If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2
Къде видя да му давам наклон на ... !? Написах едно предположение, на базата на това, че той според мен е Индигово дете. А на тях хич не им е лесно.
П.П. Ледът обикновено си го слагам в питието, но ти си знаеш най-добре
Т.нар. "квалификация" дет' му я мяташ от раз за Индигово дете - първо не касае неговото поколение.
Т.е. шанса той да попада там е минимален. Т'ва е проблем на новото поколение, демек под 20 г.
После аз мога да ти го обясня по още 10 начина "Защо това се получава така?" - но разбирам, че за това си сетила точно в този момент и демек това е било най-важно за тИбя.
На всичкото отгоре се намери един Простак кат' мИня, който да ти постави под съмнение "Славата" и така ....
П.П. От цялата комуникация с тИбя ме заинтригува "номера" с леда. Аз бих ли могъл някога да си позволя да мечтая да го видя това упражнение на живо?
Къде видя да му давам наклон на ... !? Написах едно предположение, на базата на това, че той според мен е Индигово дете. А на тях хич не им е лесно.
Прочетох и аз за Индиговите деца.. До сега не бях чувал този термин.. Мен честно казано и така и така ич не ми е лесен живота, ама винаги съм го отдавал на други фактори а не на някаква предопределеност на съдбата.
харесвам ти допир-а до Природата и вълните, както си писала по-долЕ - енергийния баланс е важен за всеки.
Но побеснявам от такива "квалификации" дет' ги изцепвате за "Добро утро!".
Как разбра, че животът му няма да е лесен?! ( риторично ). После ти ли му живееш неговия живот, че му даваш наклон на .....?
П.П. Затова и от време на време спирам да пиша в тоя форум. Демек подобни мнения ме скапват отвсякъде - както емоционално, така и физически. После вися по 2 дена с лед на главата и си викам: "Защо се занимавам с глупости!" - Демек после на себе си не мога да простя ....
Всичко, което ти казах е добронамерено! Дан' се "вържеш" и ти ся?
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Сигурен съм, че сте се справили добре. Нали ти казвам, че хора като тИбя ги водя в графата "техничари/перфекционисти", без които не може нито един бизнес.
Кофти е, че не сте добри "продавачи", т..е оттам ти идват проблемите при отношенията с хората. Но това са дребни неща и са поправими - въпрос на желание само ...
П.П. Давай някой история за секс, мацки и пиене, че аз без да искам ти станах голям фен - хихии
Мале бат Маранди вялзох в Хеликон да си я купя ма тя е 500 страници.... Това надминава и най смелите ми очаквания.
Индигово дете си.
Животът ти никога няма да е лесен.
ТиЕнЕм-чева,
харесвам ти допир-а до Природата и вълните, както си писала по-долЕ - енергийния баланс е важен за всеки.
Но побеснявам от такива "квалификации" дет' ги изцепвате за "Добро утро!".
Как разбра, че животът му няма да е лесен?! ( риторично ). После ти ли му живееш неговия живот, че му даваш наклон на .....?
П.П. Затова и от време на време спирам да пиша в тоя форум. Демек подобни мнения ме скапват отвсякъде - както емоционално, така и физически. После вися по 2 дена с лед на главата и си викам: "Защо се занимавам с глупости!" - Демек после на себе си не мога да простя ....
Всичко, което ти казах е добронамерено! Дан' се "вържеш" и ти ся, че завчера почти разревах една служителка в ДЗИ, а предната седмица мислех да оритвам една баМкерка на Алианц? После си викам на себе си: "Комплексар ли взех да ставам ...? Я, с повече хумор и толкоз."
ПС. Културно - Пих 5 бири (с колата бях та да си нямам проблем с властите) и от мезетата по малко. Там един донесе 50 кебапчета и няколко порции картофи (собственик е на кръчмата до сервиза и сме приятели още от спортните години).. Та хапнах 5-6 кебапчета и две три порции картофки с кетчуп и това беше...
Браво! И аз като съм на диета, на 5-тото кебапче спирам Инак тва с подчинените - трудна работа. Нямаш ли хора под теб да прехвърлиш проблема?
