Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеПС. Сутрешният секс е гадна работа.. Мит... Предтави си две гъреливи създания, със немити зъби и съответната миризма от устите се чивтосват, защото не са дефинирали правилно сутрешната ерекция и си мислят че е сексуално желание.... После като не свършат се комплексират сексулано... Сутрешният секс е за аматьори..
Има едни душички, които не знам какво си навиват и как само те го чуват (може да е хъркането ми), а и аз както обичам да си поспивам, но като отворя очи - до мен лежи сутрешно изкъпано момиче и се прави на заспало.
Тогава няма как да сбъркаш пикането с е*ането. Просто ти се приисква. В зависимост какво съм правил вечерта - може и аз да отида да се поосвежа.Last edited by anon6706; 02.09.2011, 13:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеМила женения мъж е като стария войник-понася всякакви несгоди.От мен да знаеш че истинския мъж никога не противоречи на жена си но и никога не я слуша.Весел ден и на тебЖивотът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеСтранни са ми личните отношения на принципа :"Дай!- Вземи!", но щом не ви притесняват явно сте ОК.
Относно коментарите- не ми се влиза в подобни разговори, а и темата започна по друг начин.
Успешен ден и хубав уикенд.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеИ кат се събудиш ти викат необходими са ми 1000 лева или нали трябваше да направим ремонт на хола............
Относно коментарите- не ми се влиза в подобни разговори, а и темата започна по друг начин.
Успешен ден и хубав уикенд.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениемани, врънкам синковеца за една Гърция, ама той като им знае интернета там къв е не щеВ общи линии не ме е еня че ще съм сам. Не знам, ще го мисля. Колата е на паркинга, паспорта има още някой и друг месец. Мамка му тряа се редя на опашки да го сменям и него. А у Банско една Баня мога да заформя да натопя морно тяло в горещ басеин
и отивам да се потопя!
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеТо за Гърция е само с лична карта. Ходи малко д ати се изветри главата. Иначе у София ще полудееш...Инак не знам, ще го мисля
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениемани, врънкам синковеца за една Гърция, ама той като им знае интернета там къв е не щеВ общи линии не ме е еня че ще съм сам. Не знам, ще го мисля. Колата е на паркинга, паспорта има още някой и друг месец. Мамка му тряа се редя на опашки да го сменям и него. А у Банско една Баня мога да заформя да натопя морно тяло в горещ басеин
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеХоди до Банско, мини единият ден до гърция и си ела... На място ще намериш компания...В общи линии не ме е еня че ще съм сам. Не знам, ще го мисля. Колата е на паркинга, паспорта има още някой и друг месец. Мамка му тряа се редя на опашки да го сменям и него. А у Банско една Баня мога да заформя да натопя морно тяло в горещ басеин
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениетъй тъй, и аз ставам в 7 без аларма. Слушам ся по БТВ-то на културата, че още 15 дни лято щяло да има. Изпадам в беда, че 4 дни ще си седя дома. Никой от семейните не ще да ходи с мен никъде, ще взема да запаля колата и да тръгна сам. Ама къде?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеАбе остаряхме си - глей кое време е, вече съм буден, закусил, направил план за деня, пикал 4 пъти (майтапа на страна ама май простата верно ме алармира или дето снощи пих много бира)........ Е днес реших да не ходя на работа, че има лични дела.... Абе минават си годините..
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеможем да сложим по бутилка за твърденията си, и после да разчитаме Коки да каже истината
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеДобрутро на пенсионерското клубчеВие си дърдорите от сабахлям а Коки сигур още олабва
ПС. Сутрешният секс е гадна работа.. Мит... Предтави си две гъреливи създания, със немити зъби и съответната миризма от устите се чивтосват, защото не са дефинирали правилно сутрешната ерекция и си мислят че е сексуално желание.... После като не свършат се комплексират сексулано... Сутрешният секс е за аматьори..
Коментар
-
Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнениеДълбоко ме съмнява, че нейното желание се препокрива с ответното. Човека видимо е по-отрудения от двамата.... да не е робот.можем да сложим по бутилка за твърденията си, и после да разчитаме Коки да каже истината
Коментар
Коментар