IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
    Де си бря ЖИУОТНО-УРОД ??????
    Бян бурда сян коркма
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Де си бря ЖИУОТНО-УРОД ??????
      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        При мен температурите са минусови.
        В добавка към кафето - http://www.zlatnatapesht.com/images/...ia_baklava.jpg) !
        Ех балкански полуострове. И тука има сладки, ама без баклава, тулумбички и локум човек получава НОСТАЛГИЯ.
        Трябва да издържа още три четири дена на хладно и отлитам на юг
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          Добро утро tnm,
          Тук не е чак голем студ, ама си е хладничко
          При мен температурите са минусови.
          В добавка към кафето - http://www.zlatnatapesht.com/images/...ia_baklava.jpg) !
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• Добро утро tnm,
            Тук не е чак голем студ, ама си е хладничко
            tnm

Коментар

• Добро утро, Мечо!
              Добро утро и на тайфата!
              Малиии, навън е голЕм студ. Облечете се с по-дебели дрехи преди да излезете!

http://www.gotvetesmen.com/forum/ind...ch=59989;image
              Last edited by tnm; 15.11.2011, 06:52.
              Мечо

Коментар

• http://youtu.be/sgE0fDNtvqY
                tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                  Тя не е казвАЛА, нито "да", нито "не"..., но наистина казва много!

Преди време работех в чисто женски колектив, та се изненадах колко много разговорите на жените касаят обсъждане на мъже, нещо повече – на всички подробности относно техни (на жените) пристрастия, здрав (каруцарски) жаргон и т.н.
                  .................................................. ..........................
                  Чест прави на дамата, че е директна пред всички! Поздрави и целувки за нея – тя би ги приела като стимул (сигурен съм)!
                  Най-голямата простотия, която съм чувал от жени като определение за 'убав 'уй, пардон член, беше нещо от рода: "Ма, да можеш да го хванеш с 2 ръце е добре, ама ако остане и 1 пръст отгоре ... си е супер." <-- цитат по памет от "подслушан" разговор между мацки без да искам.

Чак аз се изчевих кат' го чух това - хихи

П.П. Зарко, 'ноу "отдалеч" я карате с Добче-ва, бря? Ай, по-делово, че ще ми излязат бели коси докато ви чакам да се насландисате ...

Русото не, че е добър сватовник, ама ....

Коментар

• салюти е бачи звучи интересно
                    http://youtu.be/C1JyN5TrXJA
                    tnm

Коментар

Преди време работех в чисто женски колектив, та се изненадах колко много разговорите на жените касаят обсъждане на мъже, нещо повече – на всички подробности относно техни (на жените) пристрастия, здрав (каруцарски) жаргон и т.н. Всъщност, винаги има хора с различни характери.

При мъжете – също: ето сега се обсъждат думите на една жена... И почват да се подмятат фрази, да се споделят разни, фриволни тълкувания...

Все пак, не може да не прави впечатление директното изразяване на една жена пред огромен (в голямата си част – мъжки) форум... Колко дами биха направили това? Не говорим за някаква измислена „смелост” и изрепчване, а за обикновени, разбираеми фрази, изречени без злоба, с уважение към аудиторията от другия пол... Тя много добре знае как биха тръгнали приказките. Все пак е директна!

Няма да си кривя душата, а ще кажа, че в характера на тая жена виждам нещо много различно. Липсва конфронтационното мислене, липсва надменното мислене на супер-представителят на пола, липсва изнудването...

Бреййй, сериозно съм озадачен! Браво на момичето! Възпитавало е характер в себе си, устояла е на злобата на ежедневието! Дано до нея има мъже, които разсъждават в подобна посока, които ценят нейните качества (ако тя го желае), но ако няма такива, вероятно скоро ще открият бисера...

Все пак, ако сме се парили многократно в тоя живот (жени и мъже) – вече сме песимисти, знаем, че нови сривове само ще ни изгубят ценното време – и вместо да очакваме, че с промяна на статуквото – ще живеем в една хармония, обикновено настава не хармония, а здрав хаос – поредният: най-големият в нашия живот..., а нервната ни система е все по-претоварена в ежедневните грижи...

