IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Не плагиатствам, ако това намекваш. Споделих лични наблюдения.
    Ако не съм прекалено настойчив, и с много вежлив и внимателен тон, мога ли отправя въпроса, с кои точно гънки обработваш своите наблюдения?

Предварително благодаря за отзивчивостта на НЯКОГО...
    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
      рОБЪРТ кИОСАКИ!
      Не плагиатствам, ако това намекваш. Споделих лични наблюдения.
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

...
        Мислих, мислих /с двете си гънки, пояснявам за някои хора/ и установих, че тези мои познати не умеят да рискуват. Те много добре преценяват всички "+" и всички "-" от своите действия и при най-малкия изглед за неуспех не действат. Прекалено предпазливи са. А излиза, че напред вървят тези, които умеят да вземат необичайни решения / и това е от Изкуството на войната/
        НЯКОИ хора преценяват, че трябва да вземат отношение по въпроса с броят на НЕЧИИ мозъчни гънки...

Същите НЯКОИ хора - никога не са казвали, че НЯКОЙ е имал ДВЕ мозъчни гънки, още повече, че на НЯКОГО изобщо не му се е случвало да брои НЕЧИИ мозъчни гънки... Да уточним, че НЯКОЙ е споменал за "Голяма и Малка" мозъчни гънки, въпреки своето дилетантство в областта, но НЯКОЙ НЕ Е уточнявал - КОЛКО ОБЩО са НЕЧИИ мозъчни гънки... НЯКОЙ САМО е попитал "в коя точно (гънка) - в голямата, или - в малката?" (рискувайки да сгреши, дали са повече, или по-малко..., а вероятно са МНООООООООООГО повече - пустите му гънки, пък и не само мозъчни, де....), но НЯКОЙ не е уточнявал степента на "къдравост" на на НЕЧИЯ мозъчна кора...

Освен това НЯКОЙ мисли (и е убеден), че никой сам не може да твърди, че имал/имала ДВЕ мозъчни гънки (както цитираната дамата), пък дори и да е супер-напред в областта на анатомията на човека... (дори и на жаната)...

П.П. Забравих да попитам, дали НЯКОЙ вече се е дистанцирал от малокръвните си гаджета от други форуми, защото тук малокръвни няма... Абе, има НЯКОИ, които "със свещ" ги търсят тия - малокръвните и - о, чудеса (!) - намират ги, колкото пъти ги потърсят...

Приятна вечер на НЯКОИ...
        "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Космо, един път се замислих, защо много мои познати, които са били пълни отличници или почти, стигнаха до едно определено ниво на професионално израстване и се "заковаха" там.
          Мислих, мислих /с двете си гънки, пояснявам за някои хора/ и установих, че тези мои познати не умеят да рискуват. Те много добре преценяват всички "+" и всички "-" от своите действия и при най-малкия изглед за неуспех не действат. Прекалено предпазливи са. А излиза, че напред вървят тези, които умеят да вземат необичайни решения / и това е от Изкуството на войната/
          рОБЪРТ кИОСАКИ!
          Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
            За мен частните у-ща са снобска ,парникова среда.Въпроса е да не са от много ниско ниво.Иначе нали всички долу-горе едни и същи ценности изповядваме
            А за мен, са просто една алтернатива
            И след кратък анализ на обстоятелствата и възможностите могат да се окажат и по-добрата алтернатива.
            Преди години, точно до мястото,където живеехме имаше у-ще - огромно, гимназия, с игрища и ала-бала. Мъничетата всеки ден правеха слаломи между батковците и ритниците им. Носеха се легенди, как вироглави ученици претендират за цялото внимание и часовете често протичали в разправия между набедените и истинските даскали. Не липсваха, макар и малко и циганчета, и според някои причина за занижаване на изискванията...
            При тези "достойнства" на близкото школо, предпочетох подбрано частно училище.
            Идеята ми - да спестя излишен стрес и да има приветливо отношение към училището като институция.
            Другата полза е по-малкият брой ученици, нормалното изучаване на чужд език и преплитането на учения процес с играта и почивката.
            След първите няколко години, продължихме в държавно с добър преподавателски екип и мнението ми е, че при наличието на добри учители няма разлика в двете - държавно и частно.
            Разликата остава в условията и мотивацията.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение

