IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнение
    Ех,Явчо,личи си,че си млад ....

П.С.Убеден съм,че много от нас "старците" тук няма да ти отстъпят на единье,пиенье и инабье За спорта не знам как е,щото и на млади години не ми е бил стихията.

....
    ЯФчо не е млад, а по-скоро е малък, независимо от възрастта, която би трябвало да влее някакво по-различно отношение към хората около него... Такива хора е трябвало да изградят качествата си в по-младата си възраст, но вече са пропуснали момента... Остават си малки за цял живот!

Отделно, "инабЬе"-то отгоре, аз го схващам не толкова като възможност за състезание, колкото като специфични взаимоотношения между мъж и жена, скромничко - поне 1 път дневно..., като отчитаме спецификата в месечните "настроения" на жената. Това не е казано подигравателно към нежните ни феи, разбира се! Аз уважавам нежната половинка от света на хората ПО УСЛОВИЕ, докато някоя не ми направи съзнателно някакъв гаден намек, или не ме обвини неоснователно в нещо....

И, тъй като не приемам "инабЬе"-то отгоре като вид спорт, аз директно предлагам на ЯФчо да избере вид спорт (за двама), в който да се срещнем - реално. Тъй като той ще избира, а аз не мога да зная всички правила, предлагам едномесечен срок за подготовка. Следва реална среща и излъчване на победител - Яфчо се е доказал като млад - съответно и физически пълноценен , а аз млъквам с натрит нос, дори му поднасям извиненията си пред всички - способен съм на това (не допускам да се случи обратното). Всички са доволни! (Забележка: двубоят би бил неравностоен, ако ЯФчо предварително не ме уведоми, ако килограмите му са много над стотарката...)

Бих предложил да изберем и съдИИ. Веднага се спирам на първата кандидатура на СъниТУ: тя заяви неколкократно, че с удоволствие би наблюдавала подобен двубой (съдиите ще получат някакъв стимул, независимо, че няма да са така компетентни в „двубоите”, а това ще е едно - поредно - предизвикателство за тях). Не изключвам възможността ЯФчо да избере шах, или табла, аз му препоръчвам да се спре и на повече видове в кръга на своите компетенции...

Ако трябва да разнообразим регламента, за да няма нечестна игра, нито възможност от страна на съдиите да помагат на някого, всички – състезатели и съдии – ще сме както майка ни е родила – дибидюс... Разбира се, ще подпишем и декларация, че - състезателите - няма да се отвличаме в странични (странни) желания – примерно – да бъдем кърмени, независимо от майчинските инстинкти на Съни, която често тук се обръща към съфорумците с „деца”..., мисля, че това става, когато ни е много ядосна, но тя е умно момиче и добър психолог (точно такъв ни трябва на нас, с Яфчо), вероятно няма да откаже да ни бъде арбитър.....

