IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добре ,добре -вие го направихте на нищо ,но карай.Че кой не се поти -и Веско Маринов се поти!!! И наистина се е пристегнал в по-малки гащи ,ама тогава така се ходеше - наистина.Много сте критични.За жените този човек има сексапил и това е - доказана работа.Вие сте мъже и не е нужно да го харесвате.

Коментар

• Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнение
      Ама това е 90 та година все пак - модерни бяха по-дълбоките гащи.Но има едно излъчване , което......неам думи.Какъв удължен нокът - той не е тираджия.
      Спешъл фор ю го изгледах още веднъж. Не са му "дълбоки" гащите, просто се е вкарал в един номер по-малък размер и се е пристегнал кат' ръжен сноп на нива

Да не ме разбереш погрешно, аз му харесвам вокала и песните, но като "език" на тялото е малко дървен. Т.е. даже излиза от ритъм като се опитва да танцува, а за "гъвкавостта" му да не говоря. Ако пусна една талпа от балкона и тя ще танцува по-добре докато пада към земята ....

П.П. Предполагам си падаш по т.нар. "животински" секс и затова така реагираш, но макс. 10 мин. от него ти подсказах, останалото ще е от тИбя ...

Коментар

По въпроса за хормоните ,феромоните и всякакви неясни в подробности за мен интересни неща - вижте това и ми кажете хормони ли са ,излъчване на секс ли е ,какво е..

..? http://www.youtube.com/watch?v=pRQtl...yer_detailpage
        Тихо да не чуят които не трябва-някой случайно да прилича на НЕГО?
        Ринче, не разбираш ли, че всичко е в нашето съзнание: след впечатленията си, в процеса на мисловната си дейност, ние създаваме образ, който правим различен и уникален - така го възприемаме, ако нещо ни е впечатлило... "Излъчване на секс ли е това?" В твоето съзнание - Т.Джоунс може да е излъчва секс, а в моето - да се поти като прасе...

Еее, ако ти си убедена в правотата на своето мнение, никой не би могъл да те разубеди. Ако отидеш на негов концерт ще се убедиш, че има и други като теб - лудите му фенки, които ще хвърлят сутиени и прашки по сцената към него - те са привлечени от сексапила му, който пък лично мен не ме впечатлява... Съзнанието ми чертае една миризлива, потяща се личност... (не се подигравам, вероятно това е свързано с нарушена обмяна на веществата)...Ето защо казваме, че всичко е толкова субективно, а възприятията ни работят в определена посока.

Феромоните, според мен - са нещо не така осезаемо, колкото потенето и по-острите миризми...
        "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
          Мога да си позволя като мъж да го коментирам само. Нямам идея как изглежда в дамските очи

Типичен представител на хамериканския секс за 10 мин. ( макс. ). За повече ще трябва мацката да го плющи, щот' той едва ли ще може да изкара повече да е "отгоре", как му викат.

П.П. Допадна ми селското пристягане с колана, но не забелязах удължен нокът на кутрето, което е добре.

Демек, благодарско - развесели ме
          Ама това е 90 та година все пак - модерни бяха по-дълбоките гащи.Но има едно излъчване , което......неам думи.Какъв удължен нокът - той не е тираджия.

Коментар

По въпроса за хормоните ,феромоните и всякакви неясни в подробности за мен интересни неща - вижте това и ми кажете хормони ли са ,излъчване на секс ли е ,какво е..

Мога да си позволя като мъж да го коментирам само. Нямам идея как изглежда в дамските очи

Типичен представител на хамериканския секс за 10 мин. ( макс. ). За повече ще трябва мацката да го плющи, щот' той едва ли ще може да изкара повече да е "отгоре", как му викат.

П.П. Допадна ми селското пристягане с колана, но не забелязах удължен нокът на кутрето, което е добре.

Демек, благодарско - развесели ме

Коментар

• По въпроса за хормоните ,феромоните и всякакви неясни в подробности за мен интересни неща - вижте това и ми кажете хормони ли са ,излъчване на секс ли е ,какво е..

Last edited by rinaa; 26.10.2011, 01:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                За другите не моа да отговарям. Аз съм изключително ентелегентен
                Скромността краси човека .И аз съм си такава.

Коментар

• [QUOTE=drakkar;1059165393]Е, ти си късметлия. Случил си на човек до себе си ![/QUOTE.......