Бат Пеше, имам почти същия случай на младини ...
              Ама аз тренирах бокс тогава (не нещо сериозно - ходех да спортувам ) ...
              един ден, за да чистя бягането от ъглите ми пуснаха едно дребно цигане...
              Много бърз и техничен .. Боксьорче ...
              Ама лекичък ...
              Само в корема ме биеше и отскачаше ...
              Викам стига ме удря, друга е идеята на упражнението ...
              нейсе .. хоп - и в корема, в корема ...
              я един бърз шут в коляното и ЕДИН парен чук по тиквата ... край на боя ..
              ... и на мойта боксова кариера ...
              Е аз боксова кариера не съм имал.Ходех в залата заради един приятел щото той завалийката само двойки и тройки бичеше а мен ме даваха за пример заради шестиците.Този мой приятел имаше голямо бъдеще ама му се случи трагедия в семейството и се отказа.А биеше един младеж който после стана световен шампион когато си поискаше.Та аз повечко висях при акробатите при един мой съученик щото мнго ме кефеше да скачам на батут и други такива дивотии.А в залата за бокс ходех защото имаше две тръби на разстояние от около 50-60 сантима една от друга и на два и нещо високо.Та ходех там за да правя набирания.Повече ме кефеха борбата джудото и самбото но незнам защо не се записах ей така за кеф.А какви времена бяха.

Коментар

• Аз гледам и презервативите едни меки са почнали да ги правят....

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                  То на млъдини бре Редка ..
                  то одавна ...
                  Старост нерадост

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                    СТИГА СТЕ СЕ БИЛИ БРЯ МИСКИНИ !!!
                    То на млъдини бре Редка ..
                    то одавна ...
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• СТИГА СТЕ СЕ БИЛИ БРЯ МИСКИНИ !!!
                      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                        И аз не съм въпреки че е имало моменти когато си е заслужавал.Моето отрезвяване с боя дойде след като ударих силно и на точното място а човека се строполи като умрял.Толкова много се изплаших и осъзнах че от играчка става голяма плачка.Иначе съм се бил с боксьори и то с претенции за републикански шампиони.Ходех там заради един приятел и треньорите си устройваха гладиаторски битки с него.Бяха го вкарали в ринга и една надежда го налагаше а те се кефеха.Аз влизам и гледам че го бият и не сдържах а те решиха че следващия който ще яде бой съм аз.Сложиха ми ръкавиците и ме качиха на ринга.Аз няколко пъти повторих че не съм боксьор.Оня започна да ми чупи едни стойки и ме удари.Последваха няколко ритника в стомаха и главата и надеждата падна долу.Стъпих му на главата и го попитах иска ли още а онея като се юрнаха да ме изкарват от ринга.Стана голям скандал щото било имало републиканско първенство и този бил надежда за златен медал.Ми като е надежда що се закача и бие?После този се опита на центъра да си го върне ма отнесе още няколко ритника.И за негово най голямо нещастие дойде новобранец в казармата......