Приятен ден на всички!
    Last edited by zarco; 21.09.2011, 13:04.
    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнение
      Много сте докачливи на тема възраст нещо. Доста хора им се иска де е по-хубаво да си над 40 вместо под 30, като самата тема е пълна с доказателства, колко им липсват отминалите години и колко ги дразни настоящето. Отсрани се вижда много добре. Но щом предпочитат да са стари им пожелавам при тях процесът да е 2 пъти по-бърз отколкото при другите хора.
      javcho когато станеш на 40+ тогава ще можеш да даваш реална преценка.От тук следва,че всичко написано от теб като странично лице е само едно бля бля.Като жена мога да ти кажа ,че мъжете на 40-50 годишна възраст са „в разцвета на силите си“. Жените на аналогична възраст…какво да говорим.Обратното твърдение също е в сила:Жените на 25 години са в разцвета на младостта си. Мъжете на 25 години са неуравновесени хлапаци.Природа. Та имам едно предложение към теб и ако ти стиска, хайде да си спретнем едно авантюра .Искам да ми резервираш маса на връх Мусала, отгоре на ръба на скалата, с бяла покривка и салфетки от фастфууд. Ей това ако го направиш, мога да ти се обадя още отсега (и да не пропуснеш, че дотам с хеликоптер е транспорта, нали?! )) Като си похапнем и пинем на сред върха отскачаме до Боровец ,че е по -близо и купонът продължаваТа кажи ми сега ,човек над 40+ ако има дух и знае как да си живее животът за чии х..ще иска да е под 30 г??
      Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнение
        Много сте докачливи на тема възраст нещо. Доста хора им се иска де е по-хубаво да си над 40 вместо под 30, като самата тема е пълна с доказателства, колко им липсват отминалите години и колко ги дразни настоящето. Отсрани се вижда много добре. Но щом предпочитат да са стари им пожелавам при тях процесът да е 2 пъти по-бърз отколкото при другите хора.
        Ех,Явчо,личи си,че си млад и още не разбираш за какво става въпрос.Времето е необратимо и ,както някой каза, там,накъдето ти си се запътил,ние вече сме били.А и като ти гледам годините,не ти остава много,за да влезнеш в нашата категория - много бързо ще стане,повярвай миВажното е, като стигнеш, да имаш спомени.Това означава,че си живял.Другото е живуркане.От теб си зависи като стигнеш и се обърнеш назад какво ще се окаже - дали си живял или си живуркал.

П.С.Убеден съм,че много от нас "старците" тук няма да ти отстъпят на единье,пиенье и инабье За спорта не знам как е,щото и на млади години не ми е бил стихията.

П.С.И не приемай тази тема толкова на сериозно и остави "старите" хора да се разтоварват на спокойствие.Ако не ти е интересно,ако те дразни,ако ти е пошло - просто не чети!

Пожелавам ти успешно и пълноценно трупане на спомени.
        Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
          Какво да ти кажа - всякак съм пробвала, ама не става!
          Пък и трябва да си пазя маникюрите, за това внимавам като се вземам в ръце

http://youtu.be/dqJ0fMYBHjg
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Така и така взех и аз да мрънкам - хихи

Ето 2 песньовки, на които обожавах по-рано да шофирам ( нощно време, ако се случи - още по-добре ).

http://www.youtube.com/watch?v=sQghSEl0hHQ

http://www.youtube.com/watch?v=tEJfsUfaAmE

Вече мразя дори и да шофирам, а съм доста печен, категория Ц, "златен" талон и прочие булшийтс.

Та, моите 10% дневен гарантиран профит си ги обрах, както винаги за 5 мин. ( да ми прости Съни-тУ и Асенка-та дет' бучат за невъзможни неща ). Напротив, аз съм убеден, че има 'орица, които прайкат повече и някой ден .... може би аз ще им стигна нивото.

Още не мога да разбера къв баланс да напрайкам при риъл и виртуал. Проблема ми при риъл е вестибуларния апарат, от толкоз много денсене ( спортуване ) вече не мога да пътувам. В същото време колегите ме юркат, ама давай - можеш ... Отделно недоверието ме сцепва в БГ-то - Еди кой си има проблем, идва при мен, изслушвам го за 5 мин. и ми давам веднага решенията ( той да си избере ) и в момента, в който му ги кажа и се почва: "Ама, т'ва наистина ли е така, както го казваш?" "Сигурен ли си?", "Ама, то май българска работа?" и прочие и аз побеснявам. В крайна сметка аз ли ида да търся някого за помощ, че не мога да се сетя.

Ся май съм на фаза до една година да отсвиря всичко живо в БГ-стан и само "дарявам" по 20% ДДС на Фиск-а, щот' съм съвестен консуматор и толкоз.

