Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеКосмо, жената е като музикален инструмент. Нали знаеш, че дори цигулките на Страдивариус не издават вълшебен звук, без да бъдат настроени. С една дума - всеки инструмент си иска майстора и майсторлъка
Бих казал, че това са по-скоро изключения и пряко зависят от качества, усещания, възприятия, възпитание на самата жена...
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеАз така и не намерих перфектната за мен жена. То и аз не знам какво търся де...
Един бивш колега, велик банкер на времто викаше -Мъжа гледа на жената като на леката кола. И няма лека кола дето да става ем да ти вози семейството ем да ходи на рали. Ако почнеш да ги ползваш не по предназначение или се чупят или харчат много... Та за това ти трябват или две или повече коли, или да си уточниш приоритетите и да вземеш тази кола която ще ти отговаря на нуждите.... МНого умно казано.. В тия думи е събрана всиката тайна на щастливата връзка от мъжка гледна точка.... С една дума - всеки инструмент си иска майстора и майсторлъка
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеВсеки има нужда да прави нещо за себе си, нещо което не е задължително свързано със семейството - да хапне и пийне с приятели, да направи някоя простотия с тях, да ходи на лов, да си драска във форума
... Човек трябва да се чувства относително свободен, да усеща, че има право на избор и възможност за "изход от играта", а не да се чувства непрекъснато "притиснат до стената" и да дава обяснение за действията си.
Това е правилото на "Златния мост" от Изкуството на войната, но важи в пълна сила и за живота, който живеем."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеВсеки има нужда да прави нещо за себе си, нещо което не е задължително свързано със семейството - да хапне и пийне с приятели, да направи някоя простотия с тях, да ходи на лов, да си драска във форума
... Човек трябва да се чувства относително свободен, да усеща, че има право на избор и възможност за "изход от играта", а не да се чувства непрекъснато "притиснат до стената" и да дава обяснение за действията си.
Това е правилото на "Златния мост" от Изкуството на войната, но важи в пълна сила и за живота, който живеем.
Аз така и не намерих перфектната за мен жена. То и аз не знам какво търся де...
Един бивш колега, велик банкер на времто викаше -Мъжа гледа на жената като на леката кола. И няма лека кола дето да става ем да ти вози семейството ем да ходи на рали. Ако почнеш да ги ползваш не по предназначение или се чупят или харчат много... Та за това ти трябват или две или повече коли, или да си уточниш приоритетите и да вземеш тази кола която ще ти отговаря на нуждите.... МНого умно казано.. В тия думи е събрана всиката тайна на щастливата връзка от мъжка гледна точка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеEдно много любимо на мен тяхно. Барабар с ръченицата вътре
http://vbox7.com/play:a06f1b64&al=2&vid=589904
http://www.vbox7.com/play:fd27c649
А това ми е радостта... Тоя хит на Мейдън дето си го пуснал е уникален... Няма такава мелодия и сила...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнениеАха...много ти е розоФко подсъзнанието. Не,днес цял ден на шопинг и един здрав мъж ми мъкне торбите с покупки. Таман се прибрах и комшийката ме усети-айде на кафе,от там ме поведе пак на разходка. Добре,че имам здрави крака и хич не ми тежи да вървя. Наздраве!
Аз да си продължа с розоФкото...
Доби, Ко стана с теб?колко пътЯ Ше викаме "наздраве", преди да паднем под масата?
Дано да има някой, върху когото да паднеш (на меко, или на твърдо - както си го планираш, де)...
Ха наздраве!Last edited by zarco; 20.11.2011, 00:53."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
http://vbox7.com/play:a06f1b64&al=2&vid=589904
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеТНМ теб те обичам. И аз тортата заподозрях или тия пържените хапки..
Кой знае в каква мазнина ги пържат... Щото моята девойка цял ден ми пили на главата, че съм бил живеел нездравословно и че съм пиел сам след като си били тръгнали.. Ей тия по тези фитнеси им стават яки мускулите за сметка на мозъка.. Много е почнало да ме ядосва това момиченце... Има нема два месеца и почна акъл да ми дава и житейски съвети... Ама дедо Гошо е с два брака зад гърба си и развил ужасна непоносимост граничеща със страх към умни, амбициозни, досадни, меркантилни, бърборливи или прекалено еманципирани жени... И само като ги усетя бягам по бързо от Бен Джонсън..., да си драска във форума
Това е правилото на "Златния мост" от Изкуството на войната, но важи в пълна сила и за живота, който живеем.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнениеНе мисля, че съм навлязал в романтичен период, защото романтиката не ме е напускала..., не че има нещо нормално в това, романтиката да движи успоредно с мизерията на живота в последните години..., но... филмчето ме привлече в началото с аналогията, която правят между човешките взаимоотношения и процеса на осеменяване на кравите, като бикът никога не "покрива" т.нар. "стара крава", която вече е осеменил, независимо, че извършващите опитите дори промениха миризмата на кравата за втория ден... и после почна повествованието на главната героиня...
Хубав похват, за да построят по-натам сценария..., а на мен ми беше интересно как ще продължат... Основното: главната героиня ми грабна вниманието с чара и играта си (много добре се вписваше в ролята), затова реших да проследя развитието...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеЗаре брат в много романтичен период си навлезъкл (гледал съм го този филм)... Аз гледам някакви скейтъри по Дисни Ченъл и съм решил тая нощ малко да понапиша нвкоя главичка от романа който съм решил да издам.. За сега пиша отделни части и още нямам идея как ще ги сглобя...
Хубав похват, за да построят по-натам сценария..., а на мен ми беше интересно как ще продължат... Основното: главната героиня ми грабна вниманието с чара и играта си (много добре се вписваше в ролята), затова реших да проследя развитието..."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
Големи са.. Мерси.. е това е музика за истински мъже.. Нема Азис и Лейди ГаРга
Коментар
Коментар