Бат Пеше, имам почти същия случай на младини ...
                        Ама аз тренирах бокс тогава (не нещо сериозно - ходех да спортувам ) ...
                        един ден, за да чистя бягането от ъглите ми пуснаха едно дребно цигане...
                        Много бърз и техничен .. Боксьорче ...
                        Ама лекичък ...
                        Само в корема ме биеше и отскачаше ...
                        Викам стига ме удря, друга е идеята на упражнението ...
                        нейсе .. хоп - и в корема, в корема ...
                        я един бърз шут в коляното и ЕДИН парен чук по тиквата ... край на боя ..
                        ... и на мойта боксова кариера ...
                        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                          И аз много се репчех, и аз много бой отнасях. Познай дали ми повярваха вкъщи, когато един ден се прибрах с адски насинено и с оток око, че съм се ударил в отворена врата. А това си беше наистина така Баща ми не ме е бил и аз никога не съм удрял сина си обаче
                          И аз не съм въпреки че е имало моменти когато си е заслужавал.Моето отрезвяване с боя дойде след като ударих силно и на точното място а човека се строполи като умрял.Толкова много се изплаших и осъзнах че от играчка става голяма плачка.Иначе съм се бил с боксьори и то с претенции за републикански шампиони.Ходех там заради един приятел и треньорите си устройваха гладиаторски битки с него.Бяха го вкарали в ринга и една надежда го налагаше а те се кефеха.Аз влизам и гледам че го бият и не сдържах а те решиха че следващия който ще яде бой съм аз.Сложиха ми ръкавиците и ме качиха на ринга.Аз няколко пъти повторих че не съм боксьор.Оня започна да ми чупи едни стойки и ме удари.Последваха няколко ритника в стомаха и главата и надеждата падна долу.Стъпих му на главата и го попитах иска ли още а онея като се юрнаха да ме изкарват от ринга.Стана голям скандал щото било имало републиканско първенство и този бил надежда за златен медал.Ми като е надежда що се закача и бие?После този се опита на центъра да си го върне ма отнесе още няколко ритника.И за негово най голямо нещастие дойде новобранец в казармата......

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                            Няма лошо и да го понатупат.Стига да не е нещо сериозно.Много възпитание има в боя.Аз като малък много се биех най вече с по големи.Уличния бой ме научи с кого да не се бия и как да оцелявам.Като порастнах разбрах че боя не може да бъде решение на проблеми на големи хора.Но не ми стана нищо от боя който изядох.Баща ми и той ме е суровакал няколко пъти за което после му бях благодарен.Не мога да разбера желанието на някои хора децата им да растат в саксия и сакън нещо лошо да не им се случи.Че какъв мъж е като поне веднъж не се е сбил не е отнесъл някой тупаник не е набил някого?Напълно нормални неща.Понякога е по добре да те натупат отколкото да те пазят
                            И аз много се репчех, и аз много бой отнасях. Познай дали ми повярваха вкъщи, когато един ден се прибрах с адски насинено и с оток око, че съм се ударил в отворена врата. А това си беше наистина така Баща ми не ме е бил и аз никога не съм удрял сина си обаче

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                              Няма да се плашиш Моят хубостник си изкара до 4 клас в кварталното училище. Нито го изядоха нито го набиха В 5 клас влезе в СМГ. Абе, въобще пести ми кинти детето
                              Няма лошо и да го понатупат.Стига да не е нещо сериозно.Много възпитание има в боя.Аз като малък много се биех най вече с по големи.Уличния бой ме научи с кого да не се бия и как да оцелявам.Като порастнах разбрах че боя не може да бъде решение на проблеми на големи хора.Но не ми стана нищо от боя който изядох.Баща ми и той ме е суровакал няколко пъти за което после му бях благодарен.Не мога да разбера желанието на някои хора децата им да растат в саксия и сакън нещо лошо да не им се случи.Че какъв мъж е като поне веднъж не се е сбил не е отнесъл някой тупаник не е набил някого?Напълно нормални неща.Понякога е по добре да те натупат отколкото да те пазят

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                                Колеги днес едни колежки ме вкраха в дълбок размисъл... От сутринта са ме подхванали как съм си пуснал детето да учи в кварталното училища... Задължително трябвало да е в частно такова, защото средата била друга и незнам си каво????? Аз дори не съм мислил по въпроса защото в Иван Вазов училището ми е на 10 метра от блока и детето си харесва и учителката и децата... Па и аз гледам родителите на повечето деца не са някакви рецидивисти... Явно аз нещо съвсем съм изостанал от тендециите.... Къде учат Вашите деца и мислите ли че едно дете 1-23-4 ти клас има смисъл всеки ден да го возят из софийските задръствания по 10 км....
                                Няма да се плашиш Моят хубостник си изкара до 4 клас в кварталното училище. Нито го изядоха нито го набиха В 5 клас влезе в СМГ. Абе, въобще пести ми кинти детето

Коментар

Working...
                                X