IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
    Благодаря. Те циганите бате Колчо, имат една мусика наречена цигански романси с много спечифични гласове (е като Джелем, Джелем).. В България най известният певец е Сашо Романа (от едни камиони от близкото минало).. Та тия песни нямат нищи общо със Телефоните (Известен хит на Окр Кристали от Монтана, дето свириха на сватбата на един мой другар от армията), Джик Так, Шест без десет кючек и Немоа са запра... Иначе и аз като фен на Джудас, Сепултура и Аксепт, ми е трудно да ги побнасям когато не съм в особенно състояние на духа...
    ... Яз, наклон знаеш на кое не мой ти дам... Просто вметнах, че тия не мога да ги понасям на атомно ниво ...
    Па с какво музикално оформление ще си пиеш ръкийцата, ти си знаеш ... дет се вика...

Иначе, за Жудас и некои други падобни формации ни съвпадат ...
    Въпреки, че за мастика или ракия жицата кат че ле не е най подходяща ...
    Ама па си е по-добре от мангал. ...
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
      Ша праощааш, ама е те тва червеното воще не мой го понеса ...
      Да седна да ям и некъв мангал да ми пее ...
      напрао ми присяда залъка ...
      Явно верно си много корав ...
      Благодаря. Те циганите бате Колчо, имат една мусика наречена цигански романси с много спечифични гласове (е като Джелем, Джелем).. В България най известният певец е Сашо Романа (от едни камиони от близкото минало).. Та тия песни нямат нищи общо със Телефоните (Известен хит на Окр Кристали от Монтана, дето свириха на сватбата на един мой другар от армията), Джик Так, Шест без десет кючек и Немоа са запра... Иначе и аз като фен на Джудас, Сепултура и Аксепт, ми е трудно да ги побнасям когато не съм в особенно състояние на духа...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
        Имаше на времето в княжево един ресторант Пирамиди. С един невероятен цигански оркестър дето на певеца му викаха Джони... Ей това момче ко,ко беше позитивно. Като идеш след тежък ден да ти попее на масата да каже некой лаф... Ама много плява се навъди в този етнос. Не им намериха работа за да почне някакъв процес на интеграция, не им наложиха строги законови мерки да спрат да се чифтосват братя и сестри помежду си на по 11 години и станаха проблем за нацията... А и ние намаляваме много бързо, а те се раз,ножават и проблема стана много виден... По татово време пак ги иамше ама я срещнеш циганин (в София говоря) един път в седмицата я не... Сега много станаха и всичките на практика паразитират на гърба на обществото и данъкоплатците. И няма демократична и отговаряща на критериите на ЕС за спазване на човешките права... Та сме малко у задънена дупка. А изхода е само един - да работят и да не се толерират спрямо другите етноси...
        Ша праощааш, ама е те тва червеното воще не мой го понеса ...
        Да седна да ям и некъв мангал да ми пее ...
        напрао ми присяда залъка ...
        Явно верно си много корав ...
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
          Братовчедка ми е омъжена в Милано. За една седмица гостуване, лепвам най-малко 3 килограма свръхтегло И ги полагам на изключително неподходящи от естетическа гледна точка места

М даа странно нещо е човешката физика... Имам (имах, вече напусна) една колежка с най големите естествени гърди, която не е с наднормено тегло... Не е някоя клющава и си е поне 180 см. жена.. И ходи с едни блузки по нея и едни деколтета... Ти си жена нема да се развълнуваш. И почна някаква диета (Дюкан, протеинова, еба ли и м.....) и да видиш колко странно - само циците и спадаха. Ама направо на око се виждаше как намаляват... Веднага се събрахме един колектив от истински мъже, викнахме я на разговор и я убедихме да прекрати това безобразие... В началото ни нарече "Прасета" и "Простаци" но после разбра че сме прави и се взе в ръце.

Коментар

• Имаше на времето в княжево един ресторант Пирамиди. С един невероятен цигански оркестър дето на певеца му викаха Джони... Ей това момче ко,ко беше позитивно. Като идеш след тежък ден да ти попее на масата да каже некой лаф... Ама много плява се навъди в този етнос. Не им намериха работа за да почне някакъв процес на интеграция, не им наложиха строги законови мерки да спрат да се чифтосват братя и сестри помежду си на по 11 години и станаха проблем за нацията... А и ние намаляваме много бързо, а те се раз,ножават и проблема стана много виден... По татово време пак ги иамше ама я срещнеш циганин (в София говоря) един път в седмицата я не... Сега много станаха и всичките на практика паразитират на гърба на обществото и данъкоплатците. И няма демократична и отговаряща на критериите на ЕС за спазване на човешките права... Та сме малко у задънена дупка. А изхода е само един - да работят и да не се толерират спрямо другите етноси...

Коментар

• Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнение
              Негър не значеше ли роб ,та затова ги обижда .
              Означава черен
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

Коментар

• Негър не значеше ли роб ,та затова ги обижда .

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
                  Абе циганите се наричат себе си цигани,а ние не трябва.Негрите си викат нигро ,а в щатите негър е обидно.Що за фалш ,що за лицемерие,що за театро
                  Израел се различавал от другите държави по това, че ако наречеш някого евреин, той няма право да те съди
                  tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                    Охххх, стана междуетнически проблем с тая песен.
                    Все едно не съм я пуснал.
                    Не бе Анон,песента си е песен и то известна ,аз малко залитнах,ама хората подемат ,а това е защото им е писнало.Хайде край ,и карай да върви!
                    Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

Охххх, стана междуетнически проблем с тая песен.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                        Най мразя ксенофобията и циганите
                        Абе циганите се наричат себе си цигани,а ние не трябва.Негрите си викат нигро ,а в щатите негър е обидно.Що за фалш ,що за лицемерие,що за театро

Коментар

• Охххх, стана междуетнически проблем с тая песен.

Коментар

• Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнение
                            и аз ,около мен са почти 1:1 и ми се драйфа от всичко свързано с тях
                            Най мразя ксенофобията и циганите
                            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
                              Анон,от уважение към теб го изгледах,иначе хич не ща да ги виждам!Ама ХИЧ!
                              и аз ,около мен са почти 1:1 и ми се драйфа от всичко свързано с тях

Коментар

А, сори за видеото, ако ти е въздействало, но това изпълнение не можах да го намеря по друг начин. Оригиналът е с акомпанимент на пиано и не е толкова добър, според мен.
                                Дано поне ти е харесала песента.

Аз не отричам със замах нечия култура, била тя и циганската.
                                Аранжимента върви малко ала Афро-кубана /Ибрахим Ферер/,интересно е ...за първи път го чувам.

Коментар

Working...
                                X