If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2
Тва верно станА бахти спамажийската тема ...
като ше се изяснявате по мъжки, купете си по чифт ръкавици (24 унции)
и се почвайте ...
Щели да бегат .. скачат ... Па немало се пОтат ...
Ай сиктир и спамот верно ...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Нали аз щях да избирам?
Ти отказваш ли се от предложеното?
Ако отказваш предложението ми, спираме да говориме.
Втори вариант ти дадох дори.
С несериозници не ми се занимава.
Щом от сега почваш да извърташ, ми е ясно какъв ще е изхода.
Цигански номера, мрънкания и оправдания съм виждал.
Попитах те, кога избираш да направим състезанието?
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Аз предложиш вече.
Не искам да си губя цял ден с теб.
За 6-12 секунди те отупвам в зависимост от кое избереш и си заминавам.
Може и скок от място, че да не се изпотяваме.
Досега никой не ме е побеждавал в тази дисциплина.
Поне 2,50-2,60 ще скоча 100%.
2,80-2,90 скачах едно време, като тренирах лека атлетика.
ЯФчо, ЯФчооо - гола вода си, Ве пич!
НямаЛО да се поти, пичът - и за няколко секунди щял... Имаш ли понятие как се тренира на късите и на всички останали дистанции, Ве пич? А какво и колко време се прави, преди състезания? Пропуснал си доста неща, Ве, пич..., можело е да ги научиш, но вече си изградил похватите си...
За целулитът, ЯФчо, можеш да уязвиш малък брой (самовлюбени в себе си) жени, а нормално мислещите - просто ще ти се изсмеят на инфото, почерпено от теб от разни реклами... Пич, слез на земята и не се изхвърляй толкова на посоки, това е съветът ми към теб, въпреки че винаги съм избягвал да давам съвети. Ако искаш приеми го, или - не, щом не искаш да се потиш в едно маратонче с мен... Ако се срамуваш, аз мога да ти предложа някое силово спортче - по правилата ще караме (пък и съдийки ще си имаме), искаш ли?
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
аз директно предлагам на ЯФчо да избере вид спорт (за двама), в който да се срещнем - реално. Тъй като той ще избира, а аз не мога да зная всички правила, предлагам едномесечен срок за подготовка. Следва реална среща и излъчване на победител - Яфчо се е доказал като млад - съответно и физически пълноценен , а аз млъквам с натрит нос, дори му поднасям извиненията си пред всички - способен съм на това (не допускам да се случи обратното). Всички са доволни! (Забележка: двубоят би бил неравностоен, ако ЯФчо предварително не ме уведоми, ако килограмите му са много над стотарката...)
Нали аз щях да избирам?
Ти отказваш ли се от предложеното?
Ако отказваш предложението ми, спираме да говориме.
Втори вариант ти дадох дори.
С несериозници не ми се занимава.
Щом от сега почваш да извърташ, ми е ясно какъв ще е изхода.
Цигански номера, мрънкания и оправдания съм виждал.
Аз предложиш вече.
Къде ще си губя чаосве с теб.
Имаш се за много важен нещо.
Бравос, бравос - килограмчетата ти са малко множко за възрастта, но това си е твой проблем...
Кога ще ме отупаш? За изгубените ти часове в маратона, кажи ми на колко си оценяваш времето - и ще ти платя в брой, ще платя и за банята, след като ще се потим - да го направим като мъже (27-годишни!)!
Кога определяш състезанието и колко ти струва времето?
Аз предложиш вече.
Не искам да си губя цял ден с теб.
И, тъй като не приемам "инабЬе"-то отгоре като вид спорт, аз директно предлагам на ЯФчо да избере вид спорт (за двама), в който да се срещнем - реално. Тъй като той ще избира, а аз не мога да зная всички правила, предлагам едномесечен срок за подготовка. Следва реална среща и излъчване на победител - Яфчо се е доказал като млад - съответно и физически пълноценен , а аз млъквам с натрит нос, дори му поднасям извиненията си пред всички - способен съм на това (не допускам да се случи обратното). Всички са доволни! (Забележка: двубоят би бил неравностоен, ако ЯФчо предварително не ме уведоми, ако килограмите му са много над стотарката...)
Коментар