Първоначално изпратено от onufri
Разгледай мнение
Отделно, "инабЬе"-то отгоре, аз го схващам не толкова като възможност за състезание, колкото като специфични взаимоотношения между мъж и жена, скромничко - поне 1 път дневно..., като отчитаме спецификата в месечните "настроения" на жената. Това не е казано подигравателно към нежните ни феи, разбира се! Аз уважавам нежната половинка от света на хората ПО УСЛОВИЕ, докато някоя не ми направи съзнателно някакъв гаден намек, или не ме обвини неоснователно в нещо....

И, тъй като не приемам "инабЬе"-то отгоре като вид спорт, аз директно предлагам на ЯФчо да избере вид спорт (за двама), в който да се срещнем - реално. Тъй като той ще избира, а аз не мога да зная всички правила, предлагам едномесечен срок за подготовка. Следва реална среща и излъчване на победител - Яфчо се е доказал като млад - съответно и физически пълноценен , а аз млъквам с натрит нос, дори му поднасям извиненията си пред всички - способен съм на това (не допускам да се случи обратното). Всички са доволни!

Бих предложил да изберем и съдИИ. Веднага се спирам на първата кандидатура на СъниТУ: тя заяви неколкократно, че с удоволствие би наблюдавала подобен двубой (съдиите ще получат някакъв стимул, независимо, че няма да са така компетентни в „двубоите”, а това ще е едно - поредно - предизвикателство за тях). Не изключвам възможността ЯФчо да избере шах, или табла, аз му препоръчвам да се спре и на повече видове в кръга на своите компетенции...

Ако трябва да разнообразим регламента, за да няма нечестна игра, нито възможност от страна на съдиите да помагат на някого, всички – състезатели и съдии – ще сме както майка ни е родила – дибидюс...

Приятен ден на всички!

Коментар