Май се "разревах" кат' кифла, а? Дано съм ви разсмял поне
            Last edited by marandi; 21.09.2011, 04:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
              "Отпусни се в обятията на този, когото обичаш..." (Smokie) ...,

... важно е, че не престават да ме удивяват готините момичета тук - за какво ли не лафят, дори и маникюрите обсъдихме ... ..., еййй - не мога да заспя, след като няма с коЯ да се счепкам: няма конфронтация, няма противопоставяне (вие изобщо, дами ли сте???)...

Приятна вечер!
              Виж, аз не познавам жените ( баси идиота би бих да го твърдя ) и наистина нямам представа защо те толкова много ме харесват.

Но е добре една жена да умееш да я "накараш" да мрънка, т..е. щом мрънка = значи е здрава.и влюбена Т'ва е при стратегическо дългосрочно планиране и т.н.

Поздрави!

П.П. Тоя сайт пак ме изнерви, предполагам вече не могат да си позволят ЕсКюЕл сървър за наети линии и затова нощно време проекта им "увисва". Подобни "дреболии" ме нервят, щот' са ми моето Време, а него трудно някой може да ми го върне. Както и да е ...
              Last edited by marandi; 21.09.2011, 03:32.

Коментар

Лека нощ на момчетата от форума!
                Два кристални гласа в дует:
                http://www.youtube.com/watch?v=qtivSTZrezc
                "Отпусни се в обятията на този, когото обичаш..." (Smokie) ..., http://vbox7.com/play:bab01413&al=2&vid=1702817

... важно е, че не престават да ме удивяват готините момичета тук - за какво ли не лафят, дори и маникюрите обсъдихме ... ..., еййй - не мога да заспя, след като няма с коЯ да се счепкам: няма конфронтация, няма противопоставяне (вие изобщо, дами ли сте???)...

Приятна вечер!
                Last edited by zarco; 21.09.2011, 03:05.
                "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Велико е, Радо

Още едно за заспиване ("непознатия" Лед Дзепелин):
                  http://www.youtube.com/watch?v=GQKQ3...eature=related
                  Last edited by vmаnkov; 21.09.2011, 01:27.
                  Свободен във виелицата.
                  http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Малко нощна философия:
                    http://www.vbox7.com/play:e8eedbb4&al=2&vid=118300

PS: Извинявам се, ако някой го е поствал вече, гледам се ценители сте се събрали...

Коментар

• Лека нощ на момчетата от форума!
                      Два кристални гласа в дует:
                      http://www.youtube.com/watch?v=qtivSTZrezc
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                        marandi,
                        интересна група, благодаря.
                        Доста прилична поддържаща китара прави, моето момче.

Той е категория над 100 кг, ама аз кат' го помня от киндер и си ми е ми "лапе" за мИня

П.П. Радвам се, че са ти допаднали, но подобни банди ще стават все по-голяма екзотика - нещо кат' домашната ракойка и Финландия от верига Х. Посоката ще е тази.

Поздрави!
                        Last edited by marandi; 21.09.2011, 01:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                          Ако се вземеш в ръце не ти ли минава (желанието за бачкане)
                          Какво да ти кажа - всякак съм пробвала, ама не става!
                          Пък и трябва да си пазя маникюрите, за това внимавам като се вземам в ръце
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

Коментар

Мъъъ, многУ ти станаха забележките /ограмотяванията/ Ще се взема да се разстроя и утре ще срещна проблем при изпълнение на неотложните си професионални задължения
                            Пък така ми се работи, че чак ми се бачка - остави се!!!
                            От батко за tnm - за заспиване
                            http://www.youtube.com/watch?v=RS38_...eature=related
                            Свободен във виелицата.
                            http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

Мъъъ, многУ ти станаха забележките /ограмотяванията/ Ще се взема да се разстроя и утре ще срещна проблем при изпълнение на неотложните си професионални задължения
                              Пък така ми се работи, че чак ми се бачка - остави се!!!
                              Ако се вземеш в ръце не ти ли минава (желанието за бачкане)
                              tnm

Коментар

• Философията е интересно нещо, ама психологията по върши работа
                                tnm

Коментар

Working...
                                X