Първоначално изпратено от SPART
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеА аз съжалих, че погледнах темата...
Скапа ми се настроението
И това на фона на коментари за децата ни и възпитание...морал
пфуБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
"Какъв велик артист умира!"..., повтарял Нерон, минути, преди да си пререже гърлото...
цитирам дословно
Ейййй, mechobikov, толкова съм несъобразителен...Според теб, Нерон ли е загиналият, над който се присмивам? АВееее, Цезаре, аВейййй, ми кажи ни го с достатъчно думички, Ве, че да те разберем...
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениесега остава да кажеш че си се изказал без да прочетеш постовете преди твоя
....как върви търсенето ти, все пак ти трябва да докажеш твърдението си... сега остава да кажеш, че друг е направил такова изказване...
... и не се прави на изперкал (не мисля, че всички дебелокожи сте такива...), затруднява ли те отговорът на въпросЧЕТО ми, дали имаш сестра, ве mechobikov?
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениенали току що ти цитирах точните ти думи. що за човек си ти
.......
не. ставаше въпрос за една катастрофа, а вие плюехте загиналия.
Ми - те такъв човек съм аз: не разбирам, аЖеба къде говоря за катастрофа и къде се присмивам над загинал???"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнениеИ къде е в поста ми откри (както твърдиш) - незачитане към загинал в катастрофа?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнениеЧети, щом желаеш, търси назад - редно е да докажеш своята теза, нали така?
Трудно ще намериш такива мои думи, поне кажи в бъдеще какво да кажа (напиша), за да ти помогна в доказателството на компромата...Така де - за това сме тук, за да си помагаме - виртуално, реално - както дойде...
Все пак, концентрирай се върху същинският ми въпрос: mechobikov, ти имаш ли сестра?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениецитирам дословно"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеми то е в тази тема чети назад ако си забравил
Чети, щом желаеш, търси назад - редно е да докажеш своята теза, нали така?
Трудно ще намериш такива мои думи, поне кажи в бъдеще какво да кажа (напиша), за да ти помогна в доказателството на компромата...Така де - за това сме тук, за да си помагаме - виртуално, реално - както дойде...
Все пак, концентрирай се върху същинският ми въпрос: mechobikov, ти имаш ли сестра?"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение"Какъв велик артист умира!"..., повтарял Нерон, минути, преди да си пререже гърлото...
Моралът при възрастните е една ПРЕКАЛЕНО ОТНОСИТЕЛНА категория! Това, което според теб е морално, според мен - МОЖЕ И ДА НЕ Е МОРАЛНО и обратно, Съни.
Какво е едно настроение (което ти се е скапало)? Ще го оправи мъжът до теб (което вярвам вече се е случило), ще го оправят твоите деца, които не се съмнявам - имат твоя морал, ще го оправят твоите роднини, колеги, приятели и познати...
Радвам се, че приемаш всичко, КОЕТО СЕ ГОВОРИ тук като чиста монета..., не е добре това, че не виждаш иронията, закачката към ПРИЯТЕЛИТЕ ТУК... Вероятно ти също имаш приятелИ, а смея да вярвам, че те са достатъчно на брой... Т.е. - не би трябвало да те изумяват приятелските подмятания на никого тук.
Ти си отдавна тук, но не помня да си заклеймила с днешното си "ПФУ" някоя откровена псувня (например)...
Ето това означава, че всеки има "свой" морал. СВОЙ! ТолкоЗ!
Напоследък нещо не ми се вързват различни твърдения с МОЯТА ИСТИНА...
Децата ни... Дали пък ти самата ги познаваш? Но не е редно да поставяме всички деца под общият знаменател "ДЕЦАТА НИ"... Дори и ти си нечие дете. Как мислиш, ДАЛИ СИ БИЛА ДОСТАТЪЧНО МОРАЛНА от позициите на дъщеря (вероятно си дама, нали)? А - като ученичка, студентка и т.н. - дали си била достатъчно морална към гаджета, любим(И), съпру(ЗИ) ...
Добре е, че имаш съзнанието за това, че ти, самата - си една морална личност... Но не може в живота ти някой (ВИНАГИ ПОВЕЧЕ ОТ ЕДИН/ЕДНА) да не те е преценил като неморална...
Аз не мисля, че мога да се наредя между моралНИТЕ (в смисъла, за който говориш). Това обаче не ми пречи да имам други качества, на които разчитат някои хора около мен. Фактът, че намираме разбиране от хората около нас, определено ни крепи на тоя свят. И това е ОСОБЕНО НАЛОЖИТЕЛНО, когато някой предубеден казва "ПФУ"...
(но това е едно друго "ПФУ", а не използваното от теб)
Поздрави!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнениеКакто се казва - остана ми най-трудното: да докажа, че нямам сестра....
... а сега зная, какво ще последва: ще преразкажеш "мои" думи. Ще ти повярвам, дори и единствен - ще опитам да ти повярвам. Причината за това е вероятно, че не си падам по задкулисните машинации... Интересно, кои сме НИЕ, които сме плюели и как става груповото виртуално плюене на практика?
За катастрофи не говоря, а да се присмивам над загиналите - еее, това е наистина дебелокожие: нямам такива качества и не ми е в характера да ги копирам от някого.
mechobikov, а ти имаш ли сестра?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениене. ставаше въпрос за една катастрофа, а вие плюехте загиналия.
Както се казва - остана ми най-трудното: да докажа, че нямам сестра....
... а сега зная, какво ще последва: ще преразкажеш "мои" думи. Ще ти повярвам, дори и единствен - ще опитам да ти повярвам. Причината за това е вероятно, че не си падам по задкулисните машинации... Интересно, кои сме НИЕ, които сме плюели и как става груповото виртуално плюене на практика?
За катастрофи не говоря, а да се присмивам над загиналите - еее, това е наистина дебелокожие: нямам такива качества и не ми е в характера да ги копирам от някого.
mechobikov, а ти имаш ли сестра?"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение63 имаш предвид ," Ти мене уважавааашшшш ли Ма???" - извечния PUB talk
Именно...
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениети на тва пийенйе ли му викаш бре мискинино?
я къш при анонимните алкохолици да даваш акълБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар