пенсионерското клубче Вие си дърдорите от сабахлям а Коки сигур още олабва
                              Абе остаряхме си - глей кое време е, вече съм буден, закусил, направил план за деня, пикал 4 пъти (майтапа на страна ама май простата верно ме алармира или дето снощи пих много бира)........ Е днес реших да не ходя на работа, че има лични дела.... Абе минават си годините..

ПС. Сутрешният секс е гадна работа.. Мит... Предтави си две гъреливи създания, със немити зъби и съответната миризма от устите се чивтосват, защото не са дефинирали правилно сутрешната ерекция и си мислят че е сексуално желание.... После като не свършат се комплексират сексулано... Сутрешният секс е за аматьори..

Коментар

• Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнение
                                Дълбоко ме съмнява, че нейното желание се препокрива с ответното. Човека видимо е по-отрудения от двамата.... да не е робот.
                                можем да сложим по бутилка за твърденията си, и после да разчитаме Коки да каже истината

Коментар

Working...
                                X