Е това е проблема.. Усещам че си ритам трудовата книжка, а не мога да разбера къде е проблема.. Честно казано не разбирам какво точно в държанието ми плаши хората, дразни шефовете ми и създава впечатлението че съм вечно мрънкащ простак и агресивен побойник... За качествата които аз притежавам хората са станали национални герои (Че Гевара, Васил Левски итн) а аз търпя негативи... Може би не живея в правилното време?
ПС. Културно - Пих 5 бири (с колата бях та да си нямам проблем с властите) и от мезетата по малко. Там един донесе 50 кебапчета и няколко порции картофи (собственик е на кръчмата до сервиза и сме приятели още от спортните години).. Та хапнах 5-6 кебапчета и две три порции картофки с кетчуп и това беше...
Индигово дете си.
Животът ти никога няма да е лесен.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Надолу писах за съединителя - оказа че се е преебал и притискателният диск и лагера.. От там в неделя доде намерим бая зор.. Та сваляхме цялата скоростна кутия два пъти.. Па се оказаха скусани двата външни маншони на полуоските та и това сменихме.. И там утрепахме два часа че нямахме грес да ги напълним та единият колега ходи чак до дружба до някакъв негов човек да вземе.... Абе добър купон стана..
Сигурен съм, че сте се справили добре. Нали ти казвам, че хора като тИбя ги водя в графата "техничари/перфекционисти", без които не може нито един бизнес.
Кофти е, че не сте добри "продавачи", т..е оттам ти идват проблемите при отношенията с хората. Но това са дребни неща и са поправими - въпрос на желание само ...
П.П. Давай някой история за секс, мацки и пиене, че аз без да искам ти станах голям фен - хихии
Добрата новина е, че искаш да се развиваш и наистина има начини, когато се работи с чиляшки фактор всичко да е "чисто".
Кофти новината е, че ще трябва доста да попрочетеш + семинари и т.н. и т.н.
П.П. Рядко го правя да давам лични препоръки, за каквото и да е, но може да си вземеш една "тухла" на Стивън Кови - Седемте навика на високоефективните хора.
Подобни четива се четат бавно, трябва да умееш да "прескачаш" по диагонал самовлюбените пориви на авторите, защото писането на книги също е вид бизнес и колегата по-долЕ правилно ти го е вмъкнал.
После трябва и да препрочиташ редовно, а това коства време, което в "днешните" условия не са много 'орицата, които могат да си го позволят.
П.П.П. Мога и съвсем статистически да ти метна 20-30 заглавия кат' за "старт", но ти едва ли ще си доволен от подобен мой подход към тИбя
Наздраве и нищо не каза за "съединителя" - хихи
Мерси. Още сега ще я потърся из нета..
Надолу писах за съединителя - оказа че се е преебал и притискателният диск и лагера.. От там в неделя доде намерим бая зор.. Та сваляхме цялата скоростна кутия два пъти.. Па се оказаха скусани двата външни маншони на полуоските та и това сменихме.. И там утрепахме два часа че нямахме грес да ги напълним та единият колега ходи чак до дружба до някакъв негов човек да вземе.... Абе добър купон стана..
Абе банда.... Поради проблемите (служебните с комуникацията със подчинени и мколеги) които имам в последните дни имам един въпрос - Може ли да ми дадете линк (или заглавие) към четиво на тема Мениджмънт или отношения между хора в колектив (корпоративна култура), че явно ще трябва да променя и нещо в себе си колкото и да не ми е комфортно...
Добрата новина е, че искаш да се развиваш и наистина има начини, когато се работи с чиляшки фактор всичко да е "чисто".
Кофти новината е, че ще трябва доста да попрочетеш + семинари и т.н. и т.н.
П.П. Рядко го правя да давам лични препоръки, за каквото и да е, но може да си вземеш една "тухла" на Стивън Кови - Седемте навика на високоефективните хора.
Подобни четива се четат бавно, трябва да умееш да "прескачаш" по диагонал самовлюбените пориви на авторите, защото писането на книги също е вид бизнес и колегата по-долЕ правилно ти го е вмъкнал.
После трябва и да препрочиташ редовно, а това коства време, което в "днешните" условия не са много 'орицата, които могат да си го позволят.
П.П.П. Мога и съвсем статистически да ти метна 20-30 заглавия кат' за "старт", но ти едва ли ще си доволен от подобен мой подход към тИбя
Коментар