Първоначално изпратено от mechobikov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЧаша чисто, тъмно Бакарди, изпито в същото толкова тъмна нощ... Обичам да държа чашата в ръка. Така аромата на питието се смесва с аромата на резенчето лимон
Мечти, мечти ... До края на работния ден има още четири часа
Сега пробвам ром от различните страни в Карибския регион - струва си човек да опита!Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеЯяяяяяяяяяя,имало сродни души - мислех,че съм някаква екзотична птица с тази моя любов към рома
Мечти, мечти ... До края на работния ден има още четири часаПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Kosmonavta-Вчера се напих като животно
Kosmonavta-После позакачихме дв еквартални г'брета, да не губим форма.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеАко още не си " оветрял" ето рецептата на едно питие, което много пъти е прибирало душата в тялото, след лекия ми флирт с Бакардито предишната вечер:: Една водна чаша с прясно изцеден ябълков или портокалов сок + две лъжички пчелен мед.
Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеАбе не е много по темата ама иначе е готино... Участвам в една копания за преквалификация на персонал и подобен начин на мислене е близък до мен....
По същество - абе днес също много еб..н ден се очертава.. Вчера се напих като животно и сега ми е едно горчиво в устата, все едно съм изял негърче... Но добре се представихме - с един приятел думнахме литър водка и после излязохме в кварталната кръчма и праснахме по още няколко (не помня точно) бири... Завормихме един пиянски побой с една група строители кабелни техници (та сега пиша само с дясната ръка че лявата ми е подута)... После позакачихме дв еквартални г'брета, да не губим форма.. Лошото е че и днес няма да ходя на работа (не съм в състояние) и вече почвам да се чудя (не съм ходил на практика от седмица) дали не разбират че ме няма или просто вече до толкова ми се е обезмислила работата че няма смисъл да ходим... Пфу винаги като се напия и ставам голем философ,, Питагор ряпа да яде..Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеАбе не е много по темата ама иначе е готино... Участвам в една копания за преквалификация на персонал и подобен начин на мислене е близък до мен....
По същество - абе днес също много еб..н ден се очертава.. Вчера се напих като животно и сега ми е едно горчиво в устата, все едно съм изял негърче...:: Една водна чаша с прясно изцеден ябълков или портокалов сок + две лъжички пчелен мед.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениедобрия началник е незабележим. лошия само се меши и бърка работата!? Какъв началник ще е тогава
!? По-скоро добрият Началник трябва до съвършенство да е овладял принципа за "благата дума и дългата пръчка"
Присъствието не е задължително, като я има дългата пръчка
.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениекакви са тези квартални гюбрета, че не разбрах???|^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
|___________||__|___|)
(@)(@)""*|(@)(@)**(@)
Коментар
-
По същество - абе днес също много еб..н ден се очертава.. Вчера се напих като животно и сега ми е едно горчиво в устата, все едно съм изял негърче... Но добре се представихме - с един приятел думнахме литър водка и после излязохме в кварталната кръчма и праснахме по още няколко (не помня точно) бири... Завормихме един пиянски побой с една група строители кабелни техници (та сега пиша само с дясната ръка че лявата ми е подута)... После позакачихме дв еквартални г'брета, да не губим форма.. Лошото е че и днес няма да ходя на работа (не съм в състояние) и вече почвам да се чудя (не съм ходил на практика от седмица) дали не разбират че ме няма или просто вече до толкова ми се е обезмислила работата че няма смисъл да ходим... Пфу винаги като се напия и ставам голем философ,, Питагор ряпа да яде..Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеThe truth about failure
Failure doesn't mean you are a failure
~ it does mean you haven't succeeded yet...
Failure doesn't mean you don't have it
~ it does mean you have to do something in a different way...
Failure doesn't mean you are inferior
~ it does mean you are not perfect...
Failure doesn't mean you've wasted your life
~ it does mean you've a reason to start afresh...
Failure doesn't mean you should give up
~ it does mean you should try harder...
Failure doesn't mean you'll never make it
~ it does mean it will take a little longer...
Failure doesn't mean you have been a fool
~ it does mean you had a lot of faith...
Failure doesn't mean you have been disgraced
~ it does mean you were willing to try...
Failure doesn't mean you have accomplished nothing
~ it does mean you have learned something...
Автор - Robert Schuller
Коментар
-
Абе не е много по темата ама иначе е готино... Участвам в една копания за преквалификация на персонал и подобен начин на мислене е близък до мен....
По същество - абе днес също много еб..н ден се очертава.. Вчера се напих като животно и сега ми е едно горчиво в устата, все едно съм изял негърче... Но добре се представихме - с един приятел думнахме литър водка и после излязохме в кварталната кръчма и праснахме по още няколко (не помня точно) бири... Завормихме един пиянски побой с една група строители кабелни техници (та сега пиша само с дясната ръка че лявата ми е подута)... После позакачихме дв еквартални г'брета, да не губим форма.. Лошото е че и днес няма да ходя на работа (не съм в състояние) и вече почвам да се чудя (не съм ходил на практика от седмица) дали не разбират че ме няма или просто вече до толкова ми се е обезмислила работата че няма смисъл да ходим... Пфу винаги като се напия и ставам голем философ,, Питагор ряпа да яде..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеОще не съм ходил до Билла.. Нещо се омързеливих и съм заспал.. Е сега ставам.... Малко да обръгна и ще ходя..
Аогледалото ще ми го монтират най рано след 10 дни... Трябва време за изработка, а и нали знаеш че като става въпрос за рекламация не се хвърлят с приоритет, макар че аз съм досатъчно нахален и с много свободно време та мога да им досаждам по 40 пъти на ден и да пиша по 5 оплаквания до всички институции...
А за снадвича, честно не се сетих. Иначе майка ми на времто често ми правеше такива... Той хляба беше стар и аз го турих у тостера... Абе не е за разправяне.. Ама жените по се сещате, ние мъжете може да умрем от глад защото ни мързи да си извадим от хладилника ядененто и да си го стоплим. Истински случай - ходил съм на ресторант, шото ме мързи да си стопля ядене или съм хвърлял пъпеш щото ме мързи да го нарежа (то и жена ми като дойде пак аз го нарязвам, ама като съм сам не намирам необходимата мотивация.... Абе какво да ти кажа.
Failure doesn't mean you are a failure
~ it does mean you haven't succeeded yet...
Failure doesn't mean you don't have it
~ it does mean you have to do something in a different way...
Failure doesn't mean you are inferior
~ it does mean you are not perfect...
Failure doesn't mean you've wasted your life
~ it does mean you've a reason to start afresh...
Failure doesn't mean you should give up
~ it does mean you should try harder...
Failure doesn't mean you'll never make it
~ it does mean it will take a little longer...
Failure doesn't mean you have been a fool
~ it does mean you had a lot of faith...
Failure doesn't mean you have been disgraced
~ it does mean you were willing to try...
Failure doesn't mean you have accomplished nothing
~ it does mean you have learned something...
Автор - Robert SchullerВсичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениепо-скоро , баба му на скитника евреин
Тъкмо мислех да си правя свалка с нея...Свободен във виелицата.
http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc
Коментар
Коментар