Първоначално изпратено от bgg_red
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеПри мен температурите са минусови.
В добавка към кафето - http://www.zlatnatapesht.com/images/...ia_baklava.jpg)!
Трябва да издържа още три четири дена на хладно и отлитам на югБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДобро утро tnm,
Тук не е чак голем студ, ама си е хладничко
В добавка към кафето - http://www.zlatnatapesht.com/images/...ia_baklava.jpg)!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Добро утро, Мечо!
Добро утро и на тайфата!
Малиии, навън е голЕм студ. Облечете се с по-дебели дрехи преди да излезете!
http://www.gotvetesmen.com/forum/ind...ch=59989;imageLast edited by tnm; 15.11.2011, 06:52.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнениеТя не е казвАЛА, нито "да", нито "не"..., но наистина казва много!
Преди време работех в чисто женски колектив, та се изненадах колко много разговорите на жените касаят обсъждане на мъже, нещо повече – на всички подробности относно техни (на жените) пристрастия, здрав (каруцарски) жаргон и т.н.
.................................................. ..........................
Чест прави на дамата, че е директна пред всички! Поздрави и целувки за нея – тя би ги приела като стимул (сигурен съм)!
Чак аз се изчевих кат' го чух това - хихи
П.П. Зарко, 'ноу "отдалеч" я карате с Добче-ва, бря? Ай, по-делово, че ще ми излязат бели коси докато ви чакам да се насландисате ...
Русото не, че е добър сватовник, ама ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнениеТя не е казвАЛА, нито "да", нито "не"..., но наистина казва много!
Преди време работех в чисто женски колектив, та се изненадах колко много разговорите на жените касаят обсъждане на мъже, нещо повече – на всички подробности относно техни (на жените) пристрастия, здрав (каруцарски) жаргон и т.н. Всъщност, винаги има хора с различни характери.
При мъжете – също: ето сега се обсъждат думите на една жена... И почват да се подмятат фрази, да се споделят разни, фриволни тълкувания...
Все пак, не може да не прави впечатление директното изразяване на една жена пред огромен (в голямата си част – мъжки) форум... Колко дами биха направили това? Не говорим за някаква измислена „смелост” и изрепчване, а за обикновени, разбираеми фрази, изречени без злоба, с уважение към аудиторията от другия пол... Тя много добре знае как биха тръгнали приказките. Все пак е директна!
Няма да си кривя душата, а ще кажа, че в характера на тая жена виждам нещо много различно. Липсва конфронтационното мислене, липсва надменното мислене на супер-представителят на пола, липсва изнудването...
Бреййй, сериозно съм озадачен! Браво на момичето!Възпитавало е характер в себе си, устояла е на злобата на ежедневието! Дано до нея има мъже, които разсъждават в подобна посока, които ценят нейните качества (ако тя го желае), но ако няма такива, вероятно скоро ще открият бисера...
Все пак, ако сме се парили многократно в тоя живот (жени и мъже) – вече сме песимисти, знаем, че нови сривове само ще ни изгубят ценното време – и вместо да очакваме, че с промяна на статуквото – ще живеем в една хармония, обикновено настава не хармония, а здрав хаос – поредният: най-големият в нашия живот..., а нервната ни система е все по-претоварена в ежедневните грижи...
Чест прави на дамата, че е директна пред всички! Поздрави и целувки за нея – тя би ги приела като стимул (сигурен съм)!Не се заяждам. Никога не увъртам, казвам си директно. Усмихвам се и продължавам. На когото не му понася-прав му път.
Хайде лека нощ от мен ! И утрешният ден отново ще бъде доста тежък
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение"Вино пием за здраве, а здравето ни е необходимо за да можем да пием ракия" - каза горският и започна да реже филе от елен, домашно производство, а огъня от камината му топлеше гърба. През заскреженият прозорец прехвърчаха снежинки и се чуваше воят на вълците и скимтенето на псетата......