Пък ние дето си слагаме червило ,да не сме боклуци?
                  Last edited by rinaa; 26.10.2011, 01:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнение
                    Е, ти си късметлия. Случил си на човек до себе си !
                    Вярно е.Дори моите роднини я харесват повече от мен.И на село дойде с мен.В тази насока Господ ми е дал.След години осъзнах как така на времето са ги женели родителите и не е имало разводи.Само да не си помислиш че и нас са ни оженили родителите.Те изобщо не се познаваха запознаха се като се оженихме

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                      Биохимия, най-обикновена биохимия!

Само че не феромони, а хормони. В човешкият организъм щъкат няколко хормончета, които ни карат да бъдем щастливи. Един от тях е серотининът. Има една формула, по която се определя нивото му: ниво на серотинин = височина на звука + позитивна нагласа + тоналност+ темпо + приятни асоциации /в резултат на фантазия/.

Друго едно такова хормонче е ендорфина /ооообичам тъмен шоколад/ За неговото ниво не знам да има формула, но то се повишава при решаването на даден проблем, при приятно общуване, споделяне, при писане на стихове...

Така че, приятната компания във виртуалното пространството пак е в състояние да повлияе на организма ти и да разбута Менделеевата таблица в него - от разстояние.
                      tnm, благодаря за обстойната консултация...

Тъмният шоколад - по мои сведения се реди между полезните лакомства. Това се дължи на %-то съдържание на какао в него (нищо ново не казвам) - всеки може да открие инфото в нета, както и причините за благотворното му влияние (медици са доказали, че намалява кръвното налягане, холестерола, сърдечно-съдови заболявания), но тия неща не ме интересуват, колкото приятният му вкус със следобедното кафе... ... Не може да става дума за сравнение с други видове шоколад, които съдържат по-големи количества захар, а знаем влиянието на рафинираната захар - просто се намира на противоположният полюс на какаото...

"Ендорфина... при писане на стихове?"..., ааааа - нещо грешиш! Тук има значение образът на човека, който е вдъхновил някого, за да почне да стихоплетства... Но - ако съм дЕректен, май виртуалното пространство ОТПРИЩВА всички фантазии, а въображението чертае феерии... ... В действителност не е така, затова НЕ съм оптимист за реално бъдеще на виртуалните познанства.

Някои тук залагат именно на анонимността, за да впечатлят с качества и знания околните, което впоследствие може да се окаже коз... (я стига съм философствал...)... Ясно е какво казвам.

Бате Пешо, влюбването при мен не е предварително, въпреки че го сочат като условие за следващ интерес, срещи, чувства, секс и - разбира се - очертаване на бъдещи задължения и отговорности, както е не само при теб... Според мен - интересът към представител на противоположния пол ни сближава, а любовта постепенно ще разцъфва... Но коя любов е това? Разбира се - любовта и търпимостта към недостатъците на някого..., стига хората да са достатъчно открити, за да си дават сметка за тях и открито да ги обсъждат..., защото винаги се показваме с положителните си качества и блъскаме акцента върху тях, но скритите неща - на по-късен етап от отношенията, са способни да предизвикат разрив във връзката... и така нататък....
                      "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                        Средното IQ на сегашното средно поколение е точно толкова колкото и на средния американец с всичките му негри. Около 100 ...
                        За другите не моа да отговарям. Аз съм изключително ентелегентен
                        Баба ме научи на много неща.
                        tnm

Коментар

• Средното IQ на сегашното средно поколение е точно толкова колкото и на средния американец с всичките му негри. Около 100 ...
                          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                            ... Когато става въпрос за шоколад, съпротивата е безсмислена
                            http://bg-bg.facebook.com/photo.php?...type=3&theater
                            ММММММММного приятно и ММММММММного полезно

лекува ВСИЧКО
                            Баба ме научи на много неща.
                            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                              Разбира се.Но човек внимава на кого предлага и кой му предлага.Аз по начало с набедени за красавици и кифли не съм си лягал.И никога не си лягам с жена щото съм закъсал.Когато човек е толкова закъсал има едни други жени.Детето си е мое и ще се грижа за него и ще си го обичам.Майка му обаче или престава да хленчи и мърмори или през вратата.Ма много обичам да знаеш да ми искат пари за парцалки и козметика и молове.За такова нямам който иска да си изкара.Аз имам пари за жилище обзавеждане коли данъци храна сметки и бензин.Другото не ме интересува.Не съм се женил за лакове гримове и други подобни простотии които правят жената на маймуна.Това е уточнено отдавна още преди женитбата и когато нямаше предбрачни договори.И беше бременна.Тя каза какво иска и аз казах.Не е имало противоречия.Няма и до ден днешен.
                              Е, ти си късметлия. Случил си на човек до себе си !

Коментар

• Аз пък си отворих бутилка Syrah на шато Карнобат. Раничко е, но наздраве!

Коментар

X