Първоначално изпратено от SPART
Разгледай мнение
Другата ви тема е точно темата за хляба... Не съм прочел всички мнения, нооооо моята истине е следната.... (много е прозаична, но от нея тръгва недоволството, което е в основата на това, че ядем кофти-хляб...). Историята започва от момента, в който ТУРСКИЯТ БИЗНЕС приватизира нашата мая и почна да вкарва своята, както и подобрителите и набухвателите си, които придават обем на хляба, но консистенцията му е като на памука...И - разбира се - производителите тръгнаха по линията на най-малкото съпротивление, именно по линията на "криворазбраният бизнес", при липсата на контрол за качество на (фиксирани параметри) хляба, или при сполучливо затваряне устата на проверяващите... с мръвка...
Това е моята истина за качеството на хляба, но не искам да се дракам с нечии други доводи...
Приятен ден на всички... и на Валди Тотев за НЕГОВИТЕ ИСТИНИ, с които ни мотивира да сме такива, каквито сме!
Коментар