е те това беше приказка......! Може ли да сменим филето от елен с друсан кепап, защото малко жилаво ще дойде
? Дори да е от врат на лопатарка, пак ще е като подметка на кубинка
.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнениеПоздрави и целувкиБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение....
Доби каза Не, но всъщност си беше едно голямо Да....
Съвестта е като коркова тапа - не потъва в каната с изкушения...
За да стигне дъното, трябва да ги изпиеш всичките!!!
Наздраве !!![/B]
Преди време работех в чисто женски колектив, та се изненадах колко много разговорите на жените касаят обсъждане на мъже, нещо повече – на всички подробности относно техни (на жените) пристрастия, здрав (каруцарски) жаргон и т.н. Всъщност, винаги има хора с различни характери.
При мъжете – също: ето сега се обсъждат думите на една жена... И почват да се подмятат фрази, да се споделят разни, фриволни тълкувания...
Все пак, не може да не прави впечатление директното изразяване на една жена пред огромен (в голямата си част – мъжки) форум... Колко дами биха направили това? Не говорим за някаква измислена „смелост” и изрепчване, а за обикновени, разбираеми фрази, изречени без злоба, с уважение към аудиторията от другия пол... Тя много добре знае как биха тръгнали приказките. Все пак е директна!
Няма да си кривя душата, а ще кажа, че в характера на тая жена виждам нещо много различно. Липсва конфронтационното мислене, липсва надменното мислене на супер-представителят на пола, липсва изнудването...
Бреййй, сериозно съм озадачен! Браво на момичето!Възпитавало е характер в себе си, устояла е на злобата на ежедневието! Дано до нея има мъже, които разсъждават в подобна посока, които ценят нейните качества (ако тя го желае), но ако няма такива, вероятно скоро ще открият бисера...
Все пак, ако сме се парили многократно в тоя живот (жени и мъже) – вече сме песимисти, знаем, че нови сривове само ще ни изгубят ценното време – и вместо да очакваме, че с промяна на статуквото – ще живеем в една хармония, обикновено настава не хармония, а здрав хаос – поредният: най-големият в нашия живот..., а нервната ни система е все по-претоварена в ежедневните грижи...
Чест прави на дамата, че е директна пред всички! Поздрави и целувки за нея – тя би ги приела като стимул (сигурен съм)!"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Народа си е бръкнал в потурите и си дръгне мадурите......
"Граф пришел к графине и сказал:"А не откушать ли нам кофию?"
"Отнюдь", - сказала графиня. Граф отимел ее три раза на подоконнике
шелестя кружевными манжетами."
Рецензет почитал и говорит: "Ну че, все хорошо, но вот только надо про
природу добавить". Писатель ушел. На следующий день приносит дописанный
рассказ:
шелестя кружевными манжетами. А за окном стоял стог сена."
Ну рецензент почитал, почитал и говорит:"Отлично, но надо еще про простой
народ добавить." Писатель пошел опять дописывать, на следующий
день приносит:
шелестя кружевными манжетами. А за окном стоял стог сена. Вокруг него
крестьяне пинали ногами дохлую лошадь."
И это прочитал рецензет, и опять за свое:"А теперь надо бы про производство
добавить". "Ок",- сказал рецензент и вернул на следующий день исправленную
рукопись:
крестьяне пинали ногами дохлую лошадь. А вдалеке, на горе стояла
кузница."
Читает это рецензент и говорит:" Так как время щас такое, надо и про
партию написать, а то рассказ в набор не сдадут". Прошел еще день
и добавились новые строки в рассказе:
кузница, в которой кузнец ковал серп и молот."
Прочитал это рецензент и говорит:" Ну а теперь закончить рассказ надо,
про светлое будущее". Законченный рассказ выглядел так:
кузница, в которой кузнец ковал серп и молот и думал:"А НЕ ПОЙДЕТ ЛИ
ЭТО ВСЕ НА Х#Й."Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Специален Поздрав за всички естети и широко-скроени ' ора :
http://www.youtube.com/watch?v=IV4IjHz2yIoДоказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
Коментар