Чест прави на дамата, че е директна пред всички! Поздрави и целувки за нея – тя би ги приела като стимул (сигурен съм)!
                      10х... Не се заяждам. Никога не увъртам, казвам си директно. Усмихвам се и продължавам. На когото не му понася-прав му път.
                      Хайде лека нощ от мен ! И утрешният ден отново ще бъде доста тежък

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                        "Вино пием за здраве, а здравето ни е необходимо за да можем да пием ракия" - каза горският и започна да реже филе от елен, домашно производство, а огъня от камината му топлеше гърба. През заскреженият прозорец прехвърчаха снежинки и се чуваше воят на вълците и скимтенето на псетата......
                        е те това беше приказка......
                        Само да попитам! Може ли да сменим филето от елен с друсан кепап, защото малко жилаво ще дойде? Дори да е от врат на лопатарка, пак ще е като подметка на кубинка.
                        Мечо

Коментар

Поздрави и целувки
                          Как е на Италиански
                          tnm

Коментар

....
                            Доби каза Не, но всъщност си беше едно голямо Да....
                            Съвестта е като коркова тапа - не потъва в каната с изкушения...
                            За да стигне дъното, трябва да ги изпиеш всичките!!!
                            Наздраве !!![/B]

Преди време работех в чисто женски колектив, та се изненадах колко много разговорите на жените касаят обсъждане на мъже, нещо повече – на всички подробности относно техни (на жените) пристрастия, здрав (каруцарски) жаргон и т.н. Всъщност, винаги има хора с различни характери.

При мъжете – също: ето сега се обсъждат думите на една жена... И почват да се подмятат фрази, да се споделят разни, фриволни тълкувания...

Все пак, не може да не прави впечатление директното изразяване на една жена пред огромен (в голямата си част – мъжки) форум... Колко дами биха направили това? Не говорим за някаква измислена „смелост” и изрепчване, а за обикновени, разбираеми фрази, изречени без злоба, с уважение към аудиторията от другия пол... Тя много добре знае как биха тръгнали приказките. Все пак е директна!

Няма да си кривя душата, а ще кажа, че в характера на тая жена виждам нещо много различно. Липсва конфронтационното мислене, липсва надменното мислене на супер-представителят на пола, липсва изнудването...

Бреййй, сериозно съм озадачен! Браво на момичето! Възпитавало е характер в себе си, устояла е на злобата на ежедневието! Дано до нея има мъже, които разсъждават в подобна посока, които ценят нейните качества (ако тя го желае), но ако няма такива, вероятно скоро ще открият бисера...

Все пак, ако сме се парили многократно в тоя живот (жени и мъже) – вече сме песимисти, знаем, че нови сривове само ще ни изгубят ценното време – и вместо да очакваме, че с промяна на статуквото – ще живеем в една хармония, обикновено настава не хармония, а здрав хаос – поредният: най-големият в нашия живот..., а нервната ни система е все по-претоварена в ежедневните грижи...

"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Народа си е бръкнал в потурите и си дръгне мадурите......
                              Пришел писатель к рецензенту и принес рассказ следующего содержания:
                              "Граф пришел к графине и сказал:"А не откушать ли нам кофию?"
                              "Отнюдь", - сказала графиня. Граф отимел ее три раза на подоконнике
                              шелестя кружевными манжетами."
                              Рецензет почитал и говорит: "Ну че, все хорошо, но вот только надо про
                              природу добавить". Писатель ушел. На следующий день приносит дописанный
                              рассказ:
                              шелестя кружевными манжетами. А за окном стоял стог сена."
                              Ну рецензент почитал, почитал и говорит:"Отлично, но надо еще про простой
                              народ добавить." Писатель пошел опять дописывать, на следующий
                              день приносит:
                              шелестя кружевными манжетами. А за окном стоял стог сена. Вокруг него
                              крестьяне пинали ногами дохлую лошадь."
                              И это прочитал рецензет, и опять за свое:"А теперь надо бы про производство
                              добавить". "Ок",- сказал рецензент и вернул на следующий день исправленную
                              рукопись:
                              крестьяне пинали ногами дохлую лошадь. А вдалеке, на горе стояла
                              кузница."
                              Читает это рецензент и говорит:" Так как время щас такое, надо и про
                              партию написать, а то рассказ в набор не сдадут". Прошел еще день
                              и добавились новые строки в рассказе:
                              кузница, в которой кузнец ковал серп и молот."
                              Прочитал это рецензент и говорит:" Ну а теперь закончить рассказ надо,
                              про светлое будущее". Законченный рассказ выглядел так:
                              кузница, в которой кузнец ковал серп и молот и думал:"А НЕ ПОЙДЕТ ЛИ
                              ЭТО ВСЕ НА Х#Й."
                              tnm

Коментар

• Специален Поздрав за всички естети и широко-скроени ' ора :

http://www.youtube.com/watch?v=IV4IjHz2yIo
                                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Working